Oι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του #GNTMgr, το Golden Pass και ο Κύπριος!

 

Μέσα στην εικοσάδα και ένας Kύπριος! Ο Στυλιανός Φλωρίδης εντυπωσίασε τους κριτές και μπήκε στο σπίτι του #GNTMgr - Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς το μεγάλο φαβαρi Ιάσονας Λάιος - Τα καυτά πλάνα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και του Γιώργου Καράβα που προκάλεσαν αναστάτωση!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star/Οmega εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος.    

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους - να γίνουν το επόμενο GNTM!

Το εντυπωσιακό ID Catwalk οδηγεί τους 41 τοπ υποψήφιους του GNTM 4 στη 2η φάση του bootcamp, που δεν είναι άλλη από μια επαγγελματική φωτογράφιση.

Είδαμε λοιπόν την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Γιώργο Καράβα να αναπαριστούν μια διάσημη σκηνή καλοκαιρινού φλερτ, βγαλμένη μέσα από αγαπημένες εφηβικές ταινίες: σε μια εποχή, που το να τραβήξεις το βλέμμα του γείτονα δεν ήταν τόσο εύκολο όσο ένα κλικ στο Instagram, το πλύσιμο του αυτοκινήτου αποτελούσε την τέλεια πρόφαση για μια αθώα πρόκληση.

Κι κάπου εκεί είδαμε τα καυτά πλάνα της Ισμήνης που σίγουρα δεν περιμέναμε και προκάλεσαν αναστάτωση σε πολλούς, αν κρίνουμε από τα σχόλια που διαβάσαμε στα social media από τους τηλεθεατές.

Μπαίνοντας στον αντίστοιχο ρόλο, τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, έχοντας πάντα την καθοδήγηση των τεσσάρων κριτών και του coach τους.

 

Πριν από τη δοκιμασία της Δευτέρας (27/9), η ανακοίνωση του φετινού golden pass δημιούργησε έναν σχετικό αναβρασμό, με τις πρώτες συμμαχίες και αντιπαλότητες να βγαίνουν στο προσκήνιο.

 

 

«Καυτά» outfits, σαπουνάδες, νερά, σφουγγάρια και vintage αυτοκίνητα, ήταν μερικά από τα στοιχεία της φωτογράφησης, που είχε ως βασικό ζητούμενο τις σέξι πόζες και το λάγνο βλέμμα. Σε αυτό το νεανικό παιχνίδι, πολλοί ήταν εκείνοι που “δρόσισαν” με το αποτέλεσμα, αλλά δεν έλειψαν και αυτοί που τα έκαναν, κυριολεκτικά, μούσκεμα.

 

Το top model Ιάσονας Λάιος που μας είχε άφωνους από την αρχή που μπήκε στο παιχνίδι καθώς δεν το περιμέναμε επειδή έχει ήδη χαράξει τη δική του πορεία και καριέρα στο χώρο, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για άλλη μια φορά με την κίνηση που έκανε.

Βρέθηκε απέναντι από τους κριτές και μοιράστηκε μαζί τους ένα δίλημμα που είχε. Κάτι που ξάφνιασε τους πάντες όπως επίσης και τους τηλεθεατές που τον θεωρούσαν από την αρχή ένα από τα μεγάλα φαβορί του GNTM 4.

«Έχω ένα μεγάλο δίλημμα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Μου έχει κάτσει μια μεγάλη δουλειά στο εξωτερικό. Μια δουλειά τεράστιας εμβέλειας. Δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να κάνω. Θέλω να το σκεφτώ, είναι πολύ δύσκολη απόφαση», είπε μεταξύ άλλων ο Ιάσονας Λάιος, ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφήνοντας άφωνους φυσικά και τους κριτές οι οποίοι όμως χάρηκαν παράλληλα και για το επίπεδο των μοντέλων που έχουν στο show.

Μία ανάσα πριν μπει στο σπίτι σκέφτηκε να αποχωρήσει για να κυνηγήσει το όνειρό του για άλλη μια φορά, εκτός συνόρων αυτή τη φορά.

Εν τέλει, λίγο πριν την ανακοίνωση των ονομάτων των παικτών που μπήκαν στο σπίτι, ο Ιάσονας είπε πως θέλει να αποχωρήσει.

 

Ύστερα από πολύωρες auditions και δοκιμασίες, η τελική φάση, που θα όριζε τους top20, ολοκληρώθηκε.

Ποιοι είναι λοιπόν οι παίκτες που κατάφεραν και μπήκαν στο σπίτι του GNTM;

Μέσα στην εικοσάδα και ένας Kύπριος! Ο Στυλιανός Φλωρίδης εντυπωσίασε τους κριτές και μπήκε στο σπίτι του #GNTMgr. 

  O 29 χρόνος με την μεγάλη εμπειρία στο χώρο του μόντελινγκ τα κατάφερε!

 

trailer 7ου επεισοδίου 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»