Ανατροπή! Μπαίνει στο αρχείο η υπόθεση του βιασμού του Δημήτρη Άνθη

 

 

Ανατροπή ήρθε στη δικαστική διερεύνηση του καταγγελλόμενου βιασμού του 38χρονου μάγειρα, Δημήτρη Άνθη από 37χρονο ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη - Θρίλερ και με την εξαφάνιση του αδερφού του «Ο αδελφός μου είχε αντιμετωπίσει ρατσιστικές διαθέσεις – Στο κινητό του μπήκε αμέσως φραγή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η ανάκριση που διενεργούνταν μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος του ηθοποιού Νικόλα Στραβοπόδη, περατώθηκε με τη διαδικασία της «τυπικής κλήσης», όπως είναι ο νομικός όρος, χωρίς δηλαδή να κληθεί ο κατηγορούμενος σε απολογία. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Κι αυτό επειδή ο 38χρoνος μάγειρας, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλαξε όσα είχε ισχυριστεί αρχικά, στην κατάθεση του ενώπιον της ανακρίτριας, σχετικά με τη χρονολογία που έλαβε χώρα ο βιασμός του, τοποθετώντας τον χρονικά στο 2005 και όχι στο 2006 όπως ανέφερε η μήνυση του.

Νικόλας Στραβοπόδης

Ωστόσο, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η καταγγελλόμενη αξιόποινη πράξη δεν μπορεί να διωχθεί ποινικά καθώς από το 2005 μέχρι και σήμερα έχει παρέλθει χρονικό διάστημα άνω των 15 ετών.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το αδίκημα του βιασμού να έχει πλέον παραγραφεί. Η υπόθεση πλέον περνάει στα χέρια των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο αναμένεται με  βούλευμά του να επικυρώσει την αρχειοθέτηση της δικογραφίας.

Ο Δημήτρης Άνθης, βρέθηκε το Σάββατο το πρωί, στο «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

 
 

Ο Δημήτρης Άνθης, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και για την εξαφάνιση του αδελφού του δίνοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση.

«Έμαθα από την ψυχολόγο του αδελφού μου, ότι έχει νιώσει ρατσιστικές διαθέσεις από το ξενοδοχείο που εργαζόταν. Μάλιστα στο χώρο της κουζίνας του προσωπικού όπου εργαζόταν είχαν τοποθετήσει κρυφά κάμερα. Χωρίς να τους ενημερώσουν”, αποκάλυψε ο Δημήτρης. Υπήρξε και άλλο στοιχείο. Ότι εκείνη τη βραδιά είχε γίνει κάποιο πάρτυ με το προσωπικό. Η συγκάτοικος έχει πει δυο διαφορετικές εκδοχές είπε  ο Δημήτρης

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι λίγα λεπτά μετά την εξαφάνιση του αδελφού του, έγινα φραγή στον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου.

Τελευταία μιλούσαμε περισσότερο με τον αδελφό μου. Ξεκίνησε να κάνει σέρφινγκ. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. Μου είχε μιλήσει για τις ανησυχίες του για τη δουλειά του. Είχαμε συζητήσει τα πάντα. Πιστεύω ότι αν του είχαν κάνει κακό και τον είχαν ρίξει στη θάλασσα, θα τον έβρισκαν” είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης για τον αδελφό του»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»