O Νίκος Μουτσινάς χόρεψε στο #DWTS και αποθεώθηκε - Ποιο ζευγάρι αποχώρησε;

 

Έκοψε την ανάσα η Τζώρτζια Γεωργίου με το εκπληκτικό στριπτίζ της! Ενθουσίασαν Τάσος Παλαντζίδης και Μπέσσυ Αργυράκη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το 7o live του Dancing with the Stars είναι γεγονός, με τη Βίκυ Καγιά για ακόμη μια φορά να μας αφήνει με ανοικτό το στόμα με την super stylish εμφάνισή της.  

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό του χορευτικού διαγωνισμού φορώντας ένα λευκό φόρεμα με ασημένιες λεπτομέρειες και ένα άνοιγμα στην κοιλιά της, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της!

 

 

Ιδιαίτερο είναι το live του #DWTS καθώς καλεσμένος είναι ο Νίκος Μουστινάς. Ο παρουσιαστής αφού έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο κατά την έναρξη του σόου στη συνέχεια παρουσίασε ένα χορευτικό.

 

Αν και υποστήριζε πως δεν το έχει και πολύ με τον χορό τελικά αποδείχθηκε πως κάνει λάθος.

Συγκεκριμένα, χόρεψε Paso Doble με το τραγούδι από την ταινία «The Greatest Showman» και είχε στο πλευρό αρκετούς χορογράφους από το σόου.

Oι κριτές είχαν μόνο καλά να πουν για την εμφάνισή του ενώ δεν δίστασαν να τον χαρακτηρίσουν «πολυμηχάνημε τέχνης».

 

Μουσική, χορός, glitter, συναισθήματα γέμισαν για ένα ακόμα βράδυ της Κυριακής το παρκέ, τους τηλεθεατές και τους συμμετέχοντες του φιλανθρωπικού show χορού.

Τα highlights:

Τζώρτζια & Αλέξανδρος 

Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος αναβίωσαν τις «9 ½  εβδομάδες» χορεύοντας jazz και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη στο 7ο live

Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με τον χορό της και πήρε πάρα πολύ καλές κριτικές από τους κριτές.

Στο τέλος της βαθμολογίας πήρε τέσσερα 8άρια ανεβάζοντας πολύ τα επίπεδα του ανταγωνισμού στο show!

 

Τάσος Παλαντζίδης & Αθηνά

Η Βίκυ Καγιά και οι τέσσερις κριτές εντυπωσιάστηκαν από τις χορευτικές ικανότητες του ηθοποιού.

Η βαθμολογία που πήρε ήταν τέσσερα 7άρια!

 

H Μπέσσυ Αργυράκη & Γιούρι

Απίθανη η Μπέσσυ Αργυράκη στο live. Με μια εμφάνιση που ζηλέψαμε και φυσικά εμφανώς αδυνατισμένη η αγαπημένη μας τραγουδίστρια τα έδωσε όλα και κέρδισε κοινό και κριτική επιτροπή!

Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γιούρι απέδειξαν ότι το σώμα δεν λέει ψέματα και χόρεψαν μία ερωτική samba που μάγεψε!

Η ίδια κατενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα γιατί το ευχαριστήθηκε ήθελε όσο τίποτα να ακούσει τα σχόλια των κριτών αφού έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της σε μια απαιτητική χορογραφία και τα κατάφερε!

Αμέσως μετά το τέλος του χορού η Βίκυ Καγιά αποθέωσε τη Μπέσσυ ενώ ο Jason της είπε:

«Πεθαίνω για σένα», με την τραγουδίστρια να του δίνει ένα φιλί και να τον ρωτά αν κάποια στιγμή θα της κάνει την τιμή να χορέψουν μαζί!

Μπέσσυ και Γιούρι συγκέντρωσαν μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες με δυο 8αρια και δυο 7αρια.

 

Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ 

Η Βασιλική Μιλλούση… δεν ξεχνά. Εκεί όπου η πανέμορφη αθλήτρια έδωσε απάντηση στην Μαρίνα Λαμπροπούλου για σχόλιο που είχε κάνει η δεύτερη μια εβδομάδα νωρίτερα.

«Το κεφάλι στην κατακόρυφο στον σύγχρονο χορό είναι κάτω. Κοιτάζει κάθετα. Δεν έρχεται προς τα έξω. Εσένα είδα την ένταση αυτήν» είχε πει χαρακτηριστικά η χορογράφος και κριτής του χορευτικού σόου του STAR.

Σε αυτό το live του DWTS ωστόσο, στο εισαγωγικό της απόσπασμα, η Βασιλική Μιλλούση τόνισε με σαφήνεια πως «είναι άδικο για μένα. Όντας 30 χρόνια αθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική να με διορθώνουν στην κατακόρυφο. Όχι».

Εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τη νέα της χορογραφία πλάι στον παρτενέρ της, η Μαρίνα Λαμπροπούλου ήρθε να δώσει τελική απάντηση στην όμορφη διαγωνιζόμενη του DWTS. » Να σου πω, σε απάντηση στο βίντεο που είδα, δεν αμφισβήτησα ποτέ την τεχνική σου. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Εγώ είμαι αυτή που σε εκθειάζω σχεδόν σε κάθε live, σου έχω δώσει υψηλές βαθμολογίες. Δεν έχω καμία σχέση με την ενόργανη γυμναστική, ποτέ δεν θα έμπαινα στα δικά σου χωράφια, τα σέβομαι απόλυτα. Όμως και γω, τα δικά μου χωράφια θα ήθελα να τα σέβεσαι και συ απόλυτα. Μίλησα για σύγχρονο χορό. Μη με σταυρώνεις! Σύγχρονος χορός, μόνο για αυτό μίλησα. Όχι για την κατακόρυφο σου στην ενόργανη»

 

Dominik Stars & Ειρήνη 

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Dominic Stars. Αφορμή στάθηκε ο χορός που θα παρουσίαζε στο παρκέ του χορευτικού σόου προκειμένου να ανοιχτεί στο εισαγωγικό του απόσπασμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Dominic Stars σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή την εβδομάδα χορεύουμε paso doble και πρέπει να δείξω πολύ συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία είναι ένταση, αγριάδα και μάχη. Μου αρέσει αυτό γιατί είναι κάποια στοιχεία τα οποία τραβάω από τη ζωή μου και τα βάζω πάνω σε αυτό τον χορό. Σε αρκετά μικρή ηλικία έπρεπε να φανώ πάρα πολύ δυνατός».

«Υπήρχε βία μέσα στο σπίτι και τα πράγματα είχαν γίνει επικίνδυνα. Έπρεπε να ξεφύγουμε από τον πατέρα σε εισαγωγικά οπότε και η μητέρα μου αποφάσισε να πάρει εμένα και τον αδελφό μου και να μας φυγαδεύσει» συμπλήρωσε ο νεαρός τραγουδιστής στην κάμερα του DWTS. «Λόγω αυτών των γεγονότων έχω φτιάξει μια άμυνα γύρω μου όπου δεν αφήνω να φανούν συναισθήματα».

 

Μαριάννα & Σπύρος 

Στο παρκέ ανέβηκε για ακόμη μια φορά, η Μαριάννα Γεωργαντή μαζί με τον παρτενέρ της, Σπύρο. Σε αυτό το live μάλιστα του σόου χορού, η ρεπόρτερ είχε μοναδικό στόχο να αποδείξει στην κριτική επιτροπή πως… ναι, υπάρχει σοβαρός λόγος για να βρίσκονται στο DWTS.

Κάτι που τονίστηκε, ιδιαίτερα, στο εισαγωγικό απόσπασμα του ζευγαριού. Αμέσως μετά το πέρας της χορογραφίας τους, ωστόσο, ο Jason Roditis κατόρθωσε να «παγώσει» τόσο την Μαριάννα Γεωργαντή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο χορογράφος και κριτής του DWTS σήκωσε τον βαθμό… 1 πριν προλάβει να πει τίποτα. «Αυτό εδώ είναι για το attitude που είχες στο βίντεο! Αυτό δεν είναι για τον χορό σας. Εγώ είμαι φανατικός των βίντεο σας, το χω πει πως τα περιμένω πως και πως. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να βρεις εσύ μία ισορροπία μέσα σε όλο αυτό. Την μια είσαι υπερβολική, την επόμενη στιγμή βλέπουμε αυτό. Δήλωσες δηλαδή ότι δεν θα μπορείς να ευχαριστηθείς τη σημερινή χορογραφία και δεν είμαστε εδώ για αυτό. Παρόλο αυτό, πάντως, εγώ νομίζω ότι τα πήγατε πολύ καλύτερα σήμερα» τόνισε ο Jason Roditis.

Για την DWTS ιστορία, μάλιστα, ο κριτής έδωσε 6 στην διαγωνιζόμενη του DWTS!

 

Χριστίνα Βραχάλη & Αργύρης

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης χόρεψαν street παίζοντας μπάσκετ γεμάτοι με γκλίτερ και sexy διάθεση στο 7ο live του «Dancing with the Stars».

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τη χορογραφία! Μάλιστα, η Μαρίνα Λαμπροπούλου της είπε ότι πιστεύει ότι θα είναι η νικήτρια του Dancing with the Stars!

«Μπορείς να κάνεις τα πάντα, Χριστίνα είσαι εκπληκτική! Κάθε φορά που σε βλέπω θέλω να χορέψω… Εσύ γλυκιά μου Χριστίνα, θα το πω ρε παιδιά… νομίζω πως θα είσαι η νικήτρια, τι νιώθω», είπε με τη Βίκυ Καγιά να της λέει: «Εσένα σου «μιλάει» αυτό το πράγμα, οι άλλοι μπορεί να το βλέπουν αλλιώς».

 

H αποχώρηση:

Το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει, ψήφισε το αγαπημένο του ζευγάρι, που ήθελε να παραμείνει στο διαγωνισμό και μαζί με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Δύο ζευγάρια ήρθαν αντιμέτωπα με την αποχώρηση, με τη Μαρίλη και τον Πάνο Γιαννακόπουλο και τον Έντουαρντ Στεργίου και την Ελισάβετ να βρίσκονται στην τελική δυάδα.

Τελικά από το DWTS αποχώρησαν η Μαρίλη και ο Πάνος Γιαννακόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!