«Ξέρω τον αγώνα που έκανε ο Νάτσης για να ζήσει σε 2-3 δουλειές για 100€ μεικτά»

 

Συγκλονισμένοι όσοι βρέθηκαν στη βραδιά που έγινε στη μνήμη του Πάνου Νάτση: «Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση. Ο Πάνος Νάτσης δεν μας χρειάζεται πια. Είμαι εδώ για τους συναδέρφους μου, για αυτούς που απόψε θα αναγκαστούν να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 

Εχθές Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο «θέατρο ΗΒΗ» μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Νάτση που σκοτώθηκε σε τροχαίο το Σάββατο 29/1.

Παρόντες όλοι οι συντελεστές της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», οι οποίοι σήμερα το βράδυ θα κάνουν ξανά πρεμιέρα στο σανίδι χωρίς τον Πάνο αλλά και φίλοι και συνάδερφοι του ηθοποιού.

Σε κλίμα βαρύ, κανένας από τους πρωταγωνιστές δεν θέλησε να απαθανατιστεί από τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στο σημείο.

Εκεί, έδωσαν το «παρών» και άλλοι φίλοι και συνάδελφοι του 31χρονου ηθοποιού, μεταξύ των οποίων η Λουκία Πιστιόλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Φωτεινή Ντεμίρη οι οποίοι μίλησαν στις κάμερες κάνοντας συγκινητικές αναφορές για τον νεαρό ηθοποιό. Επίσης, στο θέατρο βρέθηκαν η Ελένη Ράντου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Δανάη Λουκάκη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η Δανάη Παππά, ο Τόνι Δημητρίου, ο Γιάννης Αθητάκης και η Κατερίνα Βρανά.

Η βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 22.00 και οι ηθοποιοί εντός του θεάτρου αναφέρθηκαν στον Πάνο Νάτση με λόγια καρδιάς…

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Να παιχτεί τώρα μια παράσταση, όπου ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές δεν είναι πια στη ζωή και ένα παιδί που ήταν μέσα στη χαρά. Δεν ξέρω δεν το έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά. Είναι μία από τις σκληρότερες δουλειές, να κάνεις τον κόσμο να γελάει, ενώ μέσα σου είσαι σε μια τραγική κατάσταση» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Λουκία Πιστιόλα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ξέσπασε μιλώντας για τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης να ζήσει, πηγαίνοντας σε τρεις και τέσσερις δουλειές για να τα βγάλει πέρα οικονομικά. 

«Γιατί καβαλάνε μηχανές; Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει, τα μπαρ, τις καφετέριες που είχε δουλέψει. Για να βγάζει χρήματα πηγαίνοντας σε τρεις και τέσσερις δουλειές, γιατί οι ηθοποιοί, ειδικά οι νέοι παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα, μεικτά.

Πάνω στο άνθος του, κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει; Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση. Ο Πάνος Νάτσης δεν μας χρειάζεται πια. Είμαι εδώ για τους συναδέρφους μου, για αυτούς που απόψε θα αναγκαστούν να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν» ανέφερε η Λουκία Πιστιόλα.

 

 

Στην βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο ηθοποιό, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη συγκινημένοι μίλησαν για τον Πάνο Νάτση και ράγισαν καρδιές τα λόγια τους.  

«Ήταν ένας τύπος, ο οποίος είχε μια ανεμελιά 5χρονου, δεν τη συναντάς. Είχε αυτή την τάση να μην υπακούει σε κανόνες που δεν είναι χρήσιμοι 24 ώρες το 24ωρο αλλά καλό είναι να την έχουμε μέσα μας. Δηλαδή αυτόν τον τρόπο, με τον οποίο ο Πάνος ξεπερνούσε τις αναποδιές, τα εμπόδια, τα ψέματα που έλεγε για να βγει από τη δύσκολη θέση είναι όλα αυτά διδάγματα. Ας τα έχουμε για να μην κολλάμε στα μικρά, στα καθημερινά…» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

«Θυμάμαι ότι τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν στις 3:45 εκείνο το βράδυ που γύρισε στο σπίτι να πάρει το κινητό του. Και είδα μόνο τα μάτια του γιατί φόραγε το κράνος και όλα αυτά και είμαι τουλάχιστον ευγνώμων που μπορέσαμε όλοι μαζί και τον ζήσαμε εκείνη την μέρα πολύ όμορφα.

Φύγαμε χωρίς να έχουμε τσακωθεί γιατί συνήθως όταν μαζευόμαστε και παίζουμε τσακωνόμαστε για τους κανόνες των παιχνιδιών και τέτοια… Θέλω να του ευχηθώ να είναι, αν είναι κάπου… γιατί με παρηγορεί να ξέρω ότι βρίσκεται κάπου όμορφα. Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά, γελάει και κάνει πλάκα και ότι συνεχίζει ό,τι ξεκίνησε εδώ» εξομολογήθηκε με λυγμούς στα μάτια η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

 

 

Η αντίδραση του αντικατάστάτη του Ευθύμη Γεωργόπουλου 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»