Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Παρέλαση αστεριών στο #TheVoiceGR! Φουρέιρα, Μαντώ, Ασλανίδου στο show!

  29/11/2021 08:10
Παρέλαση αστεριών στο #TheVoiceGR! Φουρέιρα, Μαντώ, Ασλανίδου στο show!

Παρέλαση αστεριών στο #TheVoiceGR! Φουρέιρα, Μαντώ, Ασλανίδου στο show!

  29/11/2021 08:10

Τα συναρπαστικά Battles ξεκίνησαν - Οι νικητές των αναμετρήσεων - Μελίνα Ασλανίδου και Σάκης Ρουβάς σε μια εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή του #TheVoiceGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο της φάσης των Battles του #TheVoiceGR 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν στις ομάδες τους από 15 τραγουδιστές τους, οι οποίοι οργανώνονται σε έξι ζευγάρια και μία τριάδα.

Το κάθε ζευγάρι ερμηνεύει το τραγούδι που του ανατίθεται σε ντουέτο στην πιο μελωδική μονομαχία. Στο τέλος μόνο ένας από τους δύο θα περάσει στην επόμενη φάση εκτός κι αν κάποιος άλλος coach κάνει χρήση του steal.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τα ταλέντα στη σκηνή του #TheVoiceGR ενώ στο πλευρό των νικητών των αναμετρήσεων στα παρασκήνια βρέθηκε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχεται την Ελένη Φουρέιρα,

ο Πάνος Μουζουράκης έχει στο πλευρό του τον παρουσιαστή του σόου, Γιώργο Λιανό,

η Έλενα Παπαρίζου ενώνει τις δυνάμεις της με την Μαντώ,

ενώ ο Σάκης Ρουβάς έχει στο πλάι του την Μελίνα Ασλανίδου.

Η σύμπραξη coaches και guest coaches δε σταματά εκεί αφού ντουέτα – έκπληξη μας περιμένουν στη σκηνή του «The Voice of Greece».

Στο επεισόδιο (28-11) έκρυβε μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τους λάτρες της καλής μουσικής. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησαν μαζί στο stage του σόου και πραγματικά έβαλαν φωτιά. Ερμήνευσαν ιδιαίτερα τραγούδια, που έχουμε αγαπήσει και συνεχίζουμε και αγαπάμε ακόμα, λόγω της διαχρονικότητάς τους. Και οι δυο τους είναι εξαιρετικοί τραγουδιστές, με ιδιαίτερες φωνές και μέχρι και σήμερα είναι από τα νούμερο ένα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Η Μελίνα Ασλανίδου επέστρεψε στο σόου, όπου ήταν σε παλαιότερους κύκλους μια από τις coaches ενώ μαζί με τον Σάκη Ρουβα πέρα από συνάδελφοι είναι και πολύ καλοί φίλοι. Η Μελίνα δήλωσε ευτυχισμένη που βρίσκεται και πάλι στο #TheVoiceGR και ότι της είχε λείψει πολύ αυτήν την εμπειρία. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτήν την φάση του διαγωνισμού, ο Σάκης κάλεσε τη Μελίνα Ασλανίδου στο σόου, για να τον βοηθήσει με την ομάδα του στην διαδικασία των The Battles.

Eρμήνευσαν τις επιτυχίες «Τετάρτη Βράδυ» και «Τι Σου ‘Κανα Και Πίνεις».

Το πρώτο steal της βραδιάς σε παίκτη που είχε αλλάξει ομάδα και πάλι στα knockouts!

Στο επεισόδιo (28-11) είδαμε και το πρώτο steal σε αυτήν την φάση του διαγωνισμού, εκείνη των Battles. Η Μαρία Αλιφέρη και ο Νίκος Βολίκας ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο το τραγούδι που τους δώθηκε, κάνοντας την απόφαση της Έλενας Παπαρίζου να είναι πολύ δύσκολη. 

Η απόφαση της Έλενας Παπαρίζου ήταν να συνεχίσει στην επόμενη φάση με την Μαρία Αλιφέρη, αποχαιρετώντας από την ομάδα της τον Νίκο Βολίκα. Εκείνος, ενώ πίστευε ότι ο διαγωνισμός είχε τελειώσει για εκείνον, ο Σάκης Ρουβάς έκανε την ανατροπή και πάτησε το πολυπόθητο κουμπί του steal και αυτόματα έκλεψε τον Νίκο για την ομάδα του, ο οποίος περνάει και αυτόματα στα Live cross battles.

O Νίκος είχε περάσει και πάλι την διαδικασία του steal, αφού ξεκίνησε με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, συνέχισε με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και τώρα είναι στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Οι νικητές των αναμετρήσεων

Team Κωνσταντίνου Αργυρού

Γιώργος Βέρος

Γιάννης Μιχελής

Team Πάνου Μουζουράκη

Γιώργος Αντωνόπουλος

Γιάννης Παυλόπουλος

Team Έλενας Παπαρίζου

Γιώργος Γλυκοκόκαλος

Μαρία Αλιφέρη

Γιώργος Πάττας

Team Σάκη Ρουβά

Γιώργος Γιαγκίδης

Νίκος Βολίκας (steal από την Έλενα Παπαρίζου)

Nutsa Khurtsidze

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας