Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είμαι ο Δημήτρης και γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Eίναι κοπέλα μου»

  17/01/2022 11:29
«Είμαι ο Δημήτρης και γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Eίναι κοπέλα μου»

«Είμαι ο Δημήτρης και γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Eίναι κοπέλα μου»

  17/01/2022 11:29

Η on air αντιπαράθεση Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του 35χρονου που κατήγγειλε η Τούνη «Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Έναν αρκετά έντονο διάλογο είχε πριν λίγη ώρα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του 35χρονου Μ.Κ που η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα instastory της υπέδειξε ως το πρόσωπο που διέρρευσε το δικό της ροζ βίντεο.  

Τα όσα άκουσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από τον δικηγόρο του 35χρονου φάνηκαν να τον εξοργίζουν γι’ αυτό και πήρε τον λόγο λέγοντας:

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου.»

«Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά» απάντησε ο κ. Γλύκας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανταπαντά, «Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;»

«Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου», είπε εκνευρισμένος ο δικηγόρος του 35χρονου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά σε ακόμη πιο έντονο ύφος,

«Τέτοιες πράξεις τέτοιων ανθρώπων που τραβάνε βίντεο σε καταστάσεις που η κοπέλα δεν έχει τις αισθήσεις της»

«Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία. Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του…», κατέληξε ο δικηγόρος του 35χρονου Μ.Κ.

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ωστόσο, θεωρεί ότι η Ιωάννα Τούνη είπε ψέματα και πως χρηματίστηκε για να κατονομάσει τον συγκεκριμένο άνδρα. Ο δικηγόρος της Influencer μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απάντησε στις εν λόγω κατηγορίες. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο συγκεκριμένος που φαίνεται στο βίντεο – αυτόν που κατονόμασε δηλαδή η Ιωάννα Τούνη – καταρχήν κοιτάει την κάμερα και γελάει. Αυτό τι σημαίνει; Ότι γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται. Αυτό είναι το πρώτο, φαίνεται δηλαδή αν κάποιος είχε πρόσβαση στο υλικό θα το καταλάβαινε. Δεύτερον να υπενθυμίσω ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση το θύμα είναι η κ. Τούνη.

Για να μην ξεχνιόμαστε. Ακούω πράγματα, τα οποία δεν στέκουν. Είναι μια μορφωμένη γυναίκα, έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό, είναι επιχειρηματίας. Παρουσιάζεται λες και είναι μια γυναίκα που δεν έχει κανένα ίχνος σεβασμού κάτι που δεν ισχύει και είναι άδικο.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει παραδεχθεί στην Ιωάννα ότι είχε πρόσβαση στο εν λόγω βίντεο και το έσβησε. Η Ιωάννα Τούνη έχει πολλούς μάρτυρες. Να μην ακούγονται ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε και λοιπά. Είναι δεδομένο ότι της παραδέχθηκε ότι είχε το βίντεο. Γνώριζε ο άνθρωπος ότι βιντεοσκοπείται σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Γυρνάει προς την κάμερα, χαμογελάει, κάνει γκριμάτσες. Δεν μπορώ να ακούω ότι δήθεν δεν γνώριζε» απάντησε ο Απόστολος Λύτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας