Ο σύντροφός της Έλενας Πολυχρονοπούλου σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή

 

 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, κατηγορούμενος και σύντροφος γνωστής παίκτριας ριάλιτι – μοντέλου που συνελήφθη με 7,8 κιλά κοκαΐνης, λύνει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «Live News». 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Η Έλενα δεν ήξερε τίποτα. Δεν είχε καμία γνώση σε αυτό που έκανα, που πήγα να κάνω. Αν της το είχα πει θα ήταν αλλιώς τα πράγματα γιατί θα με είχε αποτρέψει σίγουρα από το να κάνω αυτό το λάθος με τη μεταφορά. 0:47 Γενικά η Έλενα είναι ένα πολύ λογικό άτομο και πολύ σοβαρή και έχει στο μυαλό της πώς μπορεί να αποφύγει κάποια λάθη και να τα διορθώνει, οπότε με τη λογική θα το είχε κάνει, θα το είχε διορθώσει όλο αυτό και δεν θα με άφηνε να το κάνω αυτό το λάθος» ανέφερε ο 32χρονος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Με στεναχωρεί πάρα πολύ που το περνάει όλο αυτό, είναι σαν να ζω φυλακή, μέσα στη φυλακή που είμαι. Να ξέρω ότι ένα άτομο το έχουν μέσα στη φυλακή και εξαιτίας μου και να ‘ναι και αθώο. Κατάλαβες; Είναι πολύ δύσκολο για εμένα αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε.

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται πως τα όσα πραγματικά συνέβησαν μέσα στο διαμέρισμα, όση ώρα η αστυνομία χτυπούσε την πόρτα στην πρώην παίκτρια ριάλιτι, δεν έχουν σχέση με όσα έχουν ακουστεί.

«Είχε τον σύρτη, πήγε ο αστυνομικός, άνοιξε την πόρτα, κοπάναγε την πόρτα, νομίζω εκείνη τη στιγμή ήταν στην τουαλέτα η Έλενα, φώναζε: “Ποιος είναι; Ποιος είναι;”, δεν άκουσε εμένα και τρόμαξε, όπως θα έκανε κάθε γυναίκα μέσα σε ένα σπίτι μόνη της όταν κάποιος ανοίγει την πόρτα στο σπίτι που ήταν εκείνη τη στιγμή η Έλενα, έτσι; Τράβηξε το καζανάκι, πήγε στην πόρτα, φώναζε: “Ποιος είναι; Ποιος είναι;” δεν απάντησε κανείς. Άνοιξε την πόρτα και έγινε ό,τι έγινε και είπε ο αστυνομικός ότι πέταγε άγνωστη ποσότητα τέλος πάντων στη λεκάνη, στο οποίο εάν είχε γίνει και το ψάχνανε θα βρίσκανε ίχνη νομίζω. Δεν το κάνανε» πρόσθεσε ο κατηγορούμενος μέσα από τη φυλακή, υποστηρίζοντας ότι ανέκαθεν υπήρξε άνθρωπος του μεροκάματου, με μια αθημερινότητα κάθε άλλο παρά πολυτελή.

«Ζούσα σε ένα σπίτι το οποίο δεν ήταν δικό μου, έτσι; Ήταν με ενοίκιο, ένα μικρό σπίτι 50 τετραγωνικά. Έχουνε πει ότι έκανα τρομερή ζωή, ότι μένω σε βίλα, ότι έκανα ταξίδια συνέχεια, ότι έκανα άλλη ζωή από αυτήν που είχα. Η αλήθεια είναι ότι ζούσα στο ενοίκιο, σε ένα πολύ μικρό σπίτι, δουλεύω σε όλη μου τη ζωή πραγματικά δουλεύω από τα δεκατρία μου, έτσι; Δουλεύω σε όλη μου τη ζωή χειμώνα – καλοκαίρι, κάθε καλοκαίρι κάνω σεζόν σε νησιά, στο νησί μου βασικά. Τον χειμώνα δούλευα στην Αθήνα μία και δύο δουλειές, μια ζωή κάνω αυτό το πράγμα, μία ζωή δουλεύω» τόνισε, συμπληρώνοντας: «Απέχει πάρα πολύ λοιπόν αυτό που με κατηγορούν με την πραγματική ζωή που έκανα, απέχει πάρα πολύ», ανέφερε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»