Οι Διάσημοι μετρούν τραυματίες και οι Μαχητές αποχωρήσεις στο #SurvivorGR

 

 

Άνω κάτω το Συμβούλιο του Νησιού με τον Βαλάντη - Πλάνταξε η Ευρυδίκη στο κλάμα με όσα της είπε! - Η απίθανη στιχομυθία μεταξύ Κουρεντή και Βαλάντη άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Το επεισόδιο του Survivor (16-1) ξεκίνησε με την ομάδα των Διασήμων να αναλύει το θέμα των τραυματισμένων παικτών, αλλά και εκείνων που έχουν αρρωστήσει, με τις κακουχίες. Η Ευριδίκη είπε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και ότι έχουν φτάσει σε σημείο να αγωνίζονται οι ίδιοι παίκτες, με αποτέλεσμα να εξαντλούνται και οι ίδιοι. Πάνω σε αυτήν την άποψη τοποθετήθηκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε σακατευτεί, δεν μπορούμε να παίξουμε, θα αποδεκατιστούμε στο τέλος.»

 

Η Μυριέλλα Κουρεντή λύγισε με όλην αυτήν την κατάσταση, μιας και όπως είπε, είχε μπει από την αρχή του παιχνιδιού τραυματισμένη με δυο θλάσεις και όλη αυτή η κατάσταση, με τους συνεχείς στίβους μάχης και τα αγωνίσματα, έχουν επιβαρρύνει την υγεία της. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ανοιχτά και τον φόβο της, για το ότι αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί, θα αναγκαστεί να αποχωρίσει.

 

Το επεισόδιο του Survivor (16-1) είδαμε Μαχητές και Διασήμουν να λυγίζουν και με δυσκολία να μπορούν να διαχειριστούν τις καθημερινές κακουχίες. Οι Διάσημοι είχαν ήδη πολλούς τραυματίες, αλλά και οι Μαχητές έδειχναν πιο αδύναμοι από ποτέ. Ο Θανάσης Μπέλλος, από την ομάδα των Μαχητών μάλιστα, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμεντώπισε και εξακολουθεί να τον θέτει εκτός αγωνισμάτων, λέγοντας ότι: «Στο παιχνίδι με το μπάσκετ που κάναμε, πονούσα πάρα πολύ μέσα στο στήθος μου σε κάθε βήμα που έκανα»

 

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα, ο Γιώργος Λιανός προέβη σε μια ανακοίνωση, αρκετά δυσάρεστη για την ομάδα των Μαχητών. Ο ίδιος είπε: «Το Survivor είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι παγκοσμίως.

Θέλει υπομονή, δύναμη, θέληση, αντοχή και επιμονή στον τελικό στόχο. Ξεκινάμε τον αγώνα ασυλίας, με πολλές ελείψεις από την ομάδα των Μαχητών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα εισβάλλει στο #SurvivorGR ως αντικαταστάτης - O σέξι Γιώργος Καβακάκης είναι το μοντέλο που… χτυπά σαν άντρας στη διαφήμιση με την Άντζελα

 

Η Κρυσταλία Κουτσιμάνη, για ιατρικούς λόγους, δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι, ενώ ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς δεν άντεξαν να συνεχίσουν, καθώς όλο αυτό ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Θέλω να ενημερώσω ότι στο νησί υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι για όλα και θα μπουν πολύ σύντομα, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι ελλείψεις.»

 

Η ανακοίνωση αυτή έκανε τους Μαχητές να λυγίσουν και να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Η Ασημίνα είπε ότι η περίμενε την Κρυσταλλία να γυρίσει στο νησί και να αγωνιστεί ξανά, καθώς την ένιωθε σαν μητέρα.

Η ίδια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και αποχαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο, τους τρεις παίκτες, που ταυτόχρονα αποχώρισαν.

 

Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και έκρυβε πολλές δυκολίες, μιας και λίγοι ήταν οι παίκτες που κατάφεραν να τον βρούν από την αρχή. Μαχητές και Διάσημοι, παρά τις δυσκολίες τους, ρίχτηκαν στη μάχη και έβαλαν το εκατό τοις εκατό τους, για να μπορέσουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία και να πάνε στο συμβούλιο, ως απλοί θεατές.

ομάδα, που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία ήταν οι Μαχητές, με τελικό score 10-5 έναντι των Διασήμων, οι οποίοι θα πρέπει να ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση.

 

Μετά από την συντριπτική νίκη των Μαχητών στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ο οποίος αφορούσε την ομάδα των Διασήμων. Όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν, δεδομένου ότι το αγώνισμα απαιτούσε ισορροπία και ο νικητής μας άφησε όλους άφωνους.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, παρά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο πόδι του, κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και είναι και εκείνος, που στο συμβούλιο του νησιού θα πρέπει να υποδείξει κάποιον υποψήφιο για αποχώρηση. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μετά τη νίκη του, έπεσε στο έδαφος, μιας και δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο την ισορροπία του και κατέρρευσε. Ο ίδιος μάλιστα είπε: «Θέλω να βάλω τα κλάμματα τώρα, δεν μπορούσα άλλο.»

 

Μετά από το αγώνισμα ατομικής ασυλιάς, πολλοί από την ομάδα των Διασήμων αναρωτήθηκαν για την Μυριέλλα Κουρεντή, που αγωνίστηκε κανονικά και με πολύ πάθος. 

Τις τελευταίες εβδομάδες, βλέπουμε ότι το θέμα που πρωταγωνιστεί στο Survivor είναι η ένταση που επικρατεί στην ομάδα των Διασήμων, λόγω της συμπεριφοράς της Μυριέλλας.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, ο Βαλάντης και ο Πηλίδης εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή και να απορούν για το γεγονός ότι εκείνη αγωνίστηκε στον αγώνα ασυλίας και έδειχνε μια χαρά, ενώ συνέχεια λέει ότι έχει θέμα υγείας σοβαρό και δεν προσέχει καθόλου. Με λίγα λόγια, την κατηγόρησαν για φυγόπονη συμπεριφορά, που ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε για την ομαδική ασυλία, αλλά για την ατομική.

Ο Γιωρίκας Πηλίδης είπε χαρακτηριστικά ότι η Μυριέλλα του είχε πει ότι ήθελε να ανεβάσει πυρετό, για να πάει στο νοσοκομείο, κάτι που ο ίδιος δεν το κατάλαβε, μιας και δεν της δίνει και ιδιαίτερη σημασία πλέον. Η Αθηνά Ευμορφιάδη είπε ότι κουράστηκε να ασχολείται με αυτό το άτομο και ότι την θεωρεί πολύ καλή και έξυπνη ηθοποιό, αφού μπορεί και κάνει όλα αυτά τα πράγματα και δεν την καταλαβαίνουν όλοι.

 

Το συμβούλιο του νησιού είχε τα πάντα και φυσικά παρακολουθήσαμε έναν απίθανο διάλογο μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Βαλάντη, ο οποίος μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Από την αρχή του συμβουλίου, ο Βαλάντης ήταν ο πρώτος που μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί, τονίζοντας ότι κανένας από τους συμπαίκτες τους δεν έχει καταλάβει πλέον το που βρίσκεται.

Ο ίδιος απευθύνθηκε και στην Μυριέλλα, μιλώντας για στοιχειώδεις κανόνες, όπως είναι οι δουλειές στην Καλύβα, αλλά και πολλά άλλα, μεταξύ των οποίων και το θέμα για τον Γιώργο Κατσαούνη. Στη μεταξύ τους συνομιλία είδαμε και την Μυριέλλα να του λέει: «Δεν θα φύγω εγώ από το Survivor και θα έχω κολλήσει μήκυτες στο π@π@ μου», με τον Βαλάντη να της απαντά:«"Δεν μίλησα τώρα εγώ για το π@π@ σου!»

 

Ο Βαλάντης, σύμφωνα με την ετυμηγορία των υπόλοιπων Διασήμων, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα.

 

Ο ίδιος, σχολίασε στην Ευριδίκη Παπαδοπούλου κάτι για την υγεία της και εκείνη δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει σε αυτό. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, έφυγε από το συμβούλιο και με το που επέστρεψε, ο Γιώργος Λιανός την ρώτησε τι ακριβώς συνέβη, με εκείνη να απαντά:

«Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε... αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου... Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε»

Εκείνη τη στιγμή και σε πολύ τεταμένο κλίμα, ο Βαλάντης απάντησε: «Όχι, έχω περάσει πολλά πράγματα και εγώ και δεν θέλω να τοποθετήθώ, γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα. Της ζήτησα συγγνώμη. Αυτό που έζησα σήμερα, δεν θέλω να το ξαναζήσω»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες