Εκτός εκπομπής ο Αλέξανδρου μετά το ξέσπασμα on air και τα κλάματα της Τούνη

 

 

Χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο συνεργάτης της ένιωσε χθες μια αδιαθεσία και για προληπτικούς λόγους αποφάσισε να μείνει σπίτι του ενώ περιμένει να βγουν και τα αποτελέσματα του μοριακού του τεστ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βούρκωσε στον αέρα για το ροζ βίντεο της Ιωάννας - Ξέσπασε σε δάκρυα η Τούνη – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@να είμαι»

 

«Επειδή δε βλέπετε το αγόρι μας το όμορφο, τον ξεματιάσαμε χθες αλλά να σας πω ότι δεν αισθανόταν πολύ καλά, το είδατε, το είπαμε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Το πιο λογικό είναι να έχει μια γαστρεντερίτιδα, όμως, για προληπτικούς λόγους κάναμε όλοι μοριακά τεστ χθες βράδυ. Είμαστε όλοι αρνητικοί όμως πρέπει να βγει και το μοριακό τεστ του Δημήτρη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. 

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου συνδέθηκε μέσω Skype με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος ανέφερε: «Μου λείπετε και ευχαριστώ πολύ που με έχετε πάρει τόσα τηλέφωνα. Χθες αισθάνθηκα λίγο περίεργα και για προληπτικούς λόγους επειδή έκανα και πολλές φορές εμετό είπα να κάτσω για λίγο στο σπίτι, περιμένω και τα αποτελέσματα του pcr. Έχω κάνει και το εμβόλιό μου αλλά για προληπτικούς λόγους και μέχρι να βγει το αποτέλεσμα είπα να κάτσω σπίτι»

 

Την ώρα που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε συνδεθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μέσω skype,η παρουσιάστρια προλόγησε το θέμα που αφορούσε τον ίδιο και όσα είπε η σύντροφος του Ιωάννα Τούνη χθες μέσα από βίντεο στο instagram της. 

Ωστόσο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε φάνηκε να είναι σύμφωνος με την προβολή του συγκεκριμένου θέματος και τόνισε πως δε θέλει να παιχτεί αυτό το βίντεο γιατί πολύς κόσμος θα το παρεξηγήσει.

«Κατερίνα, δε θέλω να πάρω θέση σε αυτό το θέμα, δε θέλω να το πω στον Θέμη. Το λέω σε σένα. Δε θέλω να το παίξουμε, γιατί ο κόσμος νομίζει ότι το κάνουμε για κάποιο λόγο. Κάντε ό,τι θέλετε, εγώ δεν είμαι σύμφωνος. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι στην εκπομπή τη δική σου, ότι κάνω ένα λαϊκισμό του τύπου “δίνουμε κάποια πράγματα”. Ας το αφήσουμε εδώ» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ο κόσμος νομίζει ότι η εκπομπή γυρίζει γύρω από τον Αλεξάνδρου και την Ιωάννα» πρόσθεσε το μοντέλο, με την Κατερίνα Καινούργιου να του ζητά συγγνώμη λέγοντας πως πίστευε ότι ήταν ενήμερος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!