Το αντίο του Μπάρτζη, η σύγκριση με Ντάφυ και οι νέες ομάδες στο #SurvivorGR

 

Οι νέοι κανόνες, το μίνι game... παρωδία και η μεγάλη ανατροπή για το «λουκούλλειο γεύμα»

Οι ανατροπές και οι αποχωρήσεις συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο του Survivor 4. Μετά τον Τζέιμς Καφετζή που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης οικειοθελώς, τον ίδιο δρόμο χάραξε και ο κολλητός του Νίκος Μπάρτζης. Σε αντίθεση όμως με τον πρίγκιπα, ο αγρότης αναγκάστηκε να μπει στην βάρκα της επιστροφής λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατό του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Έτσι δυο από τα φαβορί για να φτάσουν τελικό απομακρυνθήκαν από τον Άγιο Δομίνικο, με τον Τζέιμς να τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής κατά την άφιξη του στη Ρόδο και τον Νίκο να περιμένει πως και πώς να συναντήσει τους δικούς του στο Ζευγολατιό Κορινθίας, πριν την επανένωση του με τον φίλο του και την Άννα Μαρία Βέλλη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη όμως έφερε και ανατροπές στο Survivor, καθώς η παραγωγή αναγκάστηκε να οδηγηθεί νωρίτερα στη μετατροπή του παιχνιδιού από ομαδικό σε ατομικό και στο ανακάτεμα των ομάδων. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Τριαντάφυλλος από... Kόκκινος έγινε Mπλε, ενώ η σχέση του με τον Γιώργο Κόρομι... από μίσους έγινε αγάπης.

Κανένας δεν μπορούσε να γνωρίζει τι θα του ξημέρωνε η επόμενη ημέρα στον Αγιο Δομίνικο. Φάνηκε από το βράδυ που ο Τριαντάφυλλος έβαζε ως μαξιλάρι του την Kόκκινη μπαντάνα.

 

Όντως το επόμενο πρωί τα πράγματα έδειξαν να ξεκινούν με γέλια για τους survivors. Αφορμή στάθηκε το τελευταίο παιχνίδι επιβίωσης με το ιπτάμενο ξυλάκι, το οποίο φάνηκε πως άρεσε τόσο πολύ στους παίκτες που αποφάσισαν να το επαναλάβουν στην πιο κωμική του έκδοση. Σε ρόλο παρουσιαστή ο Τριαντάφυλλος, σε «εκτοξευτή» του ξύλου η Ελένη και με τους υπόλοιπους να αλλάζουν ρόλους συνεχώς υποδυόμενοι τους συμπαίκτες τους. Το διασκεδαστικό πρωινό είχε και πολεμικές τέχνες με την Μαριαλένα να τα βάζει με τον Νταφυ και τον Σάκη να κάνει τον…. ζηλιάρη διαιτητή.

 

Τα γέλια και οι χαρές κόπηκαν απότομα, όταν ο Τριαντάφυλλος, αφού κρυφάκουσε κάποιες συζητήσεις εις βάρος του, αποφάσισε να δικαιολογηθεί για τις αντιδράσεις του με Ασημακόπουλο και Κόρομι. Η ένταση μεταξύ Κόρο και Ντάφυ ανέβηκε και οι δυο ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο.

 

Την ένταση διαδέχθηκε το άγχος, όταν ο Γιώργος Κόρομι βρήκε έναν πάπυρο με το μήνυμα ότι θα ακολουθήσει έκτακτο συμβούλιο. Τα σενάρια των παικτών για το τι θα τους ανακοινωθεί έδιναν και έπαιρναν.

Τ: Σου μιλώ και φεύγεις. Εσένα αφορά.

Γ.Κ.: Δεν θα κάτσω να ακούσω τα ψεύτικα λόγια του Ντάφυ.

Τ.: Δεν αλλάζω την γνώμη μου, πιστεύω ότι θα έφευγες.

Γ.Κ.: Δε σέβεσαι καθόλου.

Τ.: Δεν φοβάμαι ότι είσαι δέκα κιλά παραπάνω. Στο λέω στα ίσα.

Γ.Κ.: Γελάω. Λαϊκίζεις. Πετάγεσαι και δεν μπορώ να μιλήσω. Σου προσφέρουμε φαγητό και δεν σέβεσαι.

 

Ο Γιώργος Λιανός είχε, όντως, σημαντικές ανακοινώσεις να κάνει. Η πρώτη αφορούσε το Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος λόγω τραυματισμού θα έπρεπε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Survivor η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης πρότεινε στον αγρότη να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι να γίνει καλά.  Όμως ο Νίκος δεν έδειξε θετικός στο να καθίσει πάγκο και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Κόρο, Μαριαλένα και Ελένη κατανόησαν την απόφαση του συμπαίκτη τους να αποχωρήσει, καθώς όπως είπαν πάνω απ’όλα η υγεία, ενώ την απόφαση του Μπάρτζη σχολίασαν και οι υπόλοιποι παίκτες που του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

 

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα η Mπλε ομάδα να μείνει με τρεις παίκτες και το Survivor να αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές. Το παιχνίδι από ομαδικό μετατρέπεται σε ατομικό, αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στην ασυλία ο καθένας θα παίζει για τον εαυτό του, ενώ για φαγητό και επικοινωνία κάθε εβδομάδα θα δημιουργούνται δυο νέες ομάδες. Οι ομάδες των αρχηγών.

«Το Survivor αλλάζει και γίνεται από ομαδικό, ατομικό. Η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας θα παίζει ο καθένας για τον εαυτό του ενώ στα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού κι επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο νέες ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Θα υπάρξει διαδικασία επιλογής αρχηγών.»

 

Ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε από το νοσοκομείο στην παραλία κουτσαίνοντας για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους. Αν και κάποιοι περίμεναν ένα θαύμα και μια ανατροπή στην απόφαση του αγρότη, τελικά αυτό δεν συνέβη. Ο Νίκος εξήγησε ότι δεν θα ρισκάρει την υγεία του ακόμα και για το μεγάλο έπαθλο.  

«Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω.»

Ο αγρότης ευχήθηκε καλή συνέχεια σε Mπλε και Kόκκινους, τραγούδησε μαζί τους για τελευταία φορά το «λιοντάρια, ολέ» και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι, όπως είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες ο κολλητός του Τζέιμς Καφετζής.

Ωστόσο πριν ο Νίκος πει «αντίο» στους παίκτες των δυο ομάδων πρόλαβε να ψιθυρίσει κάτι στο αφτί της Ελένης Χαμπέρη που την συγκίνησε.

 

Η νέα κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο έδειξε να ενοχλεί κάποιους παίκτες. Ο Τριαντάφυλλος δεν ήθελε να αλλάξει μπαντάνα και να… προδώσει την Kόκκινη. Ο Ασημακόπουλος άρχισε να τον πειράζει. Ο Κόρο εκτίμησε πως η στιγμή του Ντάφυ έφτασε. Η Μαριαλένα υποστήριξε ότι τώρα που έγινε ατομικό ο τραγουδιστής δεν θα έχει δικαιολογία ότι κρατάει πίσω την ομάδα.

 
 

Ο Κόρο συγκρίνει τον Νίκο με τον Ντάφυ

 

Οι παίκτες εύχονται τα καλύτερα στο Νίκο

 

 

Ο Γιώργος Λιανός πριν οι δυο ομάδες ριχτούν στη μάχη με έπαθλο  φαγητού μπάρμπεκιου, εξήγησε τους νέους κανόνες και πως θα παίζεται πλέον το παιχνίδι.

 

Οι αγώνες για την επιλογή των νέων ομάδων ξεκίνησαν.  Η  Καρολίνα Καλύβα έκανε τον καλύτερο χρόνο και έγινε η πρώτη αρχηγός από τις γυναίκες.

 

Στο αγώνισμα των αρχηγών ταχύτερος από τους άντρες ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Καρολίνα και Ηλίας θα έπρεπε να επιλέξουν τις νέες τους ομάδες για να κυνηγήσουν το έπαθλο φαγητού που ήταν μπριζόλες, μπιφτέκια, λουκάνικα και σαλάτες. Ο Ηλίας διάλεξε την Kόκκινη μπαντάνα και για συμπαίκτες τους Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Ασημακόπουλο, Ελένη Χαμπέρη και Νικολέτα Μαυρίδη.

Η Καρολίνα από την άλλη επέλεξε τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι και Τριαντάφυλλο, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έπρεπε να βγάλει την κόκκινη μπαντάνα και να φορέσει τη μπλε μετά από πέντε μήνες. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Ντάφυ θα έπρεπε να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Κόρο.

 

Η μάχη στον νυχτερινό στίβο ήταν ντέρμπι. Κόρο και Ηλίας ξεκίνησαν με τους Kόκκινους να κάνουν το 1-0. Όμως η ισοφάριση των Mπλε ήρθε με τον Τριαντάφυλλο να κερδίζει τον Ασημακόπουλο. Οι Kόκκινοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 7-2, όμως οι Mπλε ισοφάρισαν σε 7-7, πίστεψαν στην ανατροπη και πήγαν το ματς στο 9-9.

 

Στο Flag Race η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε με τους μπλε να πανηγυρίζουν τη νίκη με 10-9 χάρη στον Κόρο.

 

Η νίκη των Mπλε και το «λουκούλλειο γεύμα» που περίμενε τους μπλε έκανε μέχρι και τους «εχθρούς» να κάνουν ειρήνη. Χαριτολογώντας ο Κόρο είπε πως τελικά ο Τριαντάφυλλος τόσο καιρό λάδωνε τα πιστόλια. Ιδιαίτερα χαρούμενη για τη νίκη και κυρίως την επανένωση Κόρο-Ντάφυ ήταν η αρχηγός της ομάδας Καρολίνα Καλύβα.

 

Την ανατροπή και τη απόδοσή του Τριαντάφυλλου δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!