Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Όταν η Χρονοπούλου πέρασε την πράσινη γραμμή και την «συνέλαβαν» στα κατεχόμενα

  29/11/2021 09:12
Όταν η Χρονοπούλου πέρασε την πράσινη γραμμή και την «συνέλαβαν» στα κατεχόμενα

Όταν η Χρονοπούλου πέρασε την πράσινη γραμμή και την «συνέλαβαν» στα κατεχόμενα

  29/11/2021 09:12

Η περιπέτεια της με τις κατοχικές δυνάμεις όταν πέρασε καταλάθος την πράσινη γραμμή με το αυτοκίνητο της. Όσα αναφέρει για την οικογένειά Λανίτη και τη στενή τους φιλία, η διαμονή για μήνες στη Λεμεσό και τα 27 ταξίδια στην Κύπρο! «Ξεγέλασα τον θάνατο έξι φορές…» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που την άφησε σχεδόν παράλυτη, αλλά και για το φρικτό περιστατικό που η ίδια έπαθε σοβαρά εγκαύματα όταν άρπαξε φωτιά η μπλούζα της.  

«Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. Και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια αυτό τον καιρό», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε το 1999, η Μαίρη Χρονοπούλου είπε: «Φρικτοί πόντοι, εγχειρήσεις… Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι. Με τουμπάρισε και έσπασα στα δύο. Ήταν μια 20ετία φρίκης».

«Έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, άρπαξε φωτιά η μπλούζα και με έκαψε ολόκληρη. Έκανα 11 εγχειρήσεις. Τέτοιοι πόνοι, να θες να πεθάνεις και να μην πεθαίνεις», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέχεια.

«Έφτιαχνα το ισχίο μου που είχε σπάσει από τη σύγκρουση κι έπαθα ανακοπή, ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική. Από πέρυσι ως φέτος άλλαξε η ζωή μου. Ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το “εισιτήριο”», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου.

Τι είπε για την καριέρα στην Αμερική που δεν έκανε, γιατί δεν ήθελε να βρεθεί στο κρεβάτι κανενός παραγωγού.

Το ευτυχισμένο της διαζύγιο, oι σχέσεις της με νεότερους άντρες και οι έρωτες της.

Η σπουδαία ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε, αλλά και τον έρωτα με τον Νίκο Σταγόπουλο, ο οποίος ήταν 30 χρόνια νεότερός της.

«Αγάπησα μιάμιση φορά, δύο στη ζωή μου. Ο τελευταίος μου σύντροφος, νεότερος μου 30 χρόνια, μου στάθηκε σε όλα, στις αρρώστιες, στις δυσκολίες, στις εγχειρήσεις… Είναι ένα πολύ γλυκό και δοτικό παιδί. Καταπληκτικός σύντροφος! Ο Θεός να τον έχει καλά» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Όσα αναφέρει για την οικογένειά Λανίτη και τη στενή τους φιλία, η διαμονή για μήνες στη Λεμεσό και τα 27 ταξίδια στην Κύπρο!

Η περιπέτεια της με τις κατοχικές δυνάμεις όταν πέρασε καταλάθος την πράσινη γραμμή με το αυτοκίνητο της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας