Ευθαλία Παπακώστα και Καρολίνα Πελενδρίτου οι νέοι ρόλοι στον «Σασμό»

 

 

#Sasmos: Αυτή είναι ηθοποιός που ερωτεύεται τον «Μανώλη» στο «Σασμό» και έχει και βοηθό της, την Καρολίνα Πελενδρίτου - «Αν ο Μανώλης φτάσει σε οριακό σημείο θα πει την αλήθεια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Στρατής Χατζησταματίου, ο οποίος υποδύεται τον «Μανώλη» του «Σασμού», και έδωσε μερικά spoiler για τη συνέχεια της δραματικής σειράς.

«Ένας άνθρωπος που κρύβει πολλά και αυτό από μόνο του είναι μια ολόκληρη διαδικασία για έναν άνθρωπο. Είναι φτιαγμένη έτσι η τραγικότητα του ρόλου να είναι σε όλες τις κομβικές σκηνές. Σε ό,τι έχει υπάρξει μάρτυρας, είναι γεγονότα που δεν θα τα ήξερε. Ενώ είναι φοβικός και έχει μεγαλώσει σε καταπιεσμένο περιβάλλον, κουβαλάει και δυσβάσταχτα μυστικά», είπε αρχικά ο ηθοποιός για τον χαρακτήρα του Μανώλη.

«Ο Μανώλης αυτή τη στιγμή έχει πάρει μια απόφαση να το κρατήσει το μυστικό για τον Μαθιό, για να προστατεύσει τον φίλο του, την οικογένειά του, τον εαυτό του. Το έχουν αυτό κάποιοι άνθρωποι, δεν προστατεύουν με την αντίδραση, αλλά με τη σιωπή».

Για την ευθύνη που καταλογίζουν στον Μανώλη, επειδή εκείνος δεν μίλησε και οδήγησε τη Θοδώρα να πάει στην αστυνομία και να καταλογίσει άδικα στον Πετρή τον θάνατο του Στεφανή, ο Στρατής Χατζησταματίου απάντησε: «Το ακούω αυτό, αλλά διαφωνώ. Σίγουρα όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του με τη σιωπή, μπορεί να μπλέξουν και αθώοι και αυτό συμβαίνει. Η Θοδώρα ήταν ένας αστάθμητος παράγοντας, δεν μπορούσε να το προβλέψει ο Μανώλης. Μιλάμε για ένα άτομο αδίσταχτο, τώρα όμως ο χαρακτήρας της αλλάζει. Είναι ένας πληγωμένος άνθρωπος».

Στη συνέχεια ο 24χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Μανώλη να ερωτεύεται. «Θα βρεθεί στη ζωή του ένας άνθρωπος που θα δείξει αγάπη και ενδιαφέρον και αυτό είναι και το ωραίο γιατί θα δείξουμε μια ποιότητα του έρωτα. Θα είναι μια ιδιαίτερη κοπέλα και θα την ενσαρκώσει η Ευθαλία Παπακώστα. Δεν νομίζω ότι έχουμε δει ότι ο Μανώλης έχει αισθήματα για τη Τζένη, υπάρχει μια ένταση, μια περίεργη κατάσταση στην οποία στήριξε τον φίλο του».

Η Ευθαλία Παπακώστα, που έχει κάνει ταινίες μικρού μήκους στο παρελθόν, θα υποδυθεί την Έλλη, συμφοιτήτρια του Μανόλη.

 

 

Αυτή είναι η ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά και ερωτεύεται τον Μανώλη 

Η ταλαντούχα και συνάμα πανέμορφη ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα έρχεται στη σειρά «Σασμός», για να φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή του Μανόλη.

Η Ευθαλία Παπακώστα θα υποδυθεί την Έλλη τη συμφοιτήτρια του Μανόλη. Μεταξύ τους θα προκύψει ένας έρωτας κάτι που θα αλλάξει τη ζωή του συνεσταλμένου Μανόλη ο οποίος θα αρχίσει να βλέπει πλέον τα πράγματα από άλλη σκοπιά. 

Αρχίζει να αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθώς πλέον είναι ευτυχισμένος στο πλάι της Έλλης. Επιπλέον θα ξεφύγει από τις τύψεις που έχει αφού η Έλλη τον κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

 

  

 

Η Καρολίνα Πελενδρίτου θα έχει τον ρόλο της εκπαιδεύτριας της κοπέλας του «Μανώλη» που θα έχει πρόβλημα με την όραση της αλλά της αρέσει και το κολύμπι.

   

  

 

 

 

Ποια είναι η Ευθαλία Παπακώστα

Η Ευθαλία Παπακώστα είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα πριν έξι περίπου χρόνια. Στην Νέα Υόρκη σπούδασε με υποτροφία στο Bard College, υποκριτική και σκηνοθεσία, θητεύοντας κοντά στους Ντάνιελ Φις, Τομπίας Μάλερ και Τζόαν Ακαλαΐτις, Πρώτη της δουλειά ήταν το «Kostyas Room», μια διασκευή βασισμένη στον «Γλάρο» του Τσέχωφ, το οποίο παρουσιάστηκε σε βιομηχανικό χώρο του Μανχάταν. Στις 20 Νοεμβρίου του 2015 πραγματοποίησε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην Ελλάδα με το νέο, άπαιχτο, έργο του Alexander Wright «Άνιμαλς». Έκτοτε έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Ορφέας & Ευριδίκη (2017), Eroica (2018) Ρόζμαρι (2021). Την Ευθαλία Παπακώστα θα την δούμε φέτος στη σειρά «Σασμός», σε έναν ρόλο ανατρεπτικό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη