Ηλιάκη – Μανουσάκης: Η κόρη τους ήρθε και επισφράγισε τον έρωτά τους

 

Γέννησε η Μαρία Ηλιάκη – Το φύλο του μωρού

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Μαρία Ηλιάκη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια απέκτησε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη. 

 Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη. Η παρουσιάστρια καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ζούσε στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο Χόργκεν μαζί με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Οι δυο τους είναι μαζί τρία χρόνια και η κόρη τους επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους!

Να σας ζήσει! 

 

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz! Ωστόσο, η σχέση τους – στο μεγαλύτερο διάστημά της – ήταν από απόσταση, καθώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας ζει μόνιμα στην Ελβετία, όπου εργάζεται ως γυναικολόγος.

Η απόσταση όμως δεν ήταν ποτέ εμπόδιο στον έρωτά τους, καθώς η Μαρία Ηλιάκη, όποτε έβρισκε ευκαιρία έπαιρνε το αεροπλάνο και έτρεχε στο πλευρό του.

Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια είναι μαζί και ερωτευμένοι. Τα καλοκαίρια τους τα περνούν στα Χανιά, όπου ο Στέλιος Μανουσάκης έχει καταγωγή αλλά και δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο.

 

Όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης η Μαρία Ηλιάκη βρισκόταν στη Ζυρίχη, στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος την πρόσεχε σαν τα μάτια του!

Η ευτυχισμένη μανούλα ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιραζόταν… τις περιπέτειες που αντιμετώπιζε σε αυτή τη γλυκιά κατάσταση που βρισκόταν εδώ και εννέα μήνες!

Στην τελευταία ανάρτησή που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram πριν από λίγες ημέρες, έγραψε Mom to Be και χθες το όνειρό της έγινε πραγματικότητα!

 

Όπως ήταν φυσικό, σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καραβάτου που διατηρεί στενή φιλία με την ευτυχισμένη μανούλα δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη χαρμόσυνη είδηση ενώ για πρώτη φορά μίλησε τηλεοπτικά και ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την φίλη της λέγοντας:  «Τις τελευταίες ημέρες ζω μεγάλες συγκινήσεις, άλλες καλές και άλλες όχι. Προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη. Άλλες φορές τα καταφέρνω και άλλες όχι. Η Κυριακή ήταν μια μέρα που δε κατάφερα να παραμείνω ψύχραιμη γιατί αργά το απόγευμα μίλησα με τη Μαρία μου για τελευταία φορά με facetime πριν γίνει μαμά και ήταν πολύ συγκινητικό, σας το λέω αλήθεια. 

Ήταν με τον Στέλιο στο σπίτι τους και ήταν πολύ ευτυχισμένη και ήταν χαρούμενη πολύ. Είχα πάει την προηγούμενη μέρα στο κομμωτήριο για να τη δει η κόρη της όμορφη. Είναι η πιο όμορφη μαμά που έχω δει ποτέ. Έχω ταχυπαλμία τώρα που σας μιλάω. Η δεσποινίδα Μανουσάκη γεννήθηκε χθες στις 2 το μεσημέρι, είναι υγιέστατη, είναι μια κούκλα. Η Μαρία λέει ότι έχει πάρει τα χείλια της αλλά εγώ πιστεύω ότι μοιάζει στον μπαμπά της, αυτόν τον υπέροχο τύπο που άλλαξε τη ζωή της Μαρίας μας» .

Στην συνέχεια στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε ο Στέλιος Μανουσάκης ο οποίος περιέγραψε τις μοναδικές στιγμές που ζουν από χθες.

«Καταλάβαμε τα συναισθήματα και την αγάπη σου έστω και τηλεφωνικώς. Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Καλά είναι η Μαρία μας. Έχει μερικούς πόνους λόγω της καισαρικής. Ήμουν μαζί της, ήμουν μαζί της ως πατέρας εκείνη τη μέρα, όχι ως γιατρός αν και έριχνα μερικές ματιές. Ήμουν πιο ψύχραιμος απ΄οτι περίμενα. 

Φοβερή στιγμή. Είδα μια Μαρία να λάμπει, δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Ήταν η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στο νοσοκομείο. Το μωράκι ήταν λίγο ανήσυχο το βράδυ αλλά όλα καλά τώρα. Επέλεξα να μην είμαι εγώ ο μαιευτήρας της Μαρίας γιατί είναι μια εγχείρηση που πρέπει να έχεις πολύ καθαρό μυαλό και αν το έκανα εγώ το μυαλό μου δε θα ήταν εντελώς εκεί. Θα έρθουμε σύντομα στην Ελλάδα, και θα κάνουμε ένα γλέντι που να αρμόζει»  είπε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega