Τσουνάμι έρωτα! Αγκαλιές, φιλιά και αφιερώσεις στα social media

 

 

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ, Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης, Μαριέττα Χρουσαλά - Λέοντας Πατίτσας, Κόνη Μεταξά - Μάριος Καπότσης, Ειρήνη Καζάριαν - Ιωσήφ Ψωμάς ζουν τον απόλυτο έρωτα και το μοιράζονται στα social media

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα γενέθλιά της είχε η Υβόννη Μπόσνιακ και δε θα μπορούσε να τα γιορτάσει με κάποιον άλλο πέραν του Αντώνη Ρέμου. 

Το πρώην μοντέλο και γνωστή σχεδιάστρια μόδας έκλεισε τα 36 της χρόνια και ο σύζυγός της, Αντώνης Ρέμος θέλησε να χαρίσει στην αγαπημένη του για αυτή τη μέρα μια όμορφη βραδιά. Το ζευγάρι που μετρά ήδη 11 χρόνια κοινής πορείας, αφού η σχέση τους ξεκίνησε το 2010 και από το 2018 είναι παντρεμένο, φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προσπαθώντας να διαφυλάξουν και την ηρεμία της κορούλας τους Ελένης που σήμερα είναι έξι ετών.

Με αφορμή όμως τα γενέθλιά της και την ρομαντική έξοδο που απόλαυσε με τον Αντώνη Ρέμο, η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο». 

 Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που παρότι το κοινό αγαπά πολύ και ενδιαφέρεται για αυτά, προτιμά να μην απασχολεί τα φώτα με την προσωπική της ζωή χωρίς ωστόσο να προσπαθεί να κρύψει κάτι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι γνωστό πως εδώ και πολλά χρόνια έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2012 ενώ τρία χρόνια αργότερα αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί και πολλές φορές μέσα στην καραντίνα πραγματοποιούσε περιπάτους. Τώρα που οι μετακινήσεις έχουν ανοίξει, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν και μια μικρή απόδραση έξω από την Αθήνα. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης βρέθηκαν σήμερα στον Λούσιο Ποταμό, στην Πελοπόννησο. Από αυτή τους την εξόρμηση μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε και ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της.

Όπως θα δεις στη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, οι δυο τους δείχνουν ιδιαίτερα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. 

 Τι και αν έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τη μέρα που η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, το ζευγάρι παραμένει πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο μέχρι σήμερα.

Μάλιστα το ζευγάρι που πραγματοποίησε τον γάμο του το 2010 στη Βενετία, χθες γιόρτασε την 11η επέτειό του και θέλησε να το γιορτάσει με μερικές αναρτήσεις στα social media. Τόσο η Μαριέττα Χρουσαλά όσο και ο Λέοντας Πατίτσας δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο instagram μερικά τρυφερά στιγμιότυπα εκφράζοντας την αγάπη τους.

Να θυμίσουμε πως η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας έχουν αποκτήσει τρια παιδιά την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. 

 

Full in love φαίνεται να είναι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης! Το ερωτευμένο ζευγάρι, που μετρά περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας, αν και στην αρχή είχε επιλέξει να κρατήσει το δεσμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύψει τον μεγάλο έρωτα που ζει. 

Οι δυο τους, οι οποίοι μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Η Κόνι Μεταξά, ούσα σίγουρη για τον άνθρωπό της, το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να μοιράζεται κοινές φωτογραφίες με τον Μάριο Καπότση με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Χθες, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ήταν καλεσμένοι σε μία βάπτιση και μετά το τέλος του μυστηρίου πόζαραν μαζί και ευτυχισμένοι. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της τα εν λόγω στιγμιότυπα, με τα likes να πέφτουν, βροχή. Όπως θα δεις, οι δυο τους ταιριάζουν πολύ! 

 

   

 

Το μοντέλο και ο αγαπημένος της είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν.

Τους τελευταίους μήνες η Ειρήνη ή Noune ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αθλητή κολύμβησης, Ιωσήφ Ψωμά, με τον οποίο συζεί στην Κύπρο. Οι δυο τους είναι full ερωτευμένοι και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράζονται στα social media.

Το όμορφο ζευγάρι ταξίδεψε στις Μαλδίβες για να απολαύσει εξωτικές διακοπές σε ένα πραγματικά ονειρικό μέρος. Τόσο η Ειρήνη αλλά και ο σύντροφός της δεν σταμάτησαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και full in love με φόντο τα τυρκουάζ νερά. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που πόσταραν μας έκαναν να ζηλέψουμε και να μεταφερθούμε νοερά σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του πλανήτη. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega