Τα συγκινητικά λόγια της Celine Dion στον σύζυγό της 6 χρόνια μετά τον θάνατό του

Η Céline Dion και ο René Angélil ήταν παντρεμένοι 22 ολόκληρα χρόνια. Ο πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το 2016 και έκτοτε η Dion φέρεται να μην θέλει να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Αναμφισβήτητα έζησαν μια μεγάλη αγάπη! Μπορεί η Céline Dion και ο σύζυγό της René Angélil να μη μπορούν πια να γιορτάσουν την επέτειό τους, αυτό όμως δε σημαίνει πως η 53χρονη star -με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην παγκόσμια δισκογραφία-, θα σταματήσει να τον σκέφτεται και να τον τιμά στα προσωπικά post της στα social media.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους 5.000.000 followers της στο Instagram μια συγκινητική αφιέρωση για τον René Angélil, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών το 2016 μετά από χρόνια μάχης με τον καρκίνο. Η ανάρτηση της Dion περιείχε στίχους από το τραγούδι της «Courage» του 2019, ενώ το post συνόδευε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Angélil που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Hans Lambrechts.

«Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι είμαι καλά, σε σκέφτομαι τουλάχιστον εκατό φορές, γιατί στην ηχώ της φωνής μου ακούω τα λόγια σου σαν να είσαι εκεί… Μου λείπεις – Céline xx…» έγραψε η τραγουδίστρια. Η Celine Dion επανέλαβε το πρώτο μέρος της φράσης της σε μια δεύτερη παράγραφο, αλλά αντικατέστησε το «I miss you» με τη γαλλική μετάφραση «Tu me manques».

 

 

Ένας έρωτας που έκρυβε ατέλειωτη αγάπη

Η Dion και o Angélil, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους λίγο πριν αρραβωνιαστούν το 1993 στα 25α γενέθλια της τραγουδίστρια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 1994 και παρέμεινε παντρεμένο έως ότου ο Angélil, ο οποίος ήταν προηγουμένως μάνατζερ της Dion, πέθανε το 2016

Η Dion και ο Angélil έχουν αποκτήσει μαζί τρεις γιούς:  τον 21 ετών René-Charles και τους δίδυμους 11χρονους  Nelson και Eddy. Η Celine Dion μίλησε πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξή της στο Today για το πώς είναι η ζωή της μετά τον θάνατο του συζύγου της. «Νιώθω πως ο René μου έχει δώσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια... και ακόμη το κάνω με έναν περίεργο τρόπο. Τον βλέπω μέσα από τα παιδιά μου, ζούμε μαζί του ακόμα. Είναι μέρος της ζωής μας, της καθημερινότητάς μας γι΄αυτό το μόνο που μπορώ να πω είναι πως νιώθω πολύ δυνατή

Νωρίτερα από αυτή τη συνέντευξη η Dion είχε αποκαλύψει πως το να βγει ραντεβού με έναν άλλο άντρα δεν περνάει ούτε καν σαν σκέψη από το μυαλό της. «Αυτή τη στιγμή η αγάπη είναι τόσο μεγάλη μέσα μου, στη ζωή μου, με τα παιδιά μου... Δεν σκέφτομαι να κάνω κάποια νέα σχέση ή να ξαναερωτευθώ. Όχι, Δεν μπορώ να πω αν θα θα συμβεί ποτέ αυτό στο μέλλον, αυτή τη στιγμή όμως το αποκλείω». Και συνέχισε σε αυτή τη στιγμή λέγοντας « Δεν βγαίνω ραντεβού, δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερή που έχω τόσους ανθρώπους που με περιστοιχίζουν, που με κάνουν να γελώ αλλά μου λείπει ένα άγγιγμα, ένα χάδι. Μου λείπει να μου λένε πως είμαι όμορφη, μου λείπουν όλα αυτά τα όμορφα και ρομαντικά πράγματα που κάνει ένας σύζυγος ή ένας σύντροφος στην αγαπημένη του...».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»