«Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών που πήγα στο στρατό»

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη ζωή του και το πώς έχει διαμορφωθεί η αντίληψή του μέσα από τις καταστάσεις που έχει βιώσει στο παρελθόν. «Κοκκάλωσαμε και οι δύο, δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα. Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποκάλυψε ότι του αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα, καθώς συνδυάζει και τη θάλασσα και το βουνό, αποκαλύπτοντας πως έχει επισκεφθεί το εξωτερικό μόνο μία φορά. «Μία φορά έχω πάει στο εξωτερικό, έχω πάει στην Αυστρία για να δω την Εθνική Ελλάδος το 2008 ,με τον Ότο Ρεχάγκελ».

«Το καλοκαίρι που πήραμε το Euro είχα πάει στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια να παανηγυρίσω. Είχα εισιτήριο στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ένιωθα πολύ περήφανος για τη χώρα μου, αυτός ο τόπος είναι φιλόξενος είναι ευλογημένος», ανέφερε.

Για την σχέση του με τη θάλασσα

«Θα ήθελα να έχω ένα σπίτι στη θάλασσα, ήταν το όνειρό μου!Από μικρό παιδί μου άρεσε η θάλασσα, μεγάλωσα στο Δήλεσι. Το χειμερινό ορφανοτροφείο ήταν στη Θήβα και το καλοκαιρινό στο Δήλεσι. Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών που πήγα στο στρατό, δραπέτευσα. Όλοι το κάνουν αυτό, απλά φεύγουν, δεν υπογράφουν κάποιο χαρτί», ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Για την ζωή του  

 «Πριν χρόνια σε μία παράσταση, ήμουν πολύ συγκινημένος, και όταν τελείωσε η παράσταση, μου λένε οι ταξιθέτριες ότι θέλει να με γνωρίσει ένας κύριος. Δεν τον γνώρισα στην αρχή αλλά μου είπε ότι θα με γυρίσει 30 χρόνια πίσω. Αμέσως κατάλαβα ποιός είναι, κοκκάλωσαμε και οι δύο, δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα υπό αυτές τις συνθήκες. Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο», αποκάλυψε.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης πρόσθεσε πως το καλύτερο πράγμα που τού έχει συμβεί είναι ο γιος του. Νιώθει ευγνώμων για τα πράγματα που τού έχουν δοθεί.

«Με ωραίες καταστάσεις πρέπει να είμαστε χαρούμενοι», καταλήγει.

  

 

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποφάσισε να περάσει την καραντίνα του στην Καρδίτσα. Έκτοτε... ρίζωσε στην περιοχή!

«Είμαι παιδί της φύσης. Αγόρασα αρνάκια, κοτούλες, φυτέψαμε και κάναμε αγροτικές δουλειές. Ντυνόμουν ισοθερμικά και μαζί με τον γιο μου, έπινε το γάλα του κι εγώ τον καφέ, και κάναμε δουλειές».

Στον γιο του τού άρεσε η ζωή στο χωριό και θέλει να γίνει αγρότης.

«Εάν μου έλεγε κάποιος ότι το 2021 θα είχα παντρευτεί και θα είχα κάνει οικογένεια δεν θα τον πίστευα. Εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ και σκεφτόμουν γιατί να ταλαιπωρώ κι άλλους; Μπήκε στη ζωή μου αυτό το κορίτσι και κούμπωσε».

Ο Θανάσης γνώρισε την αγαπημένη του, Κατερίνα, σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι. Τον σταμάτησαν οι φίλες της και ήταν η μόνη που δεν του έδινε σημασία.

«Εγώ το έπαιζα καλλιτέχνης στην Κατερίνα κι εκείνη μου είπε “να σου πω μικρέ, ή παντρευόμαστε ή φεύγω”. Ευγνωμονώ τον Θεό που μου έστειλε αυτό το κορίτσι».

«Όταν έβλεπα την αδικία πεταγόμουν. Βρέθηκα κοντά σε κόντρες συναδέλφων, αρπάχτηκα και με χειροδικία, γιατί αυτό που έκαναν είναι ανεπίτρεπτο», είπε και αποκάλυψε πως θα τον πάρει η σύντροφός του για να καταθέσει στο δικαστήριο σχετικά με τέτοια υπόθεση.

«Όταν τα λέγαμε παλιότερα γελάγανε και μας λέγανε ατίθασους και ανυπάκουους. Θέλω να χειροκροτήσω τα αγόρια και τα κορίτσια που μίλησαν, όταν μιλούσαν παλιότερα δεν τους άκουγε κανένας», δήλωσε.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης συνεργάστηκε με τον Τόλη Βοσκόπουλο στην τελευταία δουλειά και κρατάει πολύ τρυφερές αναμνήσεις από εκείνον. Η οικογένεια του Τόλη ήταν πολύ αγαπημένη, σχολίασε.

«Ο Τόλης ξεχνιόταν πάνω στην σκηνή και έμενε παραπάνω», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι ένας από τους πιο έντιμους ηθοποιούς που έχω γνωρίσει. Δίπλα του έχω μάθει πολλά σε ανθρώπινη και καλλιτεχνική διάσταση. Τον έχω στην καρδιά μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος στην κηδεία του πατέρα του – Στο πλευρό του η σύζυγός του
Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»