Η σχέση με τη Μαρίζα Ρίζου, η πρώην σύζυγος, τα παιδιά και οι «Άγριες Μέλισσες»

 

 

Ποδαρικό έκανε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο πλατό του #The2NightShow

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς του. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος ελληνικών ταινιών και σειρών, ενώ είναι πολύ επιτυχημένος και ως σκηνοθέτης.  

 

'Oσα δε γνωρίζαμε για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο:

  • O Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας, στις 3 Φεβρουαρίου 1979
  • Είναι 42 ετών
  • Ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου
  • Φοίτησε στην Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και ένα χρόνο στην Δραματική Σχολή Θεμέλιο
  • Έχει υπάρξει 2 φορές υποψήφιος για το Βραβείο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ»
  • Έχει τιμηθεί ως καλύτερος νέος δημιουργός για την ερμηνεία του στην παράσταση «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», ενώ έχει υπάρξει πολλές φορές υποψήφιος και στα Βραβεία Κοινού του «Αθηνοράματος»
  • Το 2003 πήρε μέρος στη σειρά «Μυστικά και λάθη» του Alpha και την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στην ταινία του George Corraface «Πολίτικη Κουζίνα»
  • Τη σεζόν (2004-2005) έπαιξε το ρόλο του «Αρθούρου” στον πρώτο κύκλο της σειράς του Mega, «Singles
  • Το 2015 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος»
  • Έχει ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Καζαντζάκης» (KAZANTZAKIS), 2017 του Γιάννη Σμαραγδή, η οποία βραβεύτηκε σε πολλά φεστιβάλ παγκοσμίως
  • Το 2020 έπαιξε στο θέατρο τον ρόλο του «Άμλετ».
  • Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές: «10η εντολή», «Κόκκινος Κύκλος», «4», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «S1ngles», «Safe sex», «Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές», «Εργαζόμενη γυναίκα: Οικιακή βοηθός», «Εσύ αποφασίζεις», «Λούφα και παραλλαγή» (2006), «Λόγω τιμής: 20 χρόνια μετά», «Μυστικά & Λάθη», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», «Ου Φονεύσεις: Νύφη, Σε είδα…: Πασχαλίτσα» και «Άγριες Μέλισσες»
  • Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη και έχουν δυο παιδιά.

Η σχέση με τη Μαρίζα Ρίζου

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βίωσε μια σοβαρή κρίση στον γάμο του με την Κατερίνα Παπαδάκη, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά και τελικά οι δυο τους χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2017. Τρεις μήνες νωρίτερα είχε γραφτεί και το φινάλε στη σχέση της Μαρίζας Ρίζου με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Μάλιστα, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η τραγουδίστρια ήταν φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι, και μάλιστα είχαν συνεργαστεί στην εκδήλωση της απονομής των Βραβείων Βιβλίου στο θέατρο Παλλάς.

Οι δυο τους προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα. Χαρακτηριστικό είναι, πως πραγματοποιούν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και όταν κάνουν, αποφεύγουν να ποζάρουν μαζί, αλλά και να μιλήσουν για τον δεσμό τους.

Ακόμα, ζευγάρι αποφάσισε να συνεργαστεί στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα «Real life», ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου ετοιμάζονται να συνεργαστούν επαγγελματικά.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί το βραβευμένο έργο του Benoit Soles, «Η μηχανή του Τούριγκ», που θα ανέβει στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου και στην εν λόγω παράσταση η Μαρίζα Ρίζου θα υπογράφει τη μουσική. 

 

Η εισβολή του στις «Άγριες Μέλισσες»

«Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν, όχι τηλέφωνο, για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου; Είναι ωραίο να είναι σαφής ο λόγος και καθαρή η εκτίμηση για έναν ηθοποιό…» είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο #The2nightShow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι»…..

«Όλα τα σκέφτηκα, πριν ξεκινήσω. Είναι μια τρομερά καλογυρισμένη δουλειά κι αυτό που κάνει… Να φέρνει τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα με φοβερή προσοχή κι αγάπη για την λεπτομέρεια… Εγώ συναντήθηκα με ένα συνεργείο με τόσο σεβασμό κι οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. Από αυτούς που το γράφουν μέχρι τον τελευταίο τεχνικό στο γύρισμα, που εξηγεί την επιτυχία της», συμπλήρωσε.

Ο ρόλος του στη σειρά

Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι εκδότης της εφημερίδας «Ηχώ της Θεσσαλίας». Άνθρωπος ζεστός, ιδεαλιστής, ευγενής. Η εφημερίδα του ασχολείται μόνο με θέματα της Θεσσαλίας, αποφεύγοντας πολιτικές τοποθετήσεις και κακοτοπιές. Δείχνει σα να μην θέλει να μπλεχτεί στους επικίνδυνους καιρούς που ζει, όμως, σύντομα θα αποκαλύψει μια άλλη πλευρά του εαυτού του. Η Ασημίνα θα πιάσει δουλειά στην εφημερίδα του ως γραμματέας. Στο πλευρό του, θα ανακαλύψει έναν νέο κόσμο και θα οδηγηθεί μπροστά σε μεγάλα διλήμματα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»