Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος: «Ο Χριστός σταυρώθηκε, ας σταυρωθώ κι εγώ»

 

 

 

Μυριέλλα Κουρεντή: Κατέρρευσε στον στίβο μάχης - Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια - Η παρέμβαση του Λιανού στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

To #SurvivorGR μπορεί να βρίσκεται ακόμα στην αρχή, ωστόσο, όσο περνούν οι μέρες και οι παίκτες μένουν νηστικοί και χωρίς προμήθειες, τόσο πιο δύσκολα και σκούρα τα βρίσκουν όταν είναι να μπουν στον στίβο αγώνα. 

Το επεισόδιο του Survivor (3-1) ξεκίνησε με εντάσεις και έναν αγώνα για την ασυλία, με έναν απαιτητικό στίβο μάχης, που απαιτούσε ταχύτητα και καλό στόχο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, όπου η πέμπτη σεζόν του έκανε την πρεμιέρα του πριν από ελάχιστες εβδομάδες και ήδη έχει κερδίσει ένα φανατικό κοινό, που το παρακολουθεί συνεχώς και ανυπομονεί για την συνέχεια. 

 Oι εντάσεις στην παραλία των Μαχητών ήταν σχεδόν αναπόφευκτες, αφού οι άνδρες της ομάδας ξέσπασαν κατά των γυναικών, σχετικά με το θέμα των ματσαρισμάτων και το πως διαχειρίζονται αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι, κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Μάλιστα, ο Θανάσης Μπέλλος ήταν εκείνος που διαφώνησε κάθετα με τις κοπέλες, καθώς όπως είπε λόγω της ηλικίας τους, η σκέψη τους είναι κάπως αυθόρμητη και εξαιτίας αυτού, χάνονται πολύτιμοι πόντοι.

 

Σε όλο αυτό το ιδιαίτερο κλίμα για τους Μαχητές, πραγματοποιήθηκε και ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας, με έναν στίβο μάχης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, καθώς οι παίκτες θα έπρεπε να διαθέτουν μεγάλη σωματική δύναμη και να στοχεύσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως ο Σπυρος από την ομάδα των μαχητών βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο παίκτης είναι πολύ καλά στην υγεία του, αλλά θα πρέπει να εκτιμηθεί ότι είναι έτοιμος για να επιστρέψει στο εκατό τοις εκατό. Ο Βαλάντης, από την ομάδα των διασήμων βρισκόταν εκτός του αγωνίσματος σήμερα, καθώς υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο επεισόδιο είχε νοσηλευτεί και εκείνος, μετά από τραυματισμό του.

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι πλέον το Survivor βρίσκεται σε κανονικούς ρυθμούς, με δυο μόνο αγώνες ασυλίας της εβδομάδας, και ένα αγώνισμα ατομικής ασυλίας, από το οποίο θα προκύπτει και ο παίκτης που θα εξαιρείται από την ψηφοφορία.

 

Μετά τον τραυματισμό του Βαλάντη, είχαμε ακόμη ένα περιστατικό που σόκαρε την ομάδα των Διασήμων, όταν η Μυριέλλα Κουρεντή κατέρρευσε στον στίβο μάχης και φώναζε πως της κόπηκε η ανάσα.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, από την αντίπαλη ομάδα, έτρεξε αμέσως κοντά της προκειμένου να της δώσει τις πρώτες βοήθειες και να την ηρεμήσει. «Πέρασε, εγώ είμαι εδώ» της τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Μαχητών.

 

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο επεισόδιο στο Survivor, το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Όλα ξεκίνησαν μετά από πολλές και συνεχόμενες ήττες που σημείωνε η ομάδα των Διασήμων και ο Βαλάντης επέμεινε να χρεώνει στον ίδιο λάθη.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, μετά το τέλος ενός αγωνίσματος, ξεκίνησε έναν έντονο διάλογο με τον συμπαίκτη του, Βαλάντη.

«Σταμάτα να μου την λες συνέχεια ρε Βαλάντη! Κάθε πέντε λεπτά μου την λες! Αν δεν με θέλεις, να με διώξεις! Δεν μπορώ άλλο πια! Τι είναι αυτό το πράγμα πια που κάνεις» αναφώνησε εξοργισμένος ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. «Δεν μπορώ! Σταμάτα, Βαλάντη, σε παρακαλώ! Σταμάτα! Με έχεις βάλει στη μπούκα… Δεν μπορώ, λυπάμαι».

«Σε ποια μπούκα σε βάλαμε;» αναρωτήθηκε με τη σειρά του ο Βαλάντης. «Σταμάτα να κάνεις τον ξερόλα τουλάχιστον. Όταν κάνεις τον ξερόλα θα αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου. Έτσι είναι οι προπονητές! Αναλαμβάνεις κάτι και κάνεις λάθος; Αναγνωρίζεις το λάθος σου».Για την Survivor ιστορία, βέβαια, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναγνώρισε το λάθος του με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από την ομάδα των Διασήμων να συμμερίζονται την στάση του, σε αντίθεση με τα φωναχτά καμώματα του Βαλάντη.

 

Ο Σπύρος, που νοσηλευόταν από την ομάδα των Mαχητών είδαμε ότι επέστρεψε από το νοσοκομείο και ήταν έτοιμος να ριχτεί και πάλι στον στίβο μάχης.

 

Η αναμέτρηση, που έκρινε και την νίκη ήταν μεταξύ του Απόστολου Ρουβά και του Θανάση Βέλλου.

Το σκορ ήταν 9-3 και ενώ οι Διάσημοι διατηρούσαν μια απόσταση ασφαλείας, ο Θανάσης κατάφερε να κερδίσει να να κάνει το πολυπόθητο 10-3 για τους Μαχητές, οι οποίοι κέρδισαν και τη πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

 

Μετά την λήξη του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Βαλάντης τάραξε τα νερά με μια ένταση, η οποία χάλασε τις ισορροπίες μεταξύ των παικτών. 

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει για τα καλά το ριάλιτι επιβίωσης και οι έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών έχουν ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να διαταράσσονται οι ισορροπίες.

Mετά την συντριπτική ήττα των Διασήμων με σκορ 10-3, ο Βαλάντης βγήκε εκτός εαυτού και τα έβαλε με όλους. Το ζήτημα που τον ενόχλησε ήταν η κατάσταση που δημιουργήθηκε με την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, όταν εκείνος πήγε να την βοηθήσει, μετά από την κατάρρευσή της στον αγωνιστικό χώρο. Η Μυριέλλα άρχισε να ζαλίζεται και να μην μπορεί να πάρει ανάσα, μετά από την υπερπροσπάθειά της να καταφέρει να γυρίσει την απαιτητική τροχαλία.

Ο Γιώργος Κατσαούνης την πήρε στην αγκαλιά του και την βοήθησε να ηρεμήσει, κάτι που έκανε έξαλλο τον Βαλάντη, που υποστήριξε ότι αυτή η κίνηση της Μυριέλλας στοίχισε στην ομάδα των Διασήμων και στο ψυχολογικό κομμάτι του αγώνα. Η Μυριέλλα νευρίασε με όλα αυτά που ακούγονταν και υποστήριξε ότι προσπαθεί καθημερινά για την ομάδα της και ότι ακόμα και τραυματισμένη έχει καταφέρει να μπει στον στίβο μάχης και μάλιστα να φέρει και πόντους στην ομάδα της. Εναντίον της Μυριέλλας στράφηκε και η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία μαζί με τον Βαλάντη, άφησαν αιχμές εναντίον της.

Ο Γιώργος Λιανός παρενέβη, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συγκεντρωθούν οι παίκτες στο επόμενο αγώνισμα ατομικής ασυλίας για την ομάδα των Διασήμων.

Μετά από όλη αυτήν την ένταση, η κατάσταση συνεχίστηκε μεταξύ των Διασήμων, με την Αθηνά Ευμορφιάδη να κατηγορεί ανοιχτά την Μυριέλλα και να καταλήγουν να τσακώνονται μεταξύ τους. Η Μυριέλλα συνέχισε να γίνεται έξαλλη με όλα αυτά που άκουγε εις βάρος της και είπε στην Αθηνά ότι στο run του Αποστόλη, εκείνη τον σχολίασε αρνητικά, κατηγορώντας την ότι δεν σέβεσαι τους αντιπάλους της

 

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας 

 

Οι παίκτες των Διασήμων κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. 

 

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ωστόσο δεν μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του καθώς κατόρθωσε να κερδίσει το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και να εξασφαλίσει την ηρεμία του σε αυτό το συμβούλιο. Ποιος ή ποια λοιπόν ήταν εκείνος ή εκείνη που απέσπασε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους υπόλοιπους Διάσημους;

 

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Βαλάντης!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»