«Ο Στάθης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο να ζητήσει έστω μία συγγνώμη»

 

 

Η πρώτη αντίδραση της 30χρονης πρώην συντρόφου του μετά τη δίκηΛύτρας για Παναγιωτόπουλο: «Ήταν η μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε να πάρει για την πλημμεληματική κατηγορία» - Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή για Παναγιωτόπουλο: «Θα διεκδικήσουμε αποζημίωση» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Από τη μια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να απουσιάζει και να αναθέτει την υπεράσπιση στους δύο δικηγόρος του κι από την άλλη η 30χρονη που τον κατήγγειλε να δίνει το παρόν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, να περιγράφει τα γεγονότα κι να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα»…

Σχεδόν δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης που σέρνεται από το 2019 και προκάλεσε αίσθηση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με 3ετη αναστολή, σε πρόστιμο 10.000 ευρώ ενώ του επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. 

  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Μετά από αίτημα της 30χρονης η δίκη στο Πλημελλειοδικείο έγινε κεκλεισμένων των θυρών, με την ίδια να τονίζει πως πίσω από τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών της στο διαδίκτυο, υπήρχε δόλος.

«Ουδέποτε ο κατηγορούμενος δεν με αποκατέστησε με κανένα τρόπο, ούτε έδειξε εμπράκτως την μετάνοια του για όσα έκανε, ενώ είχε ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό ότι υπήρχε νομική διαδικασία σε βάρος του. Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει. Ποτέ δεν προσπάθησε έμπρακτα να επανορθώσει. Εκμεταλλευόταν τα συναισθήματα και την εμπιστοσύνη που του είχα», δήλωσε η 30χρονη στο δικαστήριο.

Η απόφαση προκάλεσε ικανοποίηση στην πλευρά της 30χρονης, καθώς η ποινή που επιβλήθηκε στον παρουσιαστή ήταν όπως είπε η δικηγόρος της, η μεγαλύτερη δυνατή με βάσει το κατηγορητήριο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να ανέβασε κατ΄επανάληψη στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της 30χρονης, από τα χρόνια που ήταν σύντροφός του. Με τον ίδιο να ζητάει συγγνώμη και τους δικηγόρους του να ισχυρίζονται ότι στις εικόνες δεν φαινόταν το πρόσωπο της κοπέλας.

Η δημοσιοποίηση κ η έκταση που πήρε η υπόθεση οδήγησε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο εκτός των Ράδιο Αρβύλα, με τους άλλοτε συμπαρουσιαστές και φίλους του, να παίρνουν από την πρώτη στιγμή αποστάσεις.

Μετά την καταδικαστική απόφαση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρχίζει να σκέφτεται τις άλλες δύο καταγγελίες που εκκρεμούν από συντρόφους του, για τις οποίες του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

«Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο να ζητήσει έστω μία συγγνώμη»

Η δικηγόρος της 30χρονης, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, δήλωσε πως η απουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το δικαστήριο ήταν ηχηρή, σχολιάζοντας πως δεν εμφανίστηκε ούτε να απολογηθεί ούτε να ζητήσει μία συγγνώμη από το θύμα.

«Οφείλω να σχολιάσω κάτι που ανέφερα και στην αγόρευσή μου, ότι ο κατηγορούμενος ήταν απών για ακόμα μία φορά. Νομικά και λογικά είναι δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου να επιλέξει τον τρόπο που θα εκπροσωπηθεί. Οι συνήγοροι όταν εκπροσωπούμε έναν κατηγορούμενο μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε προβλέπεται στη διαδικασία, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να απολογηθούμε για έναν κατηγορούμενο», εξήγησε.,

«Σήμερα δεν υπήρξε απολογία από την πλευρά του κατηγορουμένου, δεν ακούσαμε την άποψή του αυτή την έσχατη στιγμή. Δεν εμφανίστηκε να πει έστω ένα συγγνώμη, δεν μάθαμε τα κίνητρά του», συμπλήρωσε.

 

 

«Ήταν η μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε να πάρει για την πλημμεληματική κατηγορία. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το εφετείο του και οι υπόλοιπες διώξεις σε βαθμό κακουργήματος», είπε, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της δεύτερης γυναίκας που κατηγορεί τον παρουσιαστή.

 

 

 

Η… συγγνώμη του Παναγιωτόπουλου

Όπως είπε η δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, «ζητά συγγνώμη σε κάθε περίπτωση για ό,τι προκάλεσε στην παθούσα».

«Θα διεκδικήσουμε αποζημίωση»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε σχετικά η δικηγόρος της 30χρονης, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή.

«Με βάση το ότι ήμασταν ενώπιον πλημμελειοδικείου είχαμε την απόφαση αυτή, τη φυλάκιση των πέντε ετών, που είναι η μέγιστη ποινή που μπορεί ένα πλημμελειοδικείο να επιβάλει. Δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό. Με δεδομένο ότι ήμασταν ενώπιον πλημμελειοδικείου, αυτή ήταν η μέγιστη ποινή. Από την άλλη πλευρά, εμείς είχαμε ζητήσει να γίνει κακουργηματικής μορφής η δίωξη», είπε η κ. Πριλή.

«Δεν εμφανίστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ούτε για να απολογηθεί, ούτε για να ζητήσει συγνώμη στην κοπέλα, ούτε για να δει πώς είναι, τίποτα απολύτως. Είναι επιλογή του πώς θα εκπροσωπηθεί», σημείωσε η ίδια.

«Οι δικηγόροι του επέμεναν ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει βλάβη. Ο συνήγορός του είπε ότι δε φαινόταν το πρόσωπο της κοπέλας στο βίντεο. Αλλά και το γυμνό της σώμα είναι στοιχείο της προσωπικότητάς της και δε θα έπρεπε να προβάλλεται σε τέτοιες σελίδες. Όποιος θέλει να εκτεθεί μπορεί να το κάνει μόνος του», εξήγησε η δικηγόρος.

«Το χθεσινό ήταν το κομμάτι το ποινικό. Το κομμάτι το αστικό θα είναι το κομμάτι της αποζημίωσης, θα προχωρήσουμε για τη διεκδίκηση αποζημίωσης. Το κομμάτι το αστικό αποδεικνύει ότι η εντολέας μου ήταν καθόλα αξιόπιστη», σημείωσε η ίδια κλείνοντας.

 

 

Η 30χρονη έκανε δήλωση στο «Πρωινό», στην οποία ανέφερε πως «είμαι απογοητευμένη που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παραπέμφθηκε για κακούργημα και που ειπώθηκαν προσβλητικά για μένα πράγματα από την πλευρά των συνηγόρων».

 

 

Στο μεταξύ, η κάμερα του «Πρωινού» κατέγραψε τον πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» έξω από το σπίτι μετά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η πλευρά του Στάθη Παναγιωτόπουλου δηλώνει ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου.

 

 

 


Τα ίδια και στα πλάνα από την εκπομπή της Κατερίνας Kαινούργιου.

Αμέσως μετά την προβολή των πλάνων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ένα πολύ καίριο σχόλιο για τη συμπεριφορά του.

«Θέλω να κάνω μία παρατήρηση γιατί διαβάζω τις εικόνες.

Η συμπεριφορά του να βγάζει το σκυλί του κάθε μέρα είναι χειριστική απέναντί μας. Αν ήμουν στη θέση του θα καθόμουν στο σπίτι μου.

Δεν θα έβγαζα το σκυλάκι βόλτα και με αυτό να υπογράμμιζα ότι είμαι φιλόζωος. Και το επόμενο politically correct είναι το βάζω και ζώνη.

Είναι υπολογισμένα να μας δημιουργήσουν μία εικόνα. Άρα είναι πονηρός ο πολιτευτής» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»