Καινούργιου Vs. Μαγγίρα - Σφαγή ανάμεσα στις παρουσιάστριες με φόντο το Παρίσι!

 

 

 

Ποια ξεκίνησε την κόντρα, πώς απάντησε η άλλη - To τρέιλερ του Open που κράζει την παρουσιάστρια του Alpha

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 

Ένα… τρέιλερ στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μπέττυ Μαγγίρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του Open μέσα από το τρέιλερ της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» σατιρίζει το ταξίδι της Καινούργιου στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα η Μπέττυ Μαγγίρα που φέτος έχει αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open -στη θέση που μέχρι πέρυσι βρισκόταν η Κατερίνα Καινούργιου- εμφανίζεται μαζί με τους συνεργάτες της στο Παρίσι.

Mάλιστα από τους συνεργάτες της παρουσιάστριας ακούγονται να την αποκαλούν «κυρία» ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της στο Παρίσι με την ίδια να λέει «αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας». Το τρέιλερ της εκπομπής συνόδευε το σχόλιο: «Το Αρχοντικό για Σαββατοκύριακο στο Παρίσι!».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Η Κατερίνα Καινούργιου που το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε με τις φίλες της στο Παρίσι δεν βρήκε καθόλου χιουμοριστικό το τρέιλερ αυτό. Αντιθέτως το βρήκε άκρως προσβλητικό.
 
Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε μάλιστα την έντονη ενόχλησή της γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: «Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη».

 

Πώς ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ τους

Κρατάει...μέρες η κόντρα ανάμεσά τους καθώς όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγες εβδομάδες στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ που «φωτογράφιζε» την Κατερίνα Καινούργιου και μίλαγε για τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε αρχικά να μην σχολιάσει τίποτα ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα μέσα από την εκπομπή της «ξέσπασε» κάνοντας λόγω για μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

«Μόνο κάτι χαζά κουίζ παίζουν εκεί. Για να μάθουν τα προσωπικά μου γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα λέμε όλα. Όταν λέμε για κιτρινισμούς… Αυτά τα χτυπήματα που κάνουν κάτω από τη ζώνη σε εκείνο το κανάλι… Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Με πείραξε. Και δεν το περίμενα ούτε από τη παρουσιάστρια που τη σέβομαι τόσο πολύ ούτε από τους συνεργάτες αλλά δε πειράζει τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν» είχε πει τότε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Και μπορεί από εκείνη τη μέρα να έχει περάσει 1.5 εβδομάδα και όλα να έδειχναν πως τα πνεύματα ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες είχαν ηρεμήσει, το νέο trailer της Μπέττυς Μαγγίρα ήρθε για να αναζωπυρώσει το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσά τους.

 

Στην παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και την Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή το trailer που κυκλοφόρησε χθες για την εκπομπή της αναφέρθηκε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη δική της εκπομπή. 

«Και εμένα χθες με τάγκαρε κάπου ο Χάρης Λεμπιδάκης – να μην αναφερθούμε στο θέμα- και το έκανα εγώ repost, γιατί δεν ήμουν καλά και είχα στεναχωρηθεί και έγραφαν μετά ότι το έγραψα εγώ. Πολλές φορές το repost έχει να κάνει με κάτι που έχεις αγανακτήσει και θες να πεις ότι συμφωνώ και εγώ, αλλά δεν θες να το γράψεις επειδή δεν είναι σωστό και δεν είναι εκλεπτυσμένο. Κατινιά μεν και αυτό, αλλά οι περισσότεροι το κάνουμε. Το έχω κάνει και εγώ, γιατί πολλές φορές νιώθεις την αδικία και νιώθεις στεναχωρημένος και λες έλα ρε θα το κάνω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. 

Nωριτερα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής της:

«Ειλικρινά παιδιά φωτογραφίζω τα μηνύματα που δέχομαι και αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω! Γυρνάω σπίτι μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά. Είναι τόσο ακραίο όλο αυτό. Βρίσκομαι σε μια ευάλωτη φάση της ζωής μου και όταν ο άλλος σε χτυπάει κι άλλο κι άλλο κι άλλο, λες δεν γίνεται!».

 

Ωστόσο, θέση στο θέμα θέλησε να πάρει και ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου ο οποίος έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο κάτω από το βίντεο του trailer απευθυνόμενος στη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!», έγραψε ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου