Ο κορωνοιός θερίζει! Ηθοποιοί, παρουσιαστές, τραγουδιστές σε καραντίνα

 

 

Τα μηνύματα των εκπροσώπων της showbiz που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοιό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Με απουσίες επέστρεψε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό Μεσημεράκι». Το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου, ο παρουσιαστής καλησπέρισε τους τηλεθεατές στην πρώτη του εκπομπή για το 2022.  

Εκτός βρέθηκαν για άλλη μια φορά οι τέσσερα βασικά μέλη της μπάντας, Alcatrash τα οποία «χτυπήθηκαν» ξανά από κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές με τα νέα μέτρα, κολλήσανε οι μισοί από τους Alcatrash κορωνοϊό, να είναι σύντομα καλά. Περαστικά στα παιδιά», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και υποδέχτηκε στο πλατό την Στεφανία Ρίζου: «Η χαρά μας είναι τεράστια γιατί έχουμε σήμερα μια ολοκαίνουργια μπάντα με την Στεφανία Ρίζου. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα, να ευχηθώ υγεία, είναι και πολλά τα κρούσματα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην πρώτη του εκπομπή για το 2022.

 

Μεταξύ των ανθρώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό είναι και ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο γνωστός τραγουδιστής το αποκάλυψε με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας 3/1 μίλησε στο «Love it».

Πώς είναι, όμως, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Γιαννιά;

«Προς το παρόν είμαι μια χαρά. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ευτυχώς είναι όλα καλά μέχρι τώρα. Δεν έχω ξαναπεράσει κορωνοϊό. Δεν ξέρω από που κόλλησα. Δεν είχα σχεδόν κανένα σύμπτωμα. Πέρα από κάτι ελαφρείς πόνους στο σώμα, δεν είχα κάτι άλλο. Έχω διαγνωστεί από την περασμένη Πέμπτη με κορωνοϊό. Η υπόλοιπη οικογένεια δεν κόλλησε, δεν ήρθαμε καθόλου σε επαφή. Ευτυχώς το σπίτι έχει δύο επίπεδα και είμαι απομονωμένος σε άλλο επίπεδο» ανέφερε ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος έχει ένα ελαφρύ συνάχι, στο «Love it».

 

Ακόμη ένας γνωστός που δεν την γλίτωσε είναι και ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make up artist πριν από λίγες ημέρες είχε γνωστοποιήσει πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με φίλους του, που βρέθηκαν και αυτοί θετικοί.

Ο Παντελής Τουτουντζής το απόγευμα της Δευτέρας 3/1 δημοσίευσε ένα συγκινητικό story στα social media. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με τα δύο παιδιά -τον 4χρονο γιο και τη 2χρονη κόρη του- στο σαλόνι του σπιτιού τους. Όπως γράφει ο Παντελής Τουτουντζής στο post, «Μου λείπετε πολύ, Θέλω να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να σας σφίξω και πάλι στην αγκαλιά μου». 

«Μόλις έλαβα την απάντηση από το μοριακό τεστ και τελικά ανήκω κι εγώ σε ένα από τα πολλά πλέον επιβεβαιωμένα κρούσματα! Ωστόσο, δεν ανησυχώ γιατί ήδη από το Σάββατο νιώθω πολύ καλύτερα, είμαι τριπλά εμβολιασμένη και επειδή βρίσκομαι ήδη σε καραντίνα από το Σάββατο που εμφάνισα συμπτώματα δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε… Καλή λευτεριά σε όλους τους νοσήσαντες!!! Να προσέχετε πολύ οι υπόλοιποι! Σας φιλώ γλυκά… κι από εδώ δεν κολλάει κιόλας!», έγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου. 

Η covid-19 «χτύπησε» και τη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Σασμός» καθώς όπως ανακοίνωσε ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός είναι θετικός στον κορωνοϊό.

«…από το μεσημέρι θετικός, μία μέρα πριν την τρίτη δόση… πηρός το παρόν λίγος βήχας…απομονωμένος στο δωμάτιο ,μεγάλη αγωνία για την οικογένεια και το μωρό…καλή χρονιά είπαμε..?…καλή χρονιά λοιπόν…» έγραψε ο Σπύρος Σαραφιανός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε καραντίνα μακριά από τη σύζυγό του και το παιδί τους.

Η Σούπερ Κική δεν γλίτωσε ούτε εκείνη και πριν λίγες ώρες αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories της ότι βρέθηκε και εκείνη θετική στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, η Σούπερ Κική, στη φωτογραφία που ανήρτησε έγραψε: «Έχω κόβιντ και το περνάω πολύ άσχημα. Δύο χρόνια τη γλίτωνα, πάρτα τώρα».

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε θετική, κάνοντας την είδηση γνωστή μέσα από την εκπομπή του Mega.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος μίλησε με ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και μεταξύ άλλων, περιέγραψε τα συμπτώματά της.

«Την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα. Έκανα το pcr, έκανα τα rapid test, βέβαια εχθές αισθανόμουν λίγο το λαιμό μου, αλλά λέω εντάξει δεν θα έχω τίποτα. Εχθές το μεσημέρι που συμπλήρωσα την πέμπτη ημέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, είχα κάνει και ένα pcr και με έβγαλε θετική», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

«Έχω ανεβάσει 38 πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα, ο λαιμός λίγο, είναι σαν να περνάω μία γρίπη», πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη.

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»