Το φιλί & το μασάζ Σάκη - Μαριαλένας και υποψηφιότητα Καρολίνας στο #SurvivorGR

 

 

Τα δάκρυα και οι πανηγυρισμοί για το αντίο του Τριαντάφυλλου, ο «βασιλιάς καρνάβαλος - Πούντα Κάνα», το θεατρικό της συμφοράς και το «πτυχίο καραγκιοζικής», οι νέοι κανόνες, το μεσημεριανό με αστακούς και η μάχη για την ατομική ασυλία στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor 4 μετά από 11 υποψηφιότητες και 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο στοίχησε αρκετά στην «οικογένεια» του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο «μπαμπάς» Σάκης Κατσούλης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του που έφυγε το «παιδί» του, ενώ  στεναχωρημένη ήταν και η «μαμά» Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία προσπαθούσε να παρηγορήσει τον αγαπημένο της, τονίζοντας πως η «οικογένεια» είχε μια αληθινή φιλία και θα φανεί και μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, σε αντίθεση με τη φιλία των Amigos.

 

Άκρως αντίθετα ήταν τα συναισθήματα για την αποχώρηση του Ντάφυ στους Amigos. Ο ανεκδιήγητος Γιώργος Ασημακόπουλος ως πρύτανης στο νέο θεατρικό της Mπλε ομάδας ανακοίνωσε στους υπόλοιπους ότι ο Τριαντάφυλλος πήρε με άριστα το πτυχίο της «καραγκιοζικής», με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος υποδυόταν τον 43χρονο τραγουδιστή να παραλαμβάνει το πτυχίο και να βγάζει λόγο. Όλοι φάνηκε πως χάρηκαν από το «αντίο» του Ντάφυ και διασκέδασαν με το θεατρικό Κόρο και Ασημακόπουλου που έπαιζαν ένα θεατρικό παρωδία με θεατές τον Ηλία Μπόγδανο, την Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα, αποχαιρετώντας έτσι τον Τριαντάφυλλο και μάλιστα με εκφράσεις τύπου «είσαι ένας πολύ μεγάλος καραγκιόζης».

 

Η στάση των Amigos ενόχλησε Σάκη και Μαριαλένα, οι οποίοι κατέκριναν τον ευφάνταστο τρόπο που βρήκαν για να πανηγυρίσουν την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Ο Σάκης τα είχε κυρίως με Κόρο, Ελένη και Ηλία, οι οποίοι στα έπαθλα γιόρταζαν μαζί με τον 43χρονο τραγουδιστή και τώρα διασκέδαζαν με την αποχώρηση του Ντάφυ. 

Ειδικά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και έβρισκε παρηγοριά στη ζεστή αγκαλιά της Μαριαλένας.

 

Σάκης και Μαριαλένα τραγουδήσαν και το  «100 φορές κομμάτια» που ο Ντάφυ τραγουδούσε κάθε φορά που έβγαινε υποψήφιος και ο κόσμος τον κρατούσε στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Οι παίκτες σχολιάζουν το πως τους φαίνονται οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού.

 

Ο Γιώργος Κόρομι βούτηξε για να φέρει προμήθειες και το δωράκι του ήταν αστακοί, τους οποίους μοιράστηκε και με τους Σάκη και Μαριαλένα.

 

Πριν τα αγωνίσματα ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Σάκη πως ένιωσε για την αποχώρηση του Ντάφυ με τον 30χρονο επιχειρηματία να αφήνει αιχμές για την στάση του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος όπως είπε δεν θεωρεί πως το να αποκαλείς κάποιον καραγκιόζη είναι κάτι το τραγικό.

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν το άφησε να πέσει έτσι κάτω. Μίλησε για σεβασμό που δεν έδειξαν οι Mπλε. Η Καρολίνα Καλύβα εξήγησε ότι έγινε μια αναπαράσταση και πως ήταν ένα σατυρικό έργο και ζήτησε συγγνώμη αν ενόχλησε. Ο τσακωμός των δυο με τους πέντε ήταν έντονος. Ο Ασημακόπουλος εκτίμησε ότι αν δει ο Τριαντάφυλλος το θεατρικό επειδή είναι άνθρωπός του χαβαλέ δεν θα το έπαιρνε στραβά και θα γέλαγε.

 

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Survivor 4 εξήγησε αναλυτικά τους νέους κανόνες, καθώς από εδώ και μπρος το παιχνίδι γίνεται μεικτό, δηλαδή θα αγωνίζονται και άντρες εναντίον γυναικών, ενώ θα έχει τρεις ατομικές ασυλίες κάθε εβδομάδα. Ο νικητής κάθε αγώνα θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει στον… τάκο έναν παίκτη. Αν κάποιος καταφέρει και κερδίσει δυο ασυλίες και είναι και υποψήφιος βγαίνει από τον… τάκο και αυτός που τον έχει υποδείξει πρέπει να διαλέξει άλλον.

 

Τα επεισόδια μεταξύ Amigos και «οικογένειας» είχαν και συνέχεια, καθώς κατά την διάρκεια των αγώνων ο Σάκης ζήτησε από την Ελένη Χαμπέρη να αλλάξει πάγκο και να πάει να καθίσει μαζί με τους φίλους της, γιατί δεν μπορούσε να αγωνίζεται κόντρα στον Ηλία και η συμπαίκτρια του στην Kόκκινη ομάδα να υποστηρίζει τον αντίπαλο.

 

Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά μεγάλος και με πολλά εμπόδια. Στόχος ήταν να «κάψεις» τις ζωές του αντιπάλου, ενώ τα ζευγάρια έβγαιναν έπειτα από κλήρωση. Ο νικητής εκτός από την ασυλία θα απολάμβανε με ακόμα τρία άτομα πάρτι με μπύρα και ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Σάκης και Μαριαλένα πάνε αγκαλιασμένοι στον στίβο μάχης

 

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να φτάσει στον τελικό αγώνα έχοντας 2 ζωές έναντι μιας που είχε ο Γιώργος Κόρομι. Νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης.

 

Σάκης και Μαριαλένα αφιέρωσαν τη νίκη στον Ντάφυ.

 

Το φιλί του Σάκη στην Μαριαλένα

 

Ο Σάκης δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιον θα επιλέξει να μοιραστεί το έπαθλο και ζήτησε την βοήθεια της Μαριαλένας, η οποία πρότεινε να διαλέξουν οι μπλε ποιος θέλει να ακολουθήσει. Οι Amigos ζήτησαν ξανά συγγνώμη, που έγινε αποδεκτή από τον Σάκη και εκείνος πήρε μαζί του εκτός από την Μαριαλένα, τους Κόρο και Ηλία.

 

 

Ο νικητής και η παρέα του απόλαυσαν χαλαρωτικό μασάζ, έφαγαν και πάρταραν» πίνοντας μπύρες.

Η Καρολίνα Καλύβα ένιωσε ικανοποίηση που δεν την επέλεξε ο Σάκης γιατί δεν θα ήθελε να του έχει υποχρέωση.

 

 

Ο Κόρο σχολιάζει τα όσα είπε ο Σάκης για τις νίκες του

 

Η Ελένη Χαμπέρη δυσανασχέτησε κιόλας μετά τα όσα έκανε στον πάγκο με τον Σάκη που την έστειλε στον πάγκο των Amigos.

 

Το βράδυ ο Γιώργος Ασημακόπουλος σκεφτόταν ότι μπορεί και να το παράκαναν με το αστείο εις βάρος του Τριαντάφυλλου.

 

Οι παίκτες σχολιάζουν το πως ενδέχεται να εξελιχθεί το συμβούλιο

 

Στο συμβούλιο αφού έγινε πάλι αναφορά στο θεατρικό και τη συμπεριφορά των Μπλε. 

«Τα όρια είναι όρια, εγώ με τον Σάκη και οι Amigos με τους Amigos»

 

Ο Σάκης Κατσούλης δεν άλλαξε απόφαση και όπως είπε επέλεξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα Καλύβα, η οποία από την πλευρά της έδειξε να διαφωνεί με τα επιχειρήματα του αρχηγού της Κόκκινης ομάδας. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη