Η Πατούλη αδειάζει τον Πετρέλη και κατηγορεί για έλλειψη παιδείας την Βανδή

 

 

Χαλασμός για Βανδή – Πατούλη: «Διαφωνώ πλήρως, δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται. Συμφωνώ με την Βανδή, αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» έκανε η Μαρίνα Πατούλη εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στο να αποχωρήσει από το #J2US. 

 

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε της έκπληξή της για όσα είπε ο Θάνος Πετρέλης αδειάζοντάς πως δεν ισχυεί ότι ήθελε να αποχωρήσει από πριν ενώ έδειξε και την ενόχλησή της για όσα της είπε η Δέσποινα Βανδή κατηγορώντας μάλιστα για έλλειψη παιδείας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικειοθελής αποχώρηση της τελευταίας στιγμής! Ποιος έφυγε από το #J2US; Το καυστικό σχόλιο του Πετρέλη για την επιτροπή και η απάντηση του Φασουλή

 

Με αφορμή την κριτική που έκανε η Δέσποινα Βανδή στην Μαρίνα Πατούλη για την εμφάνισή της στο J2US, στο «Πρωινό» έγινε χαμός. 

 

Αρχικά, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε στην εκπομπή τα εξής:

«Είδα και εγώ τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη και εξεπλάγην. Δεν είχα προασποφασίσει να αποχωρήσω. Είχα προτείνει και εγώ κάποια τραγούδια και συζητήσαμε με τον Θάνο Πετρέλη τα οποία όμως δε τα ήθελε, ο παραγωγός του πρότεινε το συγκεκριμένο. Εγώ στο άκουσμα και μόνο πανικοβλήθηκα ότι δε θα μπορούσα να αποδώσω Πρωτοψάλτη.

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εννοείται ότι δεν έλεγα ότι δε θέλω να τραγουδήσω. Δε θέλω να τραγουδήσω το συγκεκριμένο κομμάτι, αν δεν ήθελα να τραγουδήσω γενικά δε θα συμμετείχα στο show. Εκτίμησα όμως ότι αυτό δεν αξιολογήθηκε, ούτε η προσπάθεια την οποία έκανε και σε θέμα χρόνου και υπέρβασης, και «τσαλακώματος» για έναν σκοπό.   

«Όταν δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ήρθα για φιλανθρωπικό σκοπό, τότε είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για εμένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε «να μην επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό στόχο» και ότι αυτό ενοχλεί προσωπικά κάποιο πρόσωπο.

Ένιωσα πολύ άβολα σε όλη αυτή τη διαδικασία, θεώρησα ότι δεν έχω θέση. Θα μπορούσαν να μου μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία, όχι με αυτόν τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα χαρακτηριστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι του επαγγέλματος που είναι καταξιωμένοι, εμένα αυτό δεν με εκφράζει.

Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου -και δεν μιλάω για όλη την επιτροπή- και ο τρόπος αντιμετώπισης δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα που έχει μία πορεία ζωής. Βγαίνει εκεί για να εκπληρώσει έναν στόχο. Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια δηλαδή, αυτό».

 

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε σε υψηλούς τόνους: «Διαφωνώ πλήρως με την Μαρίνα, δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται. Συμφωνώ με την Βανδή, αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία. Αν θες να κάνεις φιλανθρωπία, παίρνεις 5.000, πας σε ένα ίδρυμα και τα καταθέτεις και δεν το μαθαίνει κανένας».

Στην διαφωνία που είχε η Φαίη Σκορδά μαζί του, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Αν θεωρούσε η Μαρίνα η φίλη μου ότι θα τσαλακωθεί η πορεία ζωής της, ας μην πήγαινε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!