Η πρώτη αντίδραση της Μαρίνας μετά την αποχώρηση, η συγνώμη και το ευχαριστώ

 

 

Η Μαρίνα ξεκίνησε με μπηχτές μετά την αποχώρηση από το #MasterChefGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε η Ντεμολλάι η οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Πήρα το χάλκινο, είμαι πολύ ευτυχισμένη που έφτασα στους τρεις, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στα δύο παιδάκια μου που έζησαν τόσον καιρό μακριά από τη μαμά και ήρθε η ώρα να πάω να τους ψωνίσω και να κάτσω μαζί τους και να παίξουμε», τόνισε η Μαρίνα, η οποία έστειλε και ένα μήνυμα στις απανταχού γυναίκες:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης που αποχώρησε και ο δεύτερος φιναλίστ του μεγάλου τελικού του #MasterChefGR - Μεγάλο ντέρμπι! Αυτές είναι οι βαθμολογίες Διονύση - Μαρίνας - Έξαλλη η Μαρίνα με τους κριτές! Ξέσπασε σε κλάματα

 

«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες πως δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε, θέλω να το πάρουν παράδειγμα όλες, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να τα συνδυάσουν όλα, παιδιά, οικογένεια, δουλειά και να έχουν μια καλύτερη ζωή».

 

Αν η Μαρίνα πήγαινε στον τελικό, θα βλέπαμε επιτέλους δύο γυναίκες! Και θα μας άρεσε πολύ!

Η Μαρίνα επέστρεψε στα social media:

Η 29χρονη Μαρίνα, δεν απέκτησε πολλούς followers μετά τη συμμετοχή της στο MasterChef 5, σε αντίθεση με παίκτες όπως ο Τζιοβάνι που η δημοτικότητά τους στα social media ήταν μεγάλη και μετά το παιχνίδι.

Η ίδια η νεαρή μητέρα δύο παιδιών, δεν φαίνεται να μασάει και τα stories της το φανερώνουν. Η Μαρίνα υπήρξε άλλωστε μία παίκτρια που το κοινό, ειδικά του Twitter, δεν αγάπησε, εξαιτίας των φαρμακερών σχολίων που έκανε για συμπαίκτες της στο πρώτο μισό του παιχνιδιού πριν την πρώτη της αποχώρηση.

Στη δεύτερη ευκαιρία, η Ντεμολλάι, μπήκε ξανά   στο παιχνίδι, διαβασμένη και πολύ πιο γλυκιά!  

 

 

 

Λίγη ώρα μετά, η Μαρίνα που έφτασε μιά ανάσα πριν το τέλος, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας την οικογένειά της.

«Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις απο τον διαγωνισμό εχουν να κανουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.

Θα μου επιτρεψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορουσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στη Μαμά μου και ενα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα, αλλα εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που οταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη. Που δεν έλειψε Άγαπη απο τα μωρά μου. Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τοσο νόημα όταν την λεω για σενα. Εισαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου. Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που παντα με στηρίζεις!!!και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμεις !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ Ολους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Η Μαρίνα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης στη «Φωλιά των Κου Κου» και στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το MasterChef, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Ιωάννη Αυλωνίτη και τη Μαρία Λαζαρίδου. Αφορμή ένα σχόλιο που είχε κάνει παλιότερα, με το οποίο υπονόησε πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Η αλήθεια είναι πως το έχω πει για τη σχέση του Ιωάννη και της Μαρίας. Δε θα το αρνηθώ. Για αυτό που έχω πει η αλήθεια είναι πως μπορεί να παρεξήγησα εγώ κάποιες συμπεριφορές μέσα στο σπίτι. Τους είδα πως έκαναν πάρα πολύ παρέα. Αν ο Ιωάννης θεωρεί πως αν ζητήσω συγγνώμη on air είμαστε οκ, από εμένα έχει συγγνώμη.

Και για τη Μαρία και για τον Ιωάννη. Με τη Μαρία το είχαμε συζητήσει στις επιστροφές. Με είχε πιάσει και με ρώτησε και μου είπε πως είμαι λάθος. Με τον Ιωάννη δεν το είχα συζητήσει. Σε καμία περίπτωση δε θα αρνιόμουν κάτι που είχα πει. Γιατί πιστεύω πως ο χαρακτήρας που είχα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα του διαγωνισμού ήταν ίδιος. Αυτό που λένε άλλαξα… Όχι δεν άλλαξα. Απλά βγήκαν έξω, είδαν πως ο κόσμος δεν είναι και τόσο με το μέρος μου και για να κερδίσουν τον κόσμο κράτησαν μια διαφορετική συμπεριφορά απέναντί μου. Αυτό πιστεύω πως έγινε» είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Όπως αποκάλυψε, δεχόταν πόλεμο από το Διονύση πίσω από τις κάμερες: «Δεν έχω κρύψει ότι μπήκα με μία στρατηγική στο παιχνίδι. Όταν βγήκα την πρώτη φορά έξω και είδα τα σχόλια του κόσμου, δεν το περίμενα. Γνωρίζοντας τον πόλεμο που δεχόμουν από το Διονύση, περίμενα ο κόσμος να είχε καταλάβει ποιος πραγματικά είναι. Όταν βγήκα έξω και είδα ότι ο Διονύσης τα λέει μόνο σε εμάς και όχι on camera, έπαθα σοκ», δήλωσε. 

Μάλωναν μέσα στο σπίτι; «Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία αλλά εγώ την ώρα που περνούσα από δίπλα του, έλεγε σχόλια για εμένα προσωπικά», απάντησε η Μαρίνα. «Εγώ σταμάτησα και να του απευθύνω το λόγο. Εκείνος συνέχιζε να με πιέζει ψυχολογικά. Δεν άντεχα άλλο. Ήθελα να φύγω να ηρεμήσω. Νομίζω ότι είναι ο λόγος που έφυγα την πρώτη φορά», πρόσθεσε η παίκτρια.

Για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα: «Η στάση της ήταν λίγο περίεργη γιατί όταν αποχώρησα εγώ, την πρώτη φορά, λίγο μετά αποχώρησε και η Κωνσταντίνα. Ήρθαμε σε επικοινωνία, μιλήσαμε, ήταν όλα μία χαρά. Μέχρι που προβάλλεται ένα επεισόδιο που κάτι είδε ο κόσμος και τότε η Κωνσταντίνα δέχτηκε επιθέσεις για το γεγονός ότι κάνει παρέα μαζί. Μέχρι να ξαναμπούμε στο διαγωνισμό, την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε», είπε η Μαρίνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα