Το τρυφερό φιλί on camera του Μαυρίκιου Μαυρικίου με τη μέλλουσα σύζυγό του

 

O Μαυρίκιος Μαυρικίου συστήνει για πρώτη φορά τη γυναίκα που παντρεύεται – 22 χρονών, μαθήτριά του - Ποζάρουν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι - Το τρυφερό μήνυμα και η πρώτη κοινή φωτογραφία με την Ιλάειρα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υποδέχτηκε το νέο έτος κάνοντας πρόταση γάμου στην σύντροφό του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης γνωστοποίησε την είδηση μέσω instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με το μονόπετρο που επέλεξε για την αγαπημένη του.

 

 

Και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζαμε καμία πληροφορία για τη σύντροφό του, το πρωί της Δευτέρας 3/1 ο γνωστός παραγωγός «σύστησε» τη μέλλουσα γυναίκα του στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «Πρωινό». Η κοπέλα λέγεται Ιλάειρα, είναι 22 χρονών και κατάγεται από τη Φθιώτιδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

 

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος αποκάλυψε ότι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Κύπρο.

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το βράδυ της Δευτέρας 3/1 δημοσίευσε και την πρώτη κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. 

«Είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα… Εγώ σ’ αγάπησα εδώ… Σ’ έχω ερωτευτεί… Θα σ’ αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει… Σ’αγαπώ για το τώρα, το πριν, το μετά και το πάντα», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στη λεζάντας της φωτογραφίας του.

 

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, η μέλλουσα σύζυγός του Ιλάειρα και η μητέρα του φιλοξενήθηκαν το πρωί της Τρίτης 4/1 στο «Πρωινό», μετά την πρόταση γάμου. Για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό παράθυρο όλοι μαζί μίλησαν για τη σχέση τους, ενώ στο τέλος της σύνδεσης αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

«Ήταν καρμικό αυτό που συνέβη» είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ο Μαυρίκιος έκανε την πρώτη κίνηση», είπε με τη σειρά της η 22χρονη Ιλάειρα και πρόσθεσε «Ο Μαυρίκιος είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του».

Με τη σειρά της, η μητέρα της Ιλάειρα εξομολογήθηκε για το ζευγάρι. «Είμαι μες στην τρελή χαρά», δηλώνει από την πλευρά της η μητέρα του Μαυρίκιου.

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»