Ο Νίκος Μουτσινάς εκτέλεσε... Μαρινέλλα και δεν γύρισε κανείς την καρέκλα του!

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των coaches στο #TheVoiceGR - Η Βάνια, έτρεξε να βρεθεί στην αγκαλιά του έρωτα της ζωής της, Κωνσταντίνου Αργυρού - Δείτε ποιοι άλλοι την ακολούθησαν στην επόμενη φάση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πρόκειται για την έκτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν που έρχεται ξανά στους δείκτες μας το συγκεκριμένο σόου που μας κρατάει καλή συντροφιά κάθε φορά που προβάλλεται.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μια επική στιγμή παρακολουθήσαμε στις αποψινές blind auditions του #TheVoiceGR, καθώς ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να τραγουδήσει για τους coaches. Ο 22χρονος Νίκος τραγουδάει από μικρή ηλικία, έχοντας ξεκινήσει από τα πανηγύρια, ενώ το όνειρό του είναι να γίνει πρώτο όνομα σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

 

Ο παρουσιαστής… εκτέλεσε την μεγάλη επιτυχία της Μαρινέλλας «Να μη χαθείς ποτέ από τη ζωή μου» και δυστυχώς κανείς από τους coaches δεν γύρισε την καρέκλα του. Με το που ολοκληρώθηκε το κομμάτι, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης έσκασαν στα γέλια!

 

Στο πλευρό του Νίκου βρέθηκε φυσικά η καρδιακή του φίλη Βάνια, η οποία πήγε εκεί βέβαια για να τον στηρίξει αλλά παράλληλα δε θα έχανε τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσει επιτέλους τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

 

 

Δείτε ποιοι άλλοι πέρασαν στην επόμενη φάση:

Μία από τις καλύτερες φωνές πέρασε από το #TheVoiceGR κι οι coaches έκαναν ότι μπορούσαν για να την διεκδικήσουν.

Ο λόγος για την Ελένη από τη Λευκωσία που τραγούδησε το «Running» της Beyoncé και τρέλανε την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό με την απίθανη ερμηνεία της.

Η Έλενα είναι ένα ακόμη κορίτσι με εκπληκτικό ταλέντο και μαγική φωνή από το νησί μας και αυτή τη στιγμή σπουδάζει στην Αγγλία, μουσική.

Οι καρέκλες γύρισαν η μία μετά την άλλη, για την φωνη από την Κύπρο, η οποία μόλις ανέβηκε στην σκηνή, κατέπληξε τους πάντες. 

 

Επανεκκίνηση στην καριέρα του θέλει να κάνει ο Πάνος Ψάλτης.

Ο τραγουδιστής είχε γίνει γνωστός πριν από αρκετά χρόνια με το τραγούδι «Άγγελέ μου», ενώ ακόμα παλιότερα συμμετείχε στο Fame Story μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Πάνος τραγούδησε το «Απόψε θα ‘θελα» με τον Αργυρό να γυρίζει αμέσως στο άκουσμα της φωνής του, ενώ αργότερα γύρισαν ο Σάκης Ρουβάς κι ο Πάνος Μουζουράκης. Μάλιστα, μετά από παρότρυνση του Αργυρού, ο ίδιος τραγούδησε ξανά την μεγάλη του επιτυχία, υπενθυμίζοντάς την και στους υπόλοιπους coaches, που αναγνώρισαν τον επαγγελματισμό στην φωνή του.

Η επιλογή του Πάνου Ψάλτη ήταν μονόδρομος, αφού κινείται σε λαϊκούς ήχους, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

 

 

Ο Μανώλης Καψαλάκης έχει εμπειρία από νυχτερινά κέντρα, όπου τραγουδούσε, αλλά θέλησε να αποδεχθεί και την πρόκληση του The Voice.

Στο εισαγωγικό βίντεο συγκίνησε μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του, που ήταν μουσικός: «Τον Μάρτιο έχασα τον πατέρα μου από Covid, ήταν μουσικός και θα ήθελε πολύ να με δει να ανεβαίνω επίπεδο στην μουσική. Έχω έρθει και για αυτόν κι έχω άγχος γιατί θέλω να τα πάω καλά κι έχω την ευθύνη να κάνω τον πατέρα μου υπερήφανο. Πιστεύω ότι με ακούει εκεί που είναι και θέλω να κάνω το καλύτερο και για αυτόν.»

Ο Μανώλης τραγούδησε το «Δυο Ψέματα» και πήγε στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, τραγουδώντας μαζί του και το «Αθήνα μου». Μάλιστα ευχαρίστησε τους κριτές που γύρισαν γιατί εκπληρώθηκε ένα όνειρό του κι ο πατέρας του τον βλέπει από ψηλά.

 

Η Ειρήνη Στίλλο κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσει το όνειρό της στην μουσική. Ο πατέρας είναι οικοδόμος κι η μητέρα της άνεργη, με αποτέλεσμα η ίδια να μην έχει τα χρήματα για να κάνει μαθήματα μουσικής. Η μητέρα της είχε ένα ατύχημα πριν από χρόνια, αφού όταν πήγαινε να κάνει ψώνια στην λαϊκη με τις δύο της κόρες, την χτύπησε μηχανή, δημιουργώντας της αρκετά προβλήματα. Ωστόσο, πέρα από αυτό, είχε διαγνωσθεί με όγκο στο κεφάλι και χρειάστηκε να εγχειριστεί αρκετές φορές, μην επιτρέποντάς της να κάνει πολλές δραστηριότητες.

Η Ειρήνη τραγούδησε «Soulamate» κι έπεισε τους κριτές με την ερμηνεία της. Τελικά επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

 

Η Ελισάβετ Αθανασιάδου ανέβηκε στην σκηνή του The Voice και τραγούδησε το «Just Walk Away».

Η ερμηνεία της είχε ορισμένες αστάθειες αλλά η έκταση της φωνής της ήταν αρκετή για να πείσει τους τέσσερις coaches και να γυρίσουν την καρέκλα. Στην θέα της Ελισάβετ, φάνηκε να βρίσκονται προ εκπλήξεων, αφού φορούσε ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα. Η διεκδίκηση για την ίδια ήταν σκληρή κι επιστρατεύτηκαν αρκετά μέσα από τους coaches για να ενταχθεί στην ομάδα τους. Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε μαζί της το «Γύρνα με στο χθες», ο Κωνσταντίνος Αργυρός της διάβασε ποιήματα αλλά ο Πάνος Μουζουράκης δεν μπόρεσε να αντισταθεί κι ανέβηκε στην σκηνή να την αγκαλιάσει, λέγοντάς της ότι μπορεί να κάνει όνειρα μαζί της στην ομάδα του.

Παρά την επίμονη προσπάθεια του Πάνου Μουζουράκη, η Ελισάβετ πήγε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

 

Ήρθε στο διαγωνισμό μουσικής προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Είναι ο Λεωνίδας Βασιλακόπουλος από την Πάτρα και η προσωπική του ιστορία συγκίνησε.

Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε πριν μερικά χρόνια αναγκάστηκε να παρατήσει στις σπουδές του καθώς ο μπαμπάς του είχε ένα σοβαρό τροχαίο ενώ τέσσερα χρόνια μετά έφυγε από τη ζωή. Τότε ο ίδιος αναγκάστηκε να ζήσει την οικογένειας του με τα οικονομικά προβλήματα να γιγαντώνονται.

«Κάποιος πίσω έπρεπε να στηρίξει το σπίτι. Κάποιες φορές χρειάστηκε να πάρουμε συσσίτιο από το Δήμοι ή την εκκλησία. Έχουμε λάβει όλες τις παροχής που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος, όπως δημοτική ιματιοθήκη ή τράπεζα τροφίμων», είπε στο εισαγωγικό του βίντεο.

Ο 29χρονος ερμήνευσε το «Όπου και να πάω». Την καρέκλα του γύρισε ο Πάνος Μουζουράκης κι έτσι πήγε στην ομάδα του.

 

Γιώργος Αναστασόπουλος

 

Άννα Αργυρού

 

Οι παίκτες που εξασφάλισε κάθε coach στην ομάδα του

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων