«Η ιστορία δεν έχει ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει....»

 

 

 

 

Ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στη εκπομπή της Σϊσσυς Χρηστίδου για την νέα του επαγγελματική δουλειά, τις καταγγελίες του ΣΕΗ και το ελληνικό #MeToo. Νικολέττα Καρρά για Φιλιππίδη: «Λένε ψέματα όσοι υποστηρίζουν πως δεν ήξεραν» - Η Μαρία Κορινθίου για τους καταγγελλόμενους: «Γνωρίζω χρόνια ποιοι είναι όλοι αυτοί»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Στάθης και η «Γη της Ελιάς»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε και για τον ρόλο του στην σειρά «Η Γη της Ελιάς». Οι περιπέτειες για τους ήρωες συνεχίζονται με τη μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη.

Μάλιστα, φαίνεται πως ένας παλιός, απαγορευμένος έρωτας, αυτός του Στάθη και της Ιουλίας, επιστρέφει στη Μάνη για τα καλά.

«Ο έρωτας με την έχει κάτι παιδικό. Και σαν ηθοποιοί, αλλά και σαν χαρακτήρες έχουμε προσεγγίσει αυτήν την περιπέτεια με ρομαντισμό και παιδικότητα, είναι μια πρόκληση. Ο Στάθης θα είναι με την Ιουλία στο τέλος.»

Οι καταγγελίες

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, εκτός από ηθοποιός και συγγραφέας είναι και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, δεν μπορούσε λοιπόν να μην αναφερθεί και στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά πολλοί από εμάς δεν έχουμε δουλέψεις με πολλούς από εκείνους γιατί δεν μπορούσαν να μας κάνουν αυτά που έκαναν στους άλλους (θύματα). Δεν έχει ανοίξει η ιστορία των καταγγελιών ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει.

Όχι δεν ήξερα για όλους. Ήξερα μόνο για κάποιους ότι ήταν σνομπ ή κακότροποι. Δεν έχει ανοίξει η ιστορία ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει.

Σημασία έχει να υπάρξει μια νέα παιδεία. Το μεν θύμα να έχει την ασφάλεια να μπορεί να μιλήσει και ο δε θύτης να γνωρίζει πως δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει για ένα μεροκάματο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Όταν υπερασπίζεται κανείς κάποιον κατηγορούμενο, του κάνεις το πλυντήριο. Είναι λογικό να τον κρέμας στα μανταλάκια, όταν του κάνεις πλάτη», είπε αναφερόμενος στους ανθρώπους που υπερασπίστηκαν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

    

Στο πλατό του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη η Νικολέττα Καρρά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά «Το Αύριο Μας Ανήκει» η Νικολέττα Καρρά μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική, κατά τη διάρκεια της οποία όπως η ίδια δήλωσε «μια γυναίκα με συμπαθητική εμφάνιση πρέπει συνεχώς να δίνει εξετάσεις και να αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο όμορφη. Προφανώς υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που συνάδελφοι πηγαίνουν σε κάστινγκ όσο το δυνατόν λιγότερο φτιαγμένες. Κι εγώ το κάνω αυτό. Σε όλους έχουν συμβεί τέτοια πράγματα. Όταν κάποιος έρχεται στην παράσταση και σου λέει «ήσουν πάρα πολύ καλή, δεν το περίμενα», αυτόματα υποδηλώνει μια περίεργη έκπληξη».

Η Νικολέττα Καρρά επίσης πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Έγινα καλώς ή κακώς στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο μου στη σειρά «50-50″. Στο χώρο μου οι άνθρωποι καταχωρούνται στο μυαλό των άλλων ως μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό χρειάζεται στην Ελλάδα περισσότερη δουλειά, σε σχέση με το εξωτερικό».

«Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις» υποστήριξε η Νικολέττα Καρρά, σχολιάζοντας την συζήτηση γύρω από το κατά πόσο πρέπει να προβάλλονται στην τηλεόραση σειρές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Νικολέττα Κάρρα, μιλώντας για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, συγκλονίζοντας τον χώρο του θεάτρου, αλλά και την κοινή γνώμη είπε:

«Φυσικά και είχα ακούσει κάποια πράγματα κι όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες και κάποια πράγματα σε σόκαραν και εμένα. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συνέβαινε.

Έλεγα «Παναγία μου τι άλλο θα πούνε, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί». Σίγουρα όλο αυτό όμως έπρεπε να συμβεί και αναμφισβήτητα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα και κάποιοι που είχαν σκοπό να έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα μαζευτούν».

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε πως στην αρχή της καριέρας της, της είχαν πει πως αν θέλεις να παραμείνεις σε αυτό το χώρο θα πρέπει να ακολουθεί τη ρήση «βλέπε- άκου -σώπα». « Γαλουχηθήκαμε με την αρχή να μην μιλάμε και τώρα αυτό αλλάζει» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Καρρά.

 

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, τα όσα κάνει στο θέατρο, τις «τρικλοποδιές» που της έχουν βάλει στην πορεία της, και το πώς αντιμετωπίζει τα κακόβουλα σχόλια στα social media.

«Αυτός ο ρόλος υπήρξε στοίχημα για εμένα. Ο “Τζόρνταν” κατατάσσεται στους πιο σπουδαίους και δύσκολους μονολόγους στο θέατρο. Λαμβάνω υπόψιν μου την κριτική του κοινού και των ανθρώπων που είναι γνώστες. Το κοινό είναι εκείνο που γεμίζει τις αίθουσες», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου σχετικά με τα επαγγελματικά της.

Μιλώντας για την αποχή της από την τηλεόραση, η Μαρία Κορινθίου είπε ότι «όλα αυτά τα χρόνια μας γίνονταν και εμένα και του Γιάννη διάφορες προτάσεις, όχι μόνο για μυθοπλασία, αλλά και για παρουσιάσεις, παιχνίδια κλπ. Σε όλα έχω πει όχι. Θα μπορούσα να κάνω κάποια παιχνίδια, μου έδιναν πολλά λεφτά. Στην παρουσίαση δε λέω όχι, αλλά θέλω να είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει».

Η Μαρία Κορινθίου συνέχισε: «Για σειρές δε μου έχει γίνει πρόταση. Από μία παραγωγή άκουσα ότι “η Κορινθίου δεν πρόκειται αν δουλέψει ποτέ σε αυτή την παραγωγή”. Γιατί; Απάντηση δεν υπάρχει. Υπάρχουν στιγμές που σε πιάνει το παράπονο, αλλά στο τέλος δεν έχω ανάγκη κανέναν. Η μόνη ανάγκη που έχω είναι ο κόσμος. Η δύναμή μου ήταν όταν μου έβαζες τρικλοποδιά, θα σηκωνόμουν πιο δυνατή και με νέο στόχο».

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τα κακόβουλα σχόλια στα social media, η Μαρία Κορινθίου είπε ότι «είμαι χείμαρρος. Δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω. Δεν απαντάω, όμως. Το τελευταίο περιστατικό που έγινε ήταν για μια ζωγραφιά σε μια καφετέρια. Δεν απαντούσα στα σχόλια, αλλά τα πολύ προσβλητικά σχόλια τα σβήνω, για να μην μπω στη διαδικασία να απαντήσω. Τα μηνύματα ξεκίνησαν από ψεύτικους λογαριασμούς. Είμαι ενεργή και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Κάποιοι λογαριασμοί που είναι υπερβολικά περίεργοι, και επιθετικοί και απειλητικοί είναι ήδη στον εισαγγελέα».

Αναφερόμενη στο ξεκίνημα της κόρης της στο χώρο του θεάματος, η Μαρία Κορινθίου είπε ότι «αισθάνθηκα συγκίνηση όταν είδα την Ισμήνη στο “Καφέ της Χαράς”. Ήμουν συνέχεια δίπλα της στα γυρίσματα για να την προστατεύσω. Δεν είχα ενδοιασμούς για το αν πρέπει να ακολουθήσει τα βήματά μας. Είναι ένας δύσκολος χώρος, αλλά το θέατρο είναι σπουδαίο».

Για το κίνημα #MeToo η Μαρία Κορινθίου είπε ότι «γνωρίζω χρόνια ποιοι είναι όλοι αυτοί και για αυτό είχα κάνει τις επιλογές μου. Όταν τα έλεγα πριν χρόνια, ήμουν το μαύρο πρόβατο. Μία ημέρα πριν γίνει μια καταγγελία, είπα σε φίλη μου ηθοποιό που είχε ενδοιασμούς να προχωρήσει, ότι σκέψου τα παιδιά μας να γίνουν ηθοποιοί και να τραβήξουν τα ίδια. Θα είμαι εκεί για το παιδί μου να της τα δώσω όλα απλόχερα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»