Μήνυση Φιντιρίκου στον Ηλία Γκιώνη για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης

 

Το δημόσιο μήνυμά του Ηλία Γκιώνη μετά τη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του από τον Φιντιρίκο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.  

Ο Ηλίας Γκιώνης ήταν εκείνος που έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση βιασμού μιας 24χρονης γυναίκας στην Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι ο γνωστός επιχειρηματίας ενεπλάκη στην υπόθεση κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μόλις ο ακτιβιστής ενημερώθηκε ότι εκκρεμεί αυτόφωρο εξαιτίας της μήνυσης που του κατατέθηκε από τον Δημήτρη Φιντιρίκο έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ενημερώθηκα από την τηλεόραση ότι εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία εναντίον μου μετά από την μήνυση που κατέθεσε ο Φιντιρίκος. Παράλληλα η έρευνα συνεχίζεται, εμπλέκονται πολιτικοί εκπρόσωποι σε αυτό το κύκλωμα όπως και παιδιά καθώς πρέπει εφοπλιστών.

Είμαι καλά, η έρευνα συνεχίζεται και από εμένα και από επαγγελματίες στον χώρο δημοσιογράφους και σύντομα θα δημοσιοποιήσουν νέες εξελίξεις για την υπόθεση! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και συνεχίζουμε δυναμικά!» έγραψε ο Ηλίας Γκιώνης. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή, τονίζοντας μάλιστα πως αυτές τις ημέρες βρισκόταν στο εξωτερικό με τη σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη για τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού και εκκρεμεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης ότι η 73χρονη μητέρα του επιχειρηματία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με συνέπεια να μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο.

 

Ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που ξεκίνησε τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης στη Θεσσαλονίκη, μίλησε σήμερα στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μήνυση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Φιντιρίκο και τις απειλές που δέχεται για τη ζωή του.

«Εγώ ενημερώθηκα για αυτή τη μήνυση από τα Μέσα. Δε μου έχει παραδοθεί ακόμα. Φαντάζομαι υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη. Αν και εφόσον λάβω κάποια έγγραφα, θα ενημερώσω το κοινό. Προς το παρόν δεν έχω λάβει κάτι. Δεν κρύβομαι. Προφανώς αφού το αυτόφωρο κρατάει δύο μέρες, φρόντισα να είμαι κάπου προφυλαγμένος. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το αυτόφωρο ή αν ισχύει η μήνυση γιατί το ‘χω ξαναπεράσει στο παρελθόν.

 Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου και η ασφάλεια των θυμάτων. Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου. Δεν θέλω να το πλατιάσω. Δε φοβάμαι και θα το αποδείξω. Για μένα αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει με μένα και τον κόσμο. Ξεκινάει από την κοπέλα που βιάστηκε και για όλα τα υπόλοιπα θύματα που με εμπιστεύτηκαν» είπε αρχικά ο Ηλίας Γκιώνης.

Ο ακτιβιστής αποκάλυψε ότι έχει συλλέξει ονόματα που εμπλέκονται και είναι από διάφορους κλάδους. «Υπάρχουν θέματα που ανήκουν στον αθλητισμό, στην πυγμαχία, υπάρχουν άτομα από ριάλιτι και το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν χρήματα και άκρες να το στηρίξουν αυτό. Οι κοπέλες που μου έδωσαν τα στοιχεία, λαμβάνουν και αυτές μηνύματα. Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για τη ζωή τους κι εγώ έχω δημοσιοποιήσει από αυτά που έχω λάβει το 1/10» ανέφερε ο Ηλίας Γκιώνης.

Ο Ηλίας Γκιώνης τόνισε ότι δεν έχει κληθεί από τις Αρχές. «Και να μου ζητήσουν δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την ελληνική αστυνομία γιατί με την έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι υπάρχουν άτομα που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς. Όλο αυτό το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, τα οποία είναι τεράστια και όπως με ενημερώνουν οι δημοσιογράφοι σύντομα θα βγουν στο προσκήνιο» δήλωσε ο Ηλίας Γκιώνης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»