Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ήταν τέτοιος ο προσωπικός εξευτελισμός που έφτανε σε οριακά σημεία…»

  29/11/2021 12:39
«Ήταν τέτοιος ο προσωπικός εξευτελισμός που έφτανε σε οριακά σημεία…»

«Ήταν τέτοιος ο προσωπικός εξευτελισμός που έφτανε σε οριακά σημεία…»

  29/11/2021 12:39

O Χρήστος Συριώτης περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής, «Το πρωινό», πόσο δύσκολα βίωσε την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Χρήστος Συριώτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στη δεύτερη εβδομάδα των προβών, μία ρωγμή αναστάτωσε τη ζωή μου. Διαγνώστηκα με καρκίνο. Έκανα μια επέμβαση άμεσα και είχα να επιλέξω. Οι γιατροί μου επέμεναν και μου έλεγαν να καθίσω στο σπίτι μου. Έκανα το χειρουργείο και δύο μέρες μετά αποφάσισα να συνεχίσω γιατί σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν και ψυχοθεραπευτικό.»! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και πρόσθεσε: «Για μένα ήταν οδυνηρή εμπειρία γιατί έπρεπε κάθε 15 μέρες, όπου πηγαίναμε να κάνω εξετάσεις και επώδυνες εξετάσεις. Είχα πάρει στην πλάτη μου ένα βαρύ φορτίο. Ωστόσο, δεν περίμενα αυτό που θα επακολουθούσε.»!

Και υπογράμμισε ο ηθοποιός: «Υπήρχε ένα ζοφερό, απαράδεκτο κλίμα που δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή μου και προς εμένα και προς τους υπόλοιπους συντελεστές. Έβλεπα στο ξενοδοχείο συναδέλφους, δυο μέτρα άνδρες με οικογένειες, να κλαίνε. Ήταν τέτοια η βία της εξουσίας, ήταν τέτοιος ο προσωπικός εξευτελισμός που έφτανε σε οριακά σημεία… Να φανταστείτε, όταν το όνειρο κάθε ηθοποιού είναι να παίξει στην Επίδαυρο, δεν θέλαμε να φτάσουμε στο θέατρο. Ήμασταν στο αυτοκίνητο 3-4 συνεργάτες και δεν θέλαμε να πάμε. Πέρασα και μια περίοδο που δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω να κάνω το συγκεκριμένο επάγγελμα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας