Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα και μου έλεγε…»

  07/06/2021 08:48
«Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα και μου έλεγε…»

«Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα και μου έλεγε…»

  07/06/2021 08:48

Συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στο περιοδικό «Down Town» και τη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη, όπου, μεταξύ άλλων μίλησε και για το σημείο του βιβλίου του στο οποίο γίνετια αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά.

Μέσα στο βιβλίο κάνετε μια αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Γιατί το δημοσιοποιήσατε τώρα; Σας στοίχισε αυτό;

Γιατί ήθελα να δημοσιοποιήσω το τεστ DNA περί καθαρότητας. Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο –αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα, που μου έλεγε ξανά και ξανά «τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;». Πίστευε στην καθαρότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί. Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά. Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω «σ’ ευχαριστώ που με είδες χωρίς να έχεις δει». Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα.

3922876281836620 ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας