«Μόλις είδα τον εαυτό μου κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο»

 

 

 

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά την επίθεση με βιτριόλι - Ο αδιανόητος γολγοθάς της - Τα μηνύματα με τον 40χρονο και η αλήθεια για τις συναντήσεις με τη δράστιδα - Η ζωή της πριν την επίθεση με βιτριόλι, η προσέγγιση και η σχέση με την Αννίτα Ναθαναήλ
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, το σχετικό τρέιλερ κι έγραψε:

«Έχει επαληθευτεί. Είναι μαγικό το πόση δύναμη δίνει η αγάπη… Η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την πρώτη μέρα που άλλαξε τόσο βίαια και άδικα όλη της η ζωή, εισέπραξε αγάπη και στήριξη όχι μόνο από την οικογένεια και τους φίλους της, αλλά και από εκατοντάδες, χιλιάδες ανθρώπους που δεν γνώριζε. Ανθρώπους που σήμερα τη νιώθουν «άνθρωπό» τους και θέλουν να τη δουν να δικαιώνεται… Αυτό το κύμα συμπαράστασης, όπως λέει, την έκανε πιο δυνατή για να αντιμετωπίσει όλο αυτό που περνά, τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της και να κοιτάζει μπροστά αποφασισμένη να ξαναπάρει τη ζωή της στα χέρια της…🙏🏻

Νιώθω τυχερή που γνώρισα ένα τέτοιο σπάνιο κορίτσι όπως η Ιωάννα. Αξιοπρεπή, δυνατή, θαρραλέα, αισιόδοξη, μαχήτρια, μια γυναίκα που μέσα από τις δυσκολίες που πέρασε και περνά, καταστάσεις που δεν χώρα ο ανθρώπινος νους, δηλώνει ευγνώμων για την αγάπη που παίρνει καθημερινά από τον κόσμο που την στηρίζει… Θαύμασα την ομορφιά της, γοητεύτηκα από την ψυχή της και υποκλίθηκα στη δύναμη της προσωπικότητας της. Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε, δεν ορίσαμε ως συνέντευξη την κουβέντα μας…

Μιλήσαμε για όλα. Έφυγα με μια Ηρωίδα για φίλη μου. Αυτό θα νιώσετε κι εσείς στις 10 το πρωί, που με την Ιωάννα θα μοιραστούμε μαζί σας, την κουβέντα μας…Όσα είπαμε αύριο στις 10:00 στον Alpha.  Ιωάννα … σ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη 🙏🏻 Από σήμερα βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά …»

 

Λίγη ώρα πριν προβληθεί η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια μίλησε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή  

«Δεν μου αρέσει να το λέω συνέντευξη. Από το καλοκαίρι ζήτησα από τη Σόνια Καζόνι που είχε κάνει την πρώτη συνέντευξη στην Ιωάννα να με φέρει σε επαφή μαζί της. Με βοήθησε πολύ και κάναμε κάποιες κουβέντες. Ένιωσα ότι με εμπιστεύτηκε και χθες ήρθε η στιγμή να μου πει κάποια πράγματα από κοντά. Κυρίως να μας ανοίξει την ψυχή της και επειδή η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί, αυτά που είπαμε, είναι αυτά που μπορούμε να πούμε» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε επισημαίνοντας πως «μέσα από αυτή τη συνέντευξη θα καταλάβεις το μεγαλείο ψυχής που έχει αυτή η κοπέλα. Και πραγματικά όσες γυναίκες μας παρακολουθούν σήμερα θα αλλάξουν θεωρία για τα πρότυπα ομορφιάς. “Οι πόνοι της ψυχής δεν επουλώνονται” μου είπε. Μου μίλησε για την καθημερινότητά της και πώς ήταν η ζωή της πριν. Θα σοκαριστείτε, όταν αντιληφθείτε ότι όλο αυτό έγινε χωρίς λόγο».

 

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ποια ήταν η παράκληση της Ιωάννας.

Συγκεκριμένα ζήτησε να μην κοπεί τίποτα από τη συνέντευξή της και να προβληθούν όλα, παρά το γεγονός ότι έχει μεγάλη διάρκεια.

 

Η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Από την αρχή που έχει συμβεί αυτή η επίθεση ήταν για εμένα το μεγαλύτερο ερωτηματικό. Το γιατί έγινε αυτή η επίθεση. Ήταν μεγάλη απογοήτευση για εμένα και προσβολή. Όχι όμως μόνο για εμένα γιατί μαζί μου έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολλοί άνθρωποι όπως είναι η οικογένειά μου. Η επίθεση έγινε σε εμένα αλλά ταλαιπωρήθηκαν πολλοί άνθρωποι. Ενώ όλοι ήμασταν εκεί (σ.σ: στο δικαστήριο) εκείνη (η κατηγορούμενη) επέλεξε να μην έρθει. Δεν γνωρίζω αν θα παρευρεθεί την επόμενη φορά όμως όλη η συμπεριφορά που όλοι μας έχουμε δει είναι αυτή. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν δείχνει να έχει κατανοήσει πόσο σοβαρό είναι αυτό που κάνει. Κρατάει μια απόσταση σαν να μην την αφορά», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν δίστασε να αναφερθεί και στον συνήγορο της κατηγορούμενης, Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος την πλησίασε στην δίκη και θέλησε να της εκφράσει τη συμπαράστασή του:

«Θα είμαι εκεί σε κάθε δικάσιμο. Το οφείλω και στον εαυτό μου και στους ανθρώπους μου. Θα ήθελα να είναι εκεί. Λυπάμαι που δεν βρίσκει το θάρρος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της και να αναλάβει τις ευθύνες της. Μόνο τη θέση της επιβαρύνει. Αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι είναι αμετανόητη», είπε για την κατηγορούμενη.

Όσο για τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την επίθεση είπε:

«Επειδή ο καθένας μας δεν έχει γνώσεις ιατρικές, δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει το να πέφτει πάνω σου κάτι τόσο καυστικό, στην προσπάθειά μου να εξηγήσω το εύρος της ζημιάς και ότι αυτό δεν διορθώνεται, αποφάσισα να δώσω την εικόνα και να δουν πόση ζημιά έχει γίνει και πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία της αποκατάστασης. Όταν αντίκρυσα για πρώτη φορά τις φωτογραφίες ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις και τα συναισθήματα που μου ήρθαν στο μυαλό... Πριν τις δω είχα ζητήσει από τη γιατρό μου να μου εξηγήσει τι μου έχει συμβεί και πάντα προσπαθούσε να μου εξηγήσει αλλά όταν είδα τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία μου κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να μου δώσει να καταλάβω το μέγεθος και το βάθος της ζημιάς και την προσπάθεια που έπρεπε ως γιατρός να κάνει για να αποκαταστήσει τη ζημιά. Το δεύτερο που σκέφτηκα ήταν ότι η μητέρα μου έπρεπε να βρίσκει το θάρρος και το κουράγιο μπροστά μου να φέρεται φυσιολογικά χωρίς να δείχνει τον πόνο της και να με κάνει να αισθάνομαι ήρεμη και ότι όλα θα πάνε καλά. Τρίτον κατάλαβα πόσο πολύ κοντά έφτασα κοντά στον θάνατο. Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα και δυστυχώς είναι ένας τρόπος κάθε φορά να συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορέσω ξανά να είμαι έτσι όπως ήμουν».

Λίγο μετά είπε: «Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω ότι δεν θα ξαναδώ την εικόνα που ήξερα. Στην αρχή έψαχνα να με βρω κάτω από αυτή την εικόνα.

«Ο σωματικός πόνος πάντα ξεχνιέται, ο ψυχικός πόνος όχι. Οι σωματικοί πόνοι ήταν και είναι αφόρητοι κάθε φορά που πρέπει να κάνω κάτι, είτε είναι θεραπεία είτε κάτι άλλο. Ήταν αμέτρητες οι φορές που λύγισα μέσα στο νοσοκομείο. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θυμάμαι είναι όταν μου έπαιρναν αίμα. Ήταν πολύ επίπονο γιατί δεν έχω φλέβες, τα χέρια μου είναι καμένα. Αυτό ήταν κάτι που ακόμα με τρομάζει αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει αυτό. Το δεύτερο που θυμάμαι πολύ έντονα είναι στα πρώτα χειρουργεία. Βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ, δεν ρωτούσε λεπτομέρειες τη γιατρό μου στην αρχή γιατί φοβόμουν και προσπαθούσα να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου και αυτό που σκεφτόμουν ήταν ότι το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί ήταν να πεθάνω.», είπε μεταξύ άλλων.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον 40χρονο άντρα που ήταν «η πέτρα του σκανδάλου» και για τις συναντήσεις που είχε με την δράστιδα πριν την επίθεση με βιτριόλι. Η Ιωάννα ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν από τους δύο, ενώ αποκάλυψε πως την Ε.Κ. την έβλεπε μία φορά τον χρόνο.

«Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε. Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και να εξετάζουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Θα ήθελα να έρθει στα δικαστήρια και να πει την αλήθεια. Δεν ξέρω πώς είναι, δεν ξέρω τη φωνή και την όψη του. Δεν είχα καμία σχέση μαζί του και είναι άσχημο να μιλάμε για ερωτική αντιζηλία. Πέρα από το facebook, δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία. Ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία κίνηση, ούτε κάποιος από την πλευρά του.

Εγώ δεν ενόχλησα κανέναν από τους δύο, ούτε τη δράστιδα, ούτε τον 40χρονο. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους δύο, αλλά και ειλικρινής. Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία. Εκείνη ήξερε ότι δεν έχω καμία σχέση με εκείνον.

Τη δράστιδα την έβλεπα μία φορά τον χρόνο και εκεί ανταλλάσσαμε μία κουβέντα. Ούτε βγαίναμε έξω, ούτε ήμασταν φίλες.»

Για το ενδεχόμενο συνεργού: «Φυσικά και με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει εκεί έξω και να κυκλοφορεί»

Για το ενδεχόμενο η δράστιδα να βγει σε πέντε χρόνια από τη φυλακή: «Είναι σοκαριστικό ότι εγώ θα έχω σίγουρα μία δεκαετία να αποκαταστήσω την υγεία μου και η δράστις θα αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς έτσι είναι το νομικό πλαίσιο. Αυτό όμως που με τρομάζει είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια θα έχει κατανοήσει το κακό που έχει προκαλέσει. Η συμπεριφορά της και η παθητική στάση μου δείχνει ότι δεν έχει μετανιώσει για όλο αυτό. Κανένας από την οικογένειά της δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου.»

Για τη δίκη: 

«Ήταν από την αρχή που έχει συμβεί όλη αυτή η επίθεση, από την πρώτη ημέρα, για μένα το μεγαλύτερο ερωτηματικό, το γιατί έχω δεχτεί αυτή την επίθεση, και γιατί να μου κάνει κάποιος όλο αυτό το κακό. Ήταν μεγάλη απογοήτευση και προσβολή.

Μαζί με εμένα έχουν ταλαιπωρηθεί πολλοί άνθρωποι. Η επίθεση έγινε σε μένα, αλλά έχει αντίκτυπο στην οικογένεια και τους φίλους μου. Ταλαιπωρήθηκαν άνθρωποι από το οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό περιβάλλον. Εκείνη επέλεξε λοιπόν να μην έρθει. Δεν ξέρω αν θα έρθει στις 30 του μήνα στο δικαστήριο, όμως όλη η συμπεριφορά είναι αυτή και δεν την έχει αλλάξει. Έχει μία στάση που δε δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν δείχνει να έχει κατανοήσει τι έχει κάνει και πόσο σοβαρό είναι αυτό. Κρατάει μία απόσταση σαν να μην την αφορά.

Οι περισσότεροι από τους δικούς μου ανθρώπους φοβήθηκαν αν μπορώ να το αντέξω και να πάω στη δίκη, όμως για μένα ήταν μονόδρομος γιατί το οφείλω στον εαυτό μου. Θα με βοηθήσει το να βρίσκομαι εκεί το να καταλάβω και να ξεπεράσω όλο αυτό το σοκ που έχω υποστεί και να προχωρήσω παρακάτω. Ψυχολογικά, ενώ με επιβαρύνει, είναι και ένας τρόπος που θα με βοηθήσει να πιστέψω ότι έχω κάνει αυτό που πρέπει να βοηθήσω τον εαυτό μου να προχωρήσει παρακάτω.

Για όλο αυτό που συνέβη με τους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια:

«Ήμουν πολλούς μήνες στην απομόνωση, και για μένα ήταν δύσκολο. Έπαθα σοκ με τον κόσμο έξω από το δικαστήριο, πόσω μάλλον όταν ξέρω ότι τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω μου. Ήξερα ότι θα συμβεί, ήταν αναμενόμενο και προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αννίτα Ναθαναήλ καθηλώνει: Η γνωριμία με την Ιωάννα και ο Γολγοθάς της

 

Η καθημερινότητά της πριν την επίθεση με το βιτριόλι:

«Έχω έρθει από επαρχία στην Αθήνα από πολύ μικρή για σπουδές. Από τα φοιτητικά μου χρόνια ξεκίνησα να εργάζομαι. Για πολλά χρόνια εργαζόμουν σκληρά, δούλευα δύο και τρεις δουλειές για να βιοποριστώ και να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Ήταν μία ζωή με τις δυσκολίες που όλοι έχουμε και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για τον εαυτό μου» δήλωσε η 35χρονη.

Όσον αφορά στη γνωριμία και τη στήριξη από την Αννίτα Ναθαναήλ, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογήθηκε:

«Η Αννίτα με προσέγγισε σε μία πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου. Είχα βγει από το νοσοκομείο κι έψαχνα τρόπους και λόγους να σηκωθώ από το κρεβάτι μου και να αντιμετωπίσω τη δύσκολη πραγματικότητα. Είναι για εμένα πρότυπο. Με έχει προσεγγίσει με τέτοια ανιδιοτέλεια, με τόση στοργικότητα και αγάπη, μου έχει προσφέρει πολλά σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα… Είναι ένας άνθρωπος τόσο στοργικός, χαμηλών τόνων που προσπαθεί να βοηθήσει όχι μόνο εμένα αλλά τους πάντες. Τη θαυμάζω και προσπαθώ να πλησιάσω πάντα στα παπούτσια της και δε ξέρω με ποιον τρόπο να ξεπληρώσω αυτό που μου έχει προσφέρει».

 

Η παρουσιάστρια, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ήταν τόσο συγκινημένη που μπέρδεψε αρκετές φορές τα λόγια της όσο μιλούσε για την Ιωάννα, ωστόσο προσπάθησε να είναι ψύχραιμη και τα κατάφερε.

«Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί όταν εμείς οι Έλληνες συσπειρωνόμαστε για κάτι καλό μπορούμε να κάνουμε πολλά. Η Ιωάννα ζητά τη βοήθειά σας, τον καλό σας λόγο. Η δύναμή της είστε εσείς, είμαστε όλοι εμείς. Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της στο Instagram, αλλά ένας καλός λόγος και βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι, νομίζω ότι θα νιώθετε κι εσείς καλύτερα. Αυτό το κορίτσι εκτιμά και το πιο μικρό που μπορεί να δώσει ο καθένας. Είμαι τρομερά συγκινημένη και ευγνώμων που μου άνοιξε την καρδιά της και από χθες είμαι πιο διαφορετική. Στον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα και τα κόμπλεξ μου. Ένιωθα τόσο μικρή δίπλα της, καμπούριαζα. Με τίμησε που η συγκεκριμένη κοπέλα μου άνοιξε την καρδιά της και με εμπιστεύτηκε. Το θέμα δεν είμαι εγώ, είμαι η Ιωάννα», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Ένιωσα κάτι και θα το πω και το είπα και στην ίδια. Είδα τα μάτια της καλύτερα, μετά τις φωτογραφίες που είχαμε δει στο περιοδικό ok! Ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα και να γίνει γρηγορότερα καλά», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»