Aνατροπή! Αποχώρησε νωρίς ένα από τα μεγάλα φαβορί του #DWTS

 

 

Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ever στο #DWTS, της Καγιά – Η ατάκα του Φισφή - Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έγδυσε τον Έντουαρντ και μέτρησε τους κοιλιακούς του - Λύγισε ο Δημήτρης Κοκονίδης για τα παιδιά του - Η Μαριάννα Γεωργαντή αποκάλυψε επική ιστορία με την Ναταλία Γερμανού - Πάγωσε την Τζώρτζια Γεωργίου ο Jason Roditis «Με εκθέτεις»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

5o live για το Dancing with the Stars και η Βίκυ Καγιά έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνισή της σε show!

H λαμπερή παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα σούπερ μίνι χρυσό φόρεμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της και το συνδύασε με υπέροχα χρυσά πέδιλα και αξεσουάρ!  

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: Καλώς ορίσατε στο υπεθεαματικό, υπέρλαμπρο, υπερφανταστικό Dancing with the stars» και ο Λάμπρος Φισφής απάντησε: «Το «κάρφωσες» Βίκυ! Μπράβο σου»!

5ο live με την 4η αποχώρηση για τους 13 λατρεμένους celebrities και για κάποιον το 13 θα αποδειχθεί πραγματικά γρουσούζικο! Όλοι αγωνιούν για τη βαθμολογία των κριτών και θέλουν το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει με την καρδιά του μαζί τους, να τους ψηφίσει για να παραμείνουν στο διαγωνισμό!

Οι 13 celebrities και οι παρτενέρ τους, είναι πανέτοιμοι, με θετική διάθεση και ενθουσιασμό να χορέψουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για καλό σκοπό, κάνοντας τις Κυριακές μας μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια! Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

 

Τα ζευγάρια που συμμετέχουν στον χορευτικό διαγωνισμό έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να αποσπάσουν τα θετικά σχόλια των κριτών αλλά και τις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Στο τέλος της βραδιάς όμως ένα από τα ζευγάρια αυτά έπρεπε να αποχωρήσει. Εκείνοι λοιπόν που δεν κατάφεραν να πείσουν τους τηλεθεατές συγκεντρώνοντας τις λιγότερες θετικές ψήφους είναι η Έλενα Τσαγκρινού και ο παρτενέρ της Βλαντιμιρ Μορότσκο.

 

Η εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού που δίχασε την επιτροπή

 

Τα highlights

Μεγάλο ενθουσιασμό προκάλεσε στην Μαρίνα Λαμπροπούλου ο Έντουαρντ Στεργίου μέσα από τη νέα χορογραφία που παρουσίασε στο παρκέ του σόου.

Έτσι και δεν κρατήθηκε με τίποτα στη θέση της! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χορογραφίας του μοντέλου και διαγωνιζόμενου του #DWTS, η Μαρίνα Λαμπροπούλου έσπευσε να τον αγκαλιάσει για να τον συγχαρεί και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία του.

Με στιλ και χάρη λοιπόν αφαίρεσε το, ήδη ανοιχτό, τζάκετ που φορούσε ο Έντουαρντ Στεργίου και το έδωσε στα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής του DWTS. Και τότε η γοητευτική χορογράφος και κριτής του χορευτικού σόου πήγε… ακόμη ένα βήμα παραπέρα μετρώντας έναν έναν τους κοιλιακούς του διαγωνιζόμενου!

«Ένα, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε… οκτώ έχει παιδιά» αναφώνησε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

 

Ένα διαφορετικό πρόσωπο έδειξε ο Δημήτρης Κοκονίδης στο παρκέ παρουσιάζοντας τον ωραιότερο του χορό από την αρχή του σόου.

Αμέσως μετά την χορογραφία, μάλιστα, ο ντράμερ των Onirama δέχθηκε θερμά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Όσα όμως του είπε ο Στέφανος Δημουλάς τον συγκίνησαν βαθιά.

«Αντιλαμβάνομαι από που προέρχεται αυτή η ανασφάλεια στο να δείξεις την τελειότητα της κίνησης σου. Θέλω να σκεφτείς τον γιο σου και την κόρη σου. Θέλω να σκεφτείς αυτά τα δύο παιδιά ότι έχουν έναν πατέρα, ο οποίος τολμάει αυτή τη στιγμή να βγει στο πανελλήνιο και να τολμήσει όλα όσα του έλεγαν οι γύρω του να μην προσπαθήσει ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο χορογράφος και κριτής του DWTS. «Αυτοί οι δύο άνθρωποι εκεί έξω και η κορούλα σου όταν θα μεγαλώσει θα βλέπει αυτό το βίντεο και αυτή την κριτική που σου κάνουμε αυτή τη στιγμή… Δεν με νοιάζει τι είδα, με νοιάζει που είδα μια ιστορία να ξεδιπλώνεται με την μεγαλύτερη καρδιά».

 

 

Μια από τις καλύτερες της εμφανίσεις πραγματοποίησε στο παρκέ η Μαριάννα Γεωργαντή μαζί με τον παρτενέρ της. Η ρεπόρτερ μάλιστα βαθμολογήθηκε με 25 βαθμούς από την κριτική επιτροπή του χορευτικού σόου.

Αμέσως μετά την βαθμολογία της, όμως, η Μαριάννα Γεωργαντή θέλησε να προδώσει στο τηλεοπτικό κοινό μια ξεχωριστή ιστορία. «Αυτό δεν το έχω πει ποτέ σε κανέναν και αν με βλέπει τώρα την εκτιμώ πάρα πολύ. Την αγαπώ γιατί είχα συνεργαστεί μαζί της.

Όταν ήμουν 19 χρονών και είχα ξεκινήσει να κάνω την πρακτική μου, ήθελα να συναντήσω τη διευθύντρια ψυχαγωγίας ενός τηλεοπτικού σταθμού. Δεν μπορούσα όμως να την συναντήσω. Πήγα εκεί, φόρεσα μια κουκούλα… Ναταλία μου, σε λατρεύω…. Και λέω λοιπόν «παιδιά, εγώ είμαι, η Ναταλία… Δεν με αναγνωρίζετε; Πέρασε το καλοκαιράκι για αυτό! Εγώ είμαι, η Ναταλία Γερμανού». Έκανα ότι είμαι η Ναταλία Γερμανού» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Γεωργαντή στο #DWTS.

«Από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την γνωστή ταινία το πήρα… Μπήκα όμως γιατί νόμισαν ότι είμαι η Ναταλία Γερμανού».

 

Στη σκηνή ανέβηκε για μια ακόμα φορά, η Τζώρτζια Γεωργίου μαζί με τον παρτενέρ της. Η Κύπρια παρουσιάστρια προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσει τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Jason Roditis όμως δεν παρασύρθηκε και τόσο με αποτέλεσμα να «παγώσει» με όσα εξέφρασε στην κριτική του.

«Μόνο που με κοιτάς σε βλέπω να τρέμεις. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Την πρώτη βδομάδα είπα ότι μπορούμε να δούμε το ζευγάρι που θα κερδίσει το παιχνίδι και τώρα με εκθέτεις! Επιμένω όμως, έχεις τόσες δυνατότητες. Δεν θέλω να με βλέπεις με φόβο. Από την αρχή βλέπω κάθε βδομάδα μια σκάλα που κατεβαίνει στην ψυχολογία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κριτής του DWTS.

Τελικά, ο Jason Roditis βαθμολόγησε την παρουσιάστρια με 5 βαθμούς για την προσπάθεια της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»