Ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε με κλούβα από την Τρίπολη στον Κορυδαλλό

 

 

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε  μία ημέρα πριν το ξεκίνημα της περιβόητης δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς ανδρών. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης επιθυμεί διακαώς να καθίσει στο «εδώλιο», ωστόσο ο ποινικολόγος ζήτησε να αναβληθεί η δίκη: «Δεν θα εκδικαστεί η υπόθεση αύριο – Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Από τις φυλακές Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε σήμερα ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης ενόψει της αυριανής δίκης του, 11 Φεβρουαρίου, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τέσσερις υποθέσεις βιασμού.

Η μεταγωγή του έγινε με «κλούβα» του Τμήματος Μεταγωγών μαζί με άλλους κρατούμενους, που επίσης έχουν δικαστικές εκκρεμότητες και θα κρατηθεί για όσο διάστημα διαρκέσει η δίκη του σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους προστασίας, ενώ αυξημένα αναμένονται να είναι τα μέτρα ασφαλείας και εντός της δικαστικής αίθουσας.

Το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη θα είναι στην Α’ πτέρυγα, καθώς η παρουσία του κρίνεται πιο ασφαλής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στις υποθέσεις των Λιγνάδη και Φιλιππίδη αλλά και στου Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Δεν λέει πάντα την αλήθεια ο καταγγέλλων»

 

 

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηιωάννο σημείωσε ότι «δε θα εκδικαστεί. Έχει προσδιοριστεί για να εκκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή το πρωί. Όμως εγώ αυτό το χρονικό διάστημα είναι πολλά τα δικαστήρια που αντιμετωπίζω τα οποία είναι της τρέχουσας καθημερινότητας. Είμαι ο μοναδικός δικηγόρος του κυρίου Λιγνάδη και ο κύριος Λιγνάδης θέλει μόνο εμένα να τον υπερασπιστώ, δε μπορεί να με αντικαταστήσει κανένας συνάδελφός μου γιατί ο κύριος Λιγνάδης δεν το επιθυμεί».

Και συνέχισε: «Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη δεν έχει προβλήματα ούτε παραγραφών, ούτε συμπληρώσεως του 18μήνου γιατί έχει παραταθεί το 18μηνο πριν από λίγες ημέρες και είναι μόλις 12 μήνες κρατούμενος και λιγότερο από 12 μήνες. Πλημμελήματα που επαρκούν δεν υπάρχουν. Θα θέσω υπόψιν του δικαστηρίου τα κολλήματα και το δικαστήριο θα αποφασίσει τελικώς τι θα γίνει αν δεν διακοπεί η δίκη ή αν θα αναβληθεί σε μία σύντομη δικάσιμο. Ο κύριος Λιγνάδης επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη, κάτι που επιθυμώ κι εγώ διακαώς».

«Έχει από την πρώτη στιγμή την πεποίθηση ότι στη δικαιοσύνη θα αποδειχθεί η αθωότητά του και θα μείνει ελεύθερος» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

 

    

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»