Δεβετζή, Σόμμερ & Μανίκας συγκινούν για τον δολοφονημένο φίλο τους Τάσο Μπερδέση

 

 

Οι αναρτήσεις για τη δολοφονία του πυγμάχου  - Τα μηνύματα και τις φωτογραφίες από το παρελθόν - Το μήνυμα της πρώην συντρόφου του Διονυσίας Κουκίου για την εκτέλεση του πυγμάχου - Σε κατάσταση σοκ η νυν σύντροφός του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η εν ψυχρώ δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στη Βάρη, το πρωί της Δευτέρας, έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Ο 39χρονος αθλητής και νικητής του Survivor Secret εκτελέστηκε από αγνώστους στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου έξω από πυγμαχικό σύλλογο.  

Πολλοί ήταν εκείνοι που γνώριζαν τον Τάσο Μπερδέση και θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η μητέρα της συντρόφου του αποκάλυψε πως η κόρη της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ανάμεσα στους ανθρώπους, που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν ήταν και η Πηγή Δεβετζή, με την οποία υπήρξε συμπαίκτης στο ριάλιτι του Όπεν. Η ίδια δημοσίευσε δύο κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε: «Καλό ταξίδι Τασούλη. Ήσουν παλικάρι και πάντα μαχητής!! Θα σε αγαπάμε για πάντα».  

   

 

Ο Κώστας Σόμμερ, με τον οποίο ο Τάσος Μπερδέσης συνυπήρξε στο ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από το Instagram. Ο ηθοποιός ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία κι έγραψε: «Καλό ταξίδι Ψυχάρα».  

Ο Γιώργος Μανίκας είναι ένας από τους πρώην παίκτες του reality που είχε κρατήσει επαφές με τον Τάσο Μπερδέση.

Στο άκουσμα του δυσάρεστου γεγονότος, ο Γιώργος Μάνικας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας: «Όποτε είχα πρόβλημα ήσουν εκεί και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ αδερφέ μου. Δεν πρόλαβα να σε παντρέψω, αλλά θα προσέχω τους δικούς σου στο υπόσχομαι»

 

Με μια ανακοίνωση σε μαύρο φόντο με την οποία ενημερώνει τους πελάτες της ότι το κατάστημά της θα είναι κλειστό, η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, εκφράζει το πένθος της για τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της Τάσου Μπερδέση.

Η Διονυσία Κουκίου έκανε την ανακοίνωση με ανάρτησή της στα social media. Με τον Τάσο Μπερδέση σχεδίαζαν να παντρευτούν, αλλά η σχέση τους έληξε άδοξα την τελευταία στιγμή πριν τον γάμο.

 

 

Ο πυγμάχος που δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε σχέση με το μοντέλο Ελισάβετ Καρυπίδου.

Η Ελισάβετ μετά τη δολοφονία του συντρόφου της δεν μπορεί να μιλήσει καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η Ελισάβετ Καρυπίδου την Κυριακή βρισκόταν στο νοσοκομείο με έντονη κούραση και ατονία. Η ίδια είχε ανεβάσει σχετικό story. 

Η εκπομπή «T-LΙVE», εντόπισε χθες  την Ελισάβετ η οποία είπε συντετριμμένη και σοκαρισμένη:  

«Δεν μπορώ να μιλήσω δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Τον Τάσο τον είδα σήμερα το πρωί. Είπαμε ότι λέμε πάντα. Θα πήγαινε στην προπόνησή του όπως κάθε πρωί. Είμαστε μαζί δυο χρόνια» είπε με τρεμάμενη φωνή η Ελισάβετ στην εκπομπή T-LIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»