Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μήνυση στην Τούνη από τον άντρα που κατονόμασε για τη διαρροή του revenge porn

  17/01/2022 09:34
Μήνυση στην Τούνη από τον άντρα που κατονόμασε για τη διαρροή του revenge porn

Μήνυση στην Τούνη από τον άντρα που κατονόμασε για τη διαρροή του revenge porn

  17/01/2022 09:34

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην Ιωάννα Τούνη από τον Μ.Κ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα Instagram Stories της κατονόμασε τον άντρα που φέρεται ότι διέρρευσε το revenge porn βίντεο της στο διαδίκτυο, διαψεύδοντας ότι ήταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος. 

«Αυτός που διέρρευσε το βίντεο μου, δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μ.Κ και είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια γιατί φοβόμουν ότι αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και να βρεθώ εγώ φυλακή αντί για αυτόν» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Μ.Κ. κατέθεσε μήνυση εις βάρος της γνωστής influencer για συκοφαντική δυσφήμιση. 

«Ξεκίνησε ο διασυρμός του χθες, έχει ήδη κινηθεί η νομική διαδικασία οπότε θα αποφανθούν τα δικαστήρια για την εν λόγω κίνηση της κ. Τούνη. Μας είναι και εμάς ακατανόητο το γιατί η κ. Τούνη αποφάσισε μετά από δύο χρόνια που ανέβηκε το βίντεο να βγει. Ο εντολέας μου με το που βγήκε το βίντεο κατέφυγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης και κατέθεσε μήνυση, έδωσε όλα τα στοιχεία στην αστυνομία.

Δεν είχε τίποτα παραπάνω γιατί όσο θύμα είναι η κ. Τούνη άλλο τόσο θύμα ήταν και ο ίδιος, ο οποίος ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής δυστυχώς στο βίντεο. Δεν το έχει στην κατοχή του, από άλλον έχει διαρρεύσει. Το βίντεο ήταν γυρισμένο σε εξωτερικό χώρο και δεν είχε τη δυνατότητα να το τραβήξει εκείνος. Προφανώς κάποιος το τράβηξε εν αγνοία και των δύο ανθρώπων. Έγινε τώρα αυτή η αναφορά στον πελάτη μου και δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί έγινε τώρα;

Ο πελάτης μου χθες σοκαρίστηκε. Μέσα σε μισή ώρα από την ώρα που ανέβηκε το βίντεο, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων που του έλεγαν να κλείσει τα social media και του εύχονταν να βγάλει καρκίνο και να πεθάνει. Ο εντολέας μου είναι θύμα, έχει διασυρθεί η προσωπική του ζωή στο διαδίκτυο» ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του Μ.Κ Σωτηρία Πανουσάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας