Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου!»

  07/06/2021 11:14
«Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου!»

«Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου!»

  07/06/2021 11:14

Στα μαχαίρια Βασιλάκος και Τσομπανίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο έρωτας του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέτας Τσομπανίδου ήταν σύντομος. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο #TheBachelorGR, όπου η Νικολέτα διεκδικούσε μια θέση στην καρδιά του μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες. Τελικά, κατάφερε να είναι η νικήτρια του ριάλιτι, όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε μετά το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο νέος γαμπρός, μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο #TheBachelorGR

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει αποκαλύψει το λόγο. Σε παλαιότερη ανάρτησή του, ο Παναγιώτης είχε υποστηρίξει πως μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, θα βρίσκεται όμως πάντα κοντά στη Νικολέτα. Το πρόσφατο story του στο Instagram πάντως δείχνει πως τα πράγματα μάλλον έχουν αλλάξει.

Όπως έγραψε: «Είναι πολύ στενάχωρο άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει να αλλάξουν την ζωή τους με μαχαιρώνουν πισώπλατα! Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου! Παρόλα αυτά όμως θα συγχωρήσω πολλές συμπεριφορές και πράξεις, διότι στην καρδιά μου δεν χωράει μίσος! Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα αφήσω ξανά κάποιον να διαβάλει το όνομα μου! Την πνευματική και ψυχική μου δύναμη δεν μπορείτε να την γκρεμίσετε! Γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε!». 

3922961027115084 image

 Oι followers της Νικολέτας δε θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν το story και σε ένα Q&A, που έκανε έσπευσαν να την ρωτήσουν αν έχει να πει κάτι. Εκείνη, όμως απάντησε πως δε θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο.

3922961288886440 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας