Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ποιος παίκτης κερδίζει την 2η ατομική ασυλία, σήμερα (07/06) στο #SurvivorGR;

  07/06/2021 12:50
Ποιος παίκτης κερδίζει την 2η ατομική ασυλία, σήμερα (07/06) στο #SurvivorGR;

Ποιος παίκτης κερδίζει την 2η ατομική ασυλία, σήμερα (07/06) στο #SurvivorGR;

  07/06/2021 12:50

Aγώνας δεύτερης ατομικής ασυλίας στο #SurvivorGR με τους επτά παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι να μάχονται για να διατηρήσουν την θέση τους! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο #SurvivorGR, δίπλα στην Καρολίνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Aγώνας δεύτερης ατομικής ασυλίας στο Survivor 4 με τους επτά παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι να μάχονται για να διατηρήσουν την θέση τους!  

Χτες είδαμε, όπως αναμενόταν, έναν σίφουνα Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έπαιξε και για την Μαριαλένα και για τον... Τριαντάφυλλο ώστε να δώσει απαντήσεις στους Amigos για τις ειρωνείες τους στην φυγή του Ντάφυ από το Survivor! Ο Σάκης λοιπόν πήρε εύκολα την ασυλία και έδωσε υποψήφια την Καρολίνα, η οποία ο μόνος τρόπος να μην είναι υποψήφια θα είναι να κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες σερί! Κάτι που δεν θα γίνει διότι σήμερα ΔΕΝ κερδίζει αυτή αλλά άλλος παίκτης!

Από την άλλη στη σημερινή ασυλία αν κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης αυτόματα δεν θα μπορεί να βγει υποψήφιος ούτε την τρίτη φορά ακόμα και αν χάσει στο παιχνίδι! Θα τα καταφέρει ή όχι;

Ποιος παίκτης κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας;

Ο παίκτης που θα κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία και θα δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά την Καρολίνα Καλύβα, η οποία είναι η πρώτη που βγήκε από το χθεσινό επεισόδιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος είναι ο παίκτης που κερδίζει σήμερα;

Kαι την δεύτερη ατομική ασυλία κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης ή η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και εξασφαλίζουν την παρουσία τους στο νησί για ακόμα μια εβδομάδα (προς το παρόν).

Και αυτό που απομένει είναι, ο Ασημακόπουλος, να περάσει σαν δεύτερος υποψήφιος, δίπλα στην Καρολίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας