Στην Αθήνα η Μonica Bellucci, η διάσκεψη τύπου και η συνέντευξη στον Μουτσινά!

 

 

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μonica Bellucci

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η διεθνούς φήμης ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας στο έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

 

 

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου η Μόνικα Μπελούτσι, ντυμένη στα μαύρα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Athénée όπου και δόθηκε η Συνέντευξη Τύπου για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας, . Ο φωτογράφος ήταν εκεί, εξασφαλίζοντας σχετικά στιγμιότυπα.

 

 

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να συγκριθούμε με την Μαρία Κάλλας, επειδή εκείνη ήταν μια μεγάλη γυναικεία προσωπικότητα και εξαιρετική καλλιτέχνης. Είμαι πολύ προσεκτική, την προσεγγίζω διότι την σέβομαι τόσο πολύ», δήλωνε λίγο πριν φτάσει στην Ελλάδα για την πολυσυζητημένη παράσταση.

 

 

Ο Νίκος Μουτσινάς πήγε για καφέ με τη Μόνικα Μπελούτσι και πολύ σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας την συνάντηση για την κουβέντα τους. 

 

 

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που μίλησε η Ιταλίδα ηθοποιός μετά τη συνέντευηξη τύπου που παραχώρησε, ήταν ο παρουσιαστής της επιτυχημένης μεσημεριανής εκπομπής, με τον ίδιο να μην μπορεί να πιστέψει τη γνωριμία του με τη χολιγουντιανή star. 

 

 Ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε μια φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε με τη Monica Bellucci, ενώ η επίσημη σελίδα της εκπομπής του, μοιράστηκε με τους fans μερικά βίντεο, ανακοινώνοντας ότι η συνέντευξη θα προβληθεί τη Δευτέρα.

 

 
 
 
«Χαλαρή κυριακούλα στο κέντρο της Αθήνας για καφέ με την καλη μου φιλη Μόνικα Μπελουτσι..», έγραψε ο παρουσιαστής στο στιγμιότυπο που ανάρτησε.
 
 

 

Η χολιγουντιανή ηθοποιός που υποδύεται την Μαρία Κάλλας μίλησε στον Νίκο Μουτσινά και εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» για την παράσταση και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να πει το «ναι».

«Στην πραγματικότητα εμπνεύστηκα από την διπλή προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, ανάμεσα στην ντίβα και την σπουδαία γυναίκα, αλλά την ίδια στιγμή μια γυναίκα με απλή καρδιά. Πιστεύω ότι αυτή η προσωπικότητα δημιουργεί ένα χαρακτήρα τόσο ανθρώπινο και γι’ αυτό πιστεύω ότι ήταν τόσο δυνατή, τόσο θαρραλέα και την ίδαι στιγμή τόσο ευάλωτη και γι’ αυτό είναι πηγή έμπνευσης ακόμα και σήμερα» δήλωσε και συνέχισε:

«Νομίζω πώς αυτή την περίοδο πιο πολύ από ποτέ, χρειαζόμαστε την ποίηση, την ομορφιά και την ανθρωπιά»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»