Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Λία Τσουζντάν από το #GNTMgr μιλά δημόσια για τη δυσφορία φύλου που νιώθει

  20/09/2021 14:44
Η Λία Τσουζντάν από το #GNTMgr μιλά δημόσια για τη δυσφορία φύλου που νιώθει

Η Λία Τσουζντάν από το #GNTMgr μιλά δημόσια για τη δυσφορία φύλου που νιώθει

  20/09/2021 14:44

Η Λία Τσουζντάν, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το περσινό #GNTMgr, εξομολογήθηκε πριν λίγο καιρό ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθει δυσφορία φύλου, ωστόσο δεν θεωρεί τον εαυτό της ως άφυλο άτομο.

Σήμερα βρέθηκε στο «Πρωινό» και ξεκαθάρισε στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά τι εννοούσε με τον όρο, δυσφορία φύλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Για μένα η δυσφορία φύλου που έπαθα και εγώ ήταν ότι απλά ξυπνούσα μερικές φορές και δεν καταλάβαινα πως νιώθω εσωτερικά. Γενικά το τι μου γίνεται. Απάντησα πως δεν είμαι άφυλη, αλλά το non binary είναι μια ομπρέλα που καλύπτει πάρα πολλά πράγματα, υπάρχουν πολλές κατηγορίες. Είναι άνθρωποι που δεν πιστεύουν ή δεν ταυτίζονται στην ύπαρξη των δύο φύλων. Υπάρχει κάτι το ενδιάμεσο. Εγώ το υποστηρίζω. Δεν ξέρω, νομίζω ότι είμαι ακόμη στο ψάξιμο.  

4013756721732550 Lia Chuzhdan-566x999

 Όταν ήμουν πιο μικρή κάποιες στιγμές έκανα πράγματα διαφορετικά και έλεγα κάτσε τα κάνει αυτά ένα κορίτσι; Έπαιζα μπάλα, μου άρεσε το μποξ, ντυνόμουν πιο χύμα. Δεν είναι τόσο δεκτό για μια γυναίκα με αυτά τα στερεότυπα. Πολλές φορές σε κρίνουν από το ντύσιμο. Για μένα έχει να κάνει με τα πάντα, όχι μόνο με το ντύσιμο. Είναι με τη συμπεριφορά σου, την τάση σου. Με ενοχλούσε μέχρι πριν λίγο καιρό, γιατί είμαι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει μέσα στην πατριαρχεία. Το πώς πρέπει να ντυθώ, να είμαι για να αρέσω στους άντρες… Αλλά δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής. Δεν το έχω συζητήσει με κάποιον ειδικό. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό, είναι ένα ταξίδι. Δεν ορίζω τον εαυτό μου κάπως συγκεκριμένα, είναι ένα ψάξιμο όλο αυτό», εξομολογήθηκε η Λία Τσουζντάν.

Η audition της Λίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας