Ο Μπιμπίλας απαντά στον Χατζηαγγελάκη για την... βόμβα: «Πρόκειται για βλακεία»

 

 

Ο Μπιμπίλας απαντά στον Χατζηαγγελάκη για τη βόμβα: «Πρόκειται περί βλακείας» - Η άποψη του για τον Χαϊκάλη και τους ηθοποιούς στο #SurvivorGR «Άστοχη η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη περί "κοριτσάκια"»! «Ο γιος του Φιλιππίδη πρωταγωνιστεί σε παράσταση, είναι πολύ καλός ηθοποιός και πρέπει να τον αγκαλιάσουμε»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Mε αφορμή τη φάρσα που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο υπόλοιπος θίασος στον οποίο συμμετέχει, παίρνοντας τηλέφωνο για βόμβα στο θέατρο, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε σήμερα (04/01) δηλώσεις στο «Happy Day» και τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε χαρακτηριστικά: «To έμαθα από δημοσιογράφους χθες. Θεωρώ ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε σε κατάσταση τρέλας και κάνουμε βλακείες. Ανεβοκατεβαίνουν παραστάσεις, άλλες σταματάνε τελείως λόγω κορονοϊού. Επομένως οι ηθοποιοί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οπότε το δικαιολογώ λόγω απόγνωσης. Έκαναν μια βλακεία που περνάει το όριο του μέτρου. Άσε που θεωρείται και αδίκημα. Τώρα βλέπω στο Instagram πως έγραφε πως όλος ο θίασος το ήξερε. Πάντως πρόκειται περί βλακείας».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, όμως, μίλησε και για τους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι όπως το Survivor. «Δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει και δεν το βλέπω. Δεν μου αρέσει που οι ηθοποιοί συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά το καταλαβαίνω ότι εξαναγκάζονται για οικονομικούς λόγους». Αναφερόμενος, πάντως, στον Παύλο Χαϊκάλη, σημείωσε: «Πρέπει να αποκτήσει ψυχραιμία. Ακόμα κι αν έχει ένα μικρό μέρος δίκιου, ήταν άστοχο να μιλήσει για “κοριτσάκια”».

 

 

Και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και το ταλέντο του στη υποκριτική, αλλά και στις αντιδράσεις που υπήρξαν την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, για το εορταστικό επεισόδιο των «Απαράδεκτων» που έπαιξε στο MEGA και πρωταγωνιστούσαν τόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης, όσο και ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Το παιδί αυτή τη στιγμή παίζει σε γνωστή παράσταση σε θέατρο της Αθήνας, έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές, έχουμε έναν πολύ καλό ηθοποιό και πρέπει να τον αγκαλιάσουμε. Πάει πάρα πολύ καλά στο θέατρο, θα πάω να τον δω σε λίγες μέρες και πιστεύω ότι θα βρει κι άλλες δουλειές μετά από αυτήν. Διαβάζω καταπληκτικές κριτικές για εκείνος, δεν είναι χωρίς δουλειά, πρωταγωνιστεί», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας και αναφέρθηκε στη μετάδοση του επεισοδίου με πρωταγωνιστές τους δύο ηθοποιούς:

«Υπάρχει ρατσιμός. Είναι τελείως λάθος να συνδέουν το παραχθέν έργο με την προσωπική ζωή κάποιου. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το δημιούργημα όλων των ανθρώπων μιας σειράς. Επίσης δεν έχει αποφανθεί ακόμα το δικαστήριο για τίποτα και υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Κανένας νόμος δεν λέει ότι κόβουμε ια σειρά για την προσωπική ζωή του καθενός».

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»