Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Κατασκεύασε τον βιασμό για να προβληθεί» «Γνώριζα, κάθε άλλο παρά... βιασμός»

  17/05/2021 10:07
«Κατασκεύασε τον βιασμό για να προβληθεί»  «Γνώριζα, κάθε άλλο παρά... βιασμός»

«Κατασκεύασε τον βιασμό για να προβληθεί» «Γνώριζα, κάθε άλλο παρά... βιασμός»

  17/05/2021 10:07

Μήνυση από τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη – 'Αδειασμα και από το αδελφό του Δημήτρη Άνθη «Θυμάμαι ότι ο Δημήτρης μας ανέφερε για τα “προσόντα” του Νικόλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Για ψευδέστατη, σκόπιμη και κατασκευασμένη καταγγελία μέσω της οποίας ήθελε να συλλέξει στοιχεία και πληροφορίες σε μια ευρύτερη έρευνας για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο της τέχνης κάνει λόγο στη μήνυση που κατέθεσε ο ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης κατά του Δημήτρη Άνθη. 

3904778878422786 ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΑΥΤΟΠΟΔΗΣ 2

Στην εφημερίδα «Μπαμ» φιλοξενείτε ολόκληρη η έγκλιση του ηθοποιού κατά του νεαρού σεφ μέσω της οποίας ισχυρίζεται ότι ο Δημήτρης Άνθης παραπλάνησε τη δικαιοσύνη με σκοπό την δική του προβολή αλλά και την αυτο-αναγόρευση σε ηγετική μορφή του κινήματος #metoo στη χώρα.

Στη μήνυση που κατέθεσε ο ηθοποιός κατά του Δημήτρη Άνθη που τον είχε κατηγορήσει για βιασμό, αναφέρεται σε στοιχεία ντοκουμέντα τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή του και αποδεικνύουν ότι ο νεαρός σεφ είπε ψέματα τόσο για τον τόπο όσο και το χρόνο αλλά και τα πραγματικά περιστατικά εκείνης της βραδιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά τα στοιχεία δεν είναι άλλα από τα εξής:

1. Το μπαρ Dadde στο οποίο εργαζόταν και γνωρίστηκαν είχε κλείσει από το Μαϊο του 2005.

2. Τον Μάιο του 2006 εκείνος δεν κατοικούσε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας αλλά στην Αγία Παρασκευή.

3. Από τις 1-12-15 μέχρι τις 30-4-16 εργαζόταν ως ταξιθέτης στο θέατρο Χόρν κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τον ατομικό λογαριασμό ασφάλισης.

Στην μήνυσή του ο ηθοποιός δίνει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη αναφέροντας ότι περί τα τέλη Οκτωβρίου του 2004 ο Δημήτρης Άνθης τον περίμενε έξω από το μαγαζί που εργαζόταν και μαζί οδηγήθηκαν στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας όπου ο νεαρός σεφ του εξομολογήθηκε πως ήταν ερωτευμένος μαζί του ενώ ακολούθησε ερωτική συνεύρεση.

Μετά τη σεξουαλική πράξη η αμηχανία ήταν διάχυτη και από τις δυο πλευρές, στη συνέχεια τον συνόδευσε στην είσοδο της πολυκατοικίας μέχρι να έρθει το ταξί να τον παραλαβεί ενώ αστειευόντουσαν μεταξύ τους. Εκ τότε ο Νικόλας Στραβοπόδης αναφέρει πως ουδέποτε ο Άνθης ούτε και ο αδερφός του εξέφρασαν κάποια ενόχληση προς το πρόσωπό του ενώ ισχυρίζεται ότι ενδεχομένως ο Άνθης να είδε στο πρόσωπό του το πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον που τον είχε κακοποιήσει σε νεαρή ηλικία.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η μήνυση σε βάρος του είχε σκοπό να καταστραφεί ηθικά και επαγγελματικά αφού απολύθηκε από την εργασία του.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Άνθης «άδειασε» τους ισχυρισμούς του αδερφού του στην κατάθεση που έδωσε στην 7η ανακρίτρια στο πλαίσιο της διερευνώμενης υπόθεσης βιασμού.

Ο Γιώργος Άνθης σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr διέψευσε ότι ήταν ενήμερος για τον βιασμό που φέρεται να συνέβη το 2005 ή 2006, επισημαίνοντας ότι το έμαθε λίγες ημέρες πριν τη συνέντευξη που έδωσε ο αδελφός του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Γνώριζα ότι είχαν έρθει σε ερωτική επαφή, μπορεί να μου το είχε πει ο ίδιος, αλλά μπορεί και από κοινούς μας φίλους να το είχα μάθει» ήταν τα λόγια του Γιώργου Άνθη ενώπιον της ανακρίτριας. Σε ερώτηση σχετικά με το αν ποτέ ο αδελφός του, του εκμυστηρεύτηκε κάτι  σχετικά με τον Νικόλα Στραβοπόδη ο Γιώργος Άνθης κάθε άλλο παρά μίλησε για βιασμό.

«Θυμάμαι ότι μια φορά που ήμουν με το αδελφό μου και φίλους μας, χαριτολογώντας ο Δημήτρης μας ανέφερε για τα “προσόντα” του Νικόλα».

Παράλληλα ο Γιώργος Άνθης ανέφερε ότι ο αδερφός του σε ηλικία επτά ετών έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό τους πρόσωπο. Τέλος, ο Γιώργος Άνθης δεν κατάφερε να προσδιορίσει χρονικά το καταγγελθέν περιστατικό και τόνισε πως δεν παρατήρησε καμία αλλαγή στη συμπεριφορά του αδερφού του. 

3904779155014332 stathis-anthis

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας