«Η μητέρα της Μαριαλένας είναι εναντίον του Σάκη λόγω του ότι χάλασε ο γάμος»

 

 

Επικό άδειασμα από τον κολλητό του Σάκη του #SurvivorGR: «Χώρισε τη Μαριαλένα πριν τον γάμο και άλλαξε κλειδαριές στο σπίτι» «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν είναι αληθινό ζευγάρι... Λυπάμαι για αυτά που γράφονται στα social media για τον Γιώργο Λιβάνη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Είναι ή δεν είναι και πάλι μαζί ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους τηλεθεατές του Survivor.  

Οι δυο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι για δυο χρόνια και μάλιστα όπως έχουν και οι ίδιοι παραδεχτεί πήγαιναν για γάμο. Μετά τον χωρισμό τους, ξαναβρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο και από αυτά που βλέπουμε στους δέκτες μας δείχνουν να έχουν έρθει και πάλι κοντά με πολλούς να κάνουν λόγο για επανασύνδεση. 

Ένας από τους φίλους του Σάκη Κατσούλη όμως δείχνει να έχει αντίθετη άποψη. Συγκεκριμένα, ο Μάνος Κατσαμπούρης που γνωρίζεται περισσότερα από 12χρόνια με τον νεαρό επιχειρηματία θεωρεί πως οι δυο τους προσποιούνται το ζευγάρι και έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τη σχέση τους αδειάζοντας τον φίλο του…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Ο Σάκης που ξέρω είναι ένα καλό παιδί. Του αρέσει να είναι στον χώρο, του αρέσει η showbiz, του αρέσουν τα ρούχα γι’ αυτό και ασχολείται με αυτό. Με την Μαριαλένα δεν είναι αληθινό ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα όχι. Πριν μπει στο παιχνίδι είχε μιλήσει με έναν παίκτη από το προηγούμενο Survivor οπότε ξέρει πως πρέπει να χειριστεί κάποια πράγματα εκεί μέσα.

Δε σου φαίνεται περίεργο που όταν μπήκε η Μαριαλένα δεν ήθελα καν να τον δει και ξαφνικά αγαπήθηκαν; Πιστεύω ότι έχουν μιλήσει και το παίζουν, δεν είναι όμως ζευγάρι. Αυτό που είχε ακούσει εγώ είναι ότι πήγαιναν για γάμο. Έμαθα ότι χώρισαν. Εκείνος της είπε να φύγει από το σπίτι και άλλαξε κλειδαριές. Πιστεύω ότι η μητέρα της Μαριαλένας είναι τόσο εναντίον του Σάκη λόγω του ότι χάλασε ο γάμος γιατί είχα ακούσει ότι πήγαιναν για γάμο.

Ε, η μητέρα όταν περιμένει να δει την κόρη της νύφη και ξαφνικά χαλάει… Η Μαριαλένα μπορεί να τον ξαναερωτεύτηκε αλλά δε το νομίζω. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι και όταν βγουν θα είναι χώρια. Λυπάμαι για αυτά που γράφονται στα social media για τον Γιώργο Λιβάνη» είπε χαρακτηριστικά.

  

 

Τον Χρήστο Ζώτο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και εκείνος σχολίασε τη σχέση του φίλου του Γιώργου Λιβάνη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι ο τραγουδιστής θα της δώσει δεύτερη ευκαιρία αφού όπως είπε έχει άλλες να ασχοληθεί και έχει… προχωρήσει τη ζωή του.

«Ο Σάκης πιστεύω ότι μπήκε στο Survivor και για την εμπειρία και για την Μαριαλένα, και γενικά για όλο το πακέτο. Τον Γιώργο Λιβάνη τον ξέρω πολύ καλά. Το ότι έχει μείνει αμέτοχος σε όλο αυτό νομίζω υποδηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει και ότι είναι πολύ οκ. Το έχει πάρει cool, δεν έχει ασχοληθεί οπότε μια χαρά όλα.

Δε νομίζω ότι θα της δώσει δεύτερη ευκαιρία γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα, όλος αυτός ο ντόρος, όλη αυτή η αρνητική διαφήμιση και όλα αυτά που έχουν ακουστεί που δε θεωρώ ότι θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο.Έχει με τόσες άλλες να ασχοληθεί ούτως ή άλλως. Κάτι έχει κάνει στην προσωπική του ζωή, κάτι έχει κάνει…» είπε ο Χρήστος Ζώτος

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»