Το πάρτι του Ντάφυ με τις δηλώσεις Κόρο - Τι παίζει με Κόρο και Ελένη;

 

Ο «μαμάκιας» Nτάφυ, το τεράστιο σαλάχι και ο καρχαρίας, το… στράβωμα του Κόρο και η σχέση του με την Ελένη και η μάχη για τη ασυλία - Η 11η φορά του Ντάφυ στον... τάκο και η 2η του Σάκη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Τριαντάφυλλος είναι για 11η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor 4 και θα έχει απέναντι του για 2η φορά τον Σάκη Κατσούλη, τον οποίο έβγαλε στον… τάκο η Καρολίνα Καλύβα που κατέκτησε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η απόφαση του Ηλία Μπογδανου να κάνει δώρο σε Ασημακόπουλο και Καρολίνα τα δυο εισιτήρια που κέρδισε για τον 4ο αγώνα Χιτ-Μπακς στο Μαϊάμι και τα οποία δεν μπορούσε να αξιοποιήσει προς όφελος του λόγω του προβλήματος που είχε με το διαβατήριο του, τον έκανε να πιστέψει οτι ενόχλησε τον Γιώργο Κόρομι. Ο 29χρονος τραγουδιστής εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τους άλλους δυο συμπαίκτες του στην Mπλε ομάδα και όχι τον… κολλητό του. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Κόρο του εξήγησε ότι δεν τα έχει μαζί του αλλά με τη συμπεριφορά της Καρολίνας και του Ασημακόπουλου. Το ίδιο έχει ενοχλήσει και την Ελένη Χαμπέρη.

«Έχω ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας. Η Καρολίνα χθες έκλαιγε και έλεγε πως δεν μπορεί την αρνητική ενέργεια και τις ήττες. Μια Καρολίνα η οποία μας λέει συνέχεια τι αθλήτρια που είναι, αλλά όπως και φαίνεται... μόνο αυτή είναι αθλήτρια από τα οκτώ άτομα γιατί το λέει συνέχεια και τελικά δεν ξέρει να χάνει», είπε αρχικά ο Κόρο.

«Ένας αθλητής, γιατί όλοι μας έχουμε ασχοληθεί με τον αθλητισμό, απλά δεν το λέμε, δεν τα λέμε όμως συνέχεια. Απλά δεν θέλω καν να ασχοληθώ. Να το παίζω καλός για να μη νευριάζει ο καθένας, δεν θα το κάνω. Δεν ξέρει να χάνει η Καρολίνα και με ενόχλησε αυτό. Είχε αρνητική ενέργεια. Είδα έναν Ασημακόπουλο που μόνο που δεν θέλησε να γλείψε την Ελένη που μέχρι πριν μια μέρα δεν ήθελε ούτε να τη βλέπει».

 

Την άποψη του Γιώργου Κόρομι ασπάστηκε και ο Τριαντάφυλλος και τον χαρακτήρισε «μεγάλο μάγκα» επειδή αναγνώρισε την κακή συμπεριφορά των Καρολίνα και Ασημακόπουλου. Ο 43χρονος τραγουδιστής περιμένει να δει αν θα τους τα πει και κατ’ ιδίαν. Πάντως ο Κόρο εκτιμάει ότι ο Ντάφυ αυτά τα λέει για να τον πάρει με το μέρος του.

 

Ο Τριαντάφυλλος πίσω από τις κινήσεις Κόρο και Ελένης βλέπει ερωτικό ειδύλλιο. Η 26χρονη personal trainer ξεκαθάρισε ότι είναι μόνο καλοί φίλοι και πως ο Ντάφυ τους έχει παρεξηγήσει, ενώ «κάρφωσε» και τον 43χρονο τραγουδιστή ότι λοξοκοιτούσε τα κορίτσια στο Μαϊάμι. Επίσης τον ρώτησε αν θα κάνει κι άλλα παιδιά και εκείνος είπε θέλω άλλα τρία. Η Ελένη τον ρώτησε αν θα θέλει η Δήμητρα, γιατί «στο Μαϊάμι έπαιζε το μάτι σου. Έβλεπες γκομενάκια…»!

Ο Τριαντάφυλλος το παραδέχθηκε και της εξήγησε οτι: «Πεντέμιση μήνες μεσ’ τη ζούγκλα είμαι, πήγαμε στο Μαϊάμι, τι να κάνω; Τι ήθελες να δω, την άμμο; Και η γυναίκα μου η ίδια, χαζό θα με έλεγε».

 

Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Κόρομι έχει «ερωτικό ειδύλλιο» με το ψαροντούφεκο. Αυτή τη φορά ο 34χρονος επιχειρηματίας «χτύπησε» ένα σαλάχι 25 κιλών, όμως πριν από αυτό είχε μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν καρχαρία.

 

Το μόνο που έλειπε για να γίνει ένα μεγάλο τσιμπούσι στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν το ουζάκι, όμως αυτό δεν έδειξε να ενοχλεί τους Kόκκινους και Mπλε που γέμισαν τα στομάχια τους πριν από τον πρώτο αγώνα για την ασυλία.

 

Πριν οι παίκτες μπουν στο νυχτερινό υγρό στίβο μάχης για την ατομική ασυλία ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να νικήσει στο κουίζ «η μάνα σου το ξέρει;».

 

Ο Ντάφυ έφαγε και κρέπες με τη βοήθεια της μαμάς του, ενώ μεγάλος ηττημένος ήταν ο Ηλίας Μπόγδανός που δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο έξω είχε πέσει.

 

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, στους άντρες νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος... εξουδετερώνοντας και  τον  τελευταίο του αντίπαλο  Γιώργο Ασημακόπουλο.

 

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Καρολίνα Καλύβα που πέταξε εκτός με τη σειρά Μαριαλένα και Ελένη Χαμπέρη.

 

Η Καρολίνα ήταν αυτή που κατέκτησε και την ατομική ασυλία κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο και  στην πρώτη ψηφοφορία της εβδομάδας δεν θα μπορουσε κανείς να την ψηφίσει, αλλά η ίδια να υποδείξει εναν παίκτη προς αποχώρηση.

 

Η νικήτρια επέλεξε να φάει πίτσες μαζί με Ηλία, Ασημακόπουλο και Κόρο.

Στο συμβούλιο η κουβέντα αναλώθηκε στο παράπονο της Ελένης για την αντιμετώπιση που έτυχε από την Καρολίνα και την κακία που έβγαλε η αρχηγός των μπλε, σύμφωνα με τον Τριαντάφυλλο. Η ένταση ανέβηκε λίγο πριν την ψηφοφορία η οποία ανέδειξε για 11η φορά υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο.

 

Από την πλευρά της η Καρολίνα Καλύβα επέλεξε να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη Κατσούλη και εξήγησε πως το κάνει για να βοηθήσει τους πιο αδύναμους αγωνιστικά φίλους της.

 

Ανακοίνωση έκπληξη από τον Γιώργο Λιανό

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου