Μπάρμπα Vs. Σκορδά: «Εσύ έκανες γάμο, φόρεσες νυφικό για να προσδιοριστείς»

 

Βάνα Μπάρμπα σε Λιάγκα και Σκορδά: «Να μη με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Βάνα Μπάρμπα και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για όσα έχει δηλώσει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Μία γυναίκα αντισυμβατική που πήρε τον ταύρο και τον έπιασε από τα κέρατα γιατί να πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις δηλώσεις που φάνηκαν σε κάποιους υποστηρικτικές του Πέτρου Φιλιππίδη;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τότε, η Βάνα Μπάρμπα απάντησε: «Γιατί έτσι αισθάνομαι. Είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω».

«Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα στο «Πρωινό». 

Έναν έντονο διάλογο αντάλλαξαν η Φαίη Σκορδά και η Βάνα Μπάρμπα. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού για το κίνημα #metoo.

Βάνα Μπάρμπα: Μη φτάσουμε και στην αντίπερα όχθη να είναι αντίπαλο το αρσενικό στο θηλυκό. Έχουμε ανάγκη τα αρσενικά και τα αρσενικά εμάς.

Φαίη Σκορδά: Ναι αλλά όλη αυτή η κουβέντα γίνεται επειδή η κοινωνία εκπαιδεύει έναν άντρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Βάνα Μπάρμπα: Η μητέρα τον εκπαιδεύει, εσύ σαν μητέρα έχεις την εξουσία, άσε την κοινωνία. Από εμάς ξεκινάει γλυκιά μου. Εσύ τα παιδιά σου αν τα μάθεις αύριο ότι είσαι ο πρίγκιπας του παραμυθιού.

Φαίη Σκορδά: Δεν θα τα μάθω, όπως δεν με έμαθε η μητέρα μου να έχω ανάγκη από έναν άντρα και πώς θα μου φερθεί ο άντρας για να είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου. Δηλαδή, θα περιμένω από έναν άντρα να με φλερτάρει για να μην είμαι μόνη μου; Αν θέλω βγαίνω και μόνη μου, αν θέλω βγαίνω και με γυναίκες και δεν έχω ανάγκη κανέναν άντρα να αυτοπροσδιοριστώ. Έτσι με έμαθε η μαμά μου.

Γιώργος Λιάγκας: Επί σειρά ετών οι μανάδες μεγάλωναν τα κορίτσια λέγοντάς τους ότι θα βρεις τον πρίγκιπα.

Φαίη Σκορδά: Μα όλα τα παραμύθια έτσι ήταν.

Βάνα Μπάρμπα: Γλυκιά μου ναι, αλλά το λες και σε μια γυναίκα, δηλαδή… Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό. Το κάνεις σε μένα αυτό; Μια γυναίκα που δεν παντρεύτηκα, έκανα παιδί χωρίς γάμο. Εσύ έκανες κι ένα γάμο που έπρεπε να φορέσεις το νυφικό για να είσαι πριγκίπισσα. Εγώ δεν το έκανα ποτέ. Είμαι η γυναίκα η αυτόνομη, η ανεξάρτητη. Το λες σε μένα αυτό, σαν να μου λες εγώ δεν έχω την ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ από έναν άντρα. Μα έκανες! Και γάμο έκανες να προσδιοριστείς και όλα.

    

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος στην κηδεία του πατέρα του – Στο πλευρό του η σύζυγός του
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»