«Σοκαρίστηκα όταν έμαθα για τη σχέση του συζύγου μου με αυτή τη γυναίκα»

 

 

Η Τέτα Καμπουρέλη σε συνέντευξη, μιλά για τη σύλληψη του συζύγου της και ζητά δημόσια συγνώμη στον Νίκο Κοκλώνη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη στο περιοδικό «Ok!» που κυκλοφορει αυτό το Σάββατο. 

Μεταξύ άλλων, η γνωστή αισθητικός μίλησε και για τη σχέση που είχε ο σύζυγός της Βασίλης Γκουρούσης με μία γυναίκα που και η ίδια γνώριζε προσωπικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πώς βίωσες τα πρώτα 24ώρα μετά τη σύλληψη του συζύγου σου;

Ο Βασίλης βγήκε να αγοράσει γιαούρτια για το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ… Εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου εκείνο το πρωινό. Από την πρώτη στιγμή είχες πει ότι πήγες μόνη στη ΓΑΔΑ για να καταθέσεις. Θέλησα αμέσως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισής του. Ο λόγος της σύλληψής του μου φάνηκε αστείος, γιατί ο Βασίλης είναι ανίκανος να κάνει οποιαδήποτε χειρονακτική δουλειά που θα απαιτούσε κάποια δεξιότητα.

Ήξερες ότι ο σύζυγός σου διατηρούσε στενή σχέση με μια γυναίκα που γνώριζες κι εσύ προσωπικά και κατέθεσε ότι σκόπευαν να αγοράσουν σπίτι μαζί;

Δεν γνώριζα απολύτως τίποτα και δεν είχα υποψιαστεί το παραμικρό. Το έμαθα από την αστυνομία όταν με κάλεσαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Έκπληκτη έμαθα τη σχέση που αυτή η γυναίκα είχε με τον σύζυγό μου. Σοκαρίστηκα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ζούμε τώρα είναι πολύ πιο σοβαρό και στηρίζω τον αγώνα του Βασίλη για αθώωση.

Αισθάνεσαι μοναξιά;

Φυσικά αισθάνομαι μοναξιά και όχι μόνο. Όπως γνωρίζεις από μικρή ηλικία είμαστε μαζί με τον Βασίλη. Σε όλη μου τη ζωή είναι δίπλα μου, τόσο στο σπίτι, όσο και στο μαγαζί.

Με τον Νίκο Κοκλώνη τι συνέβη τελικά;

Μια παρεξήγηση ήταν, που εν μέρει προκλήθηκε από την ένταση των ημερών. Τον Νίκο Κοκλώνη τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα τόσο ως επαγγελματία, όσο και ως άνθρωπο. Σε καμία περίπτωση δεν είχα κακή πρόθεση. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που του προκάλεσα και τον στεναχώρησα.

Τι ήταν αυτό όμως που σε έκανε να ζητήσεις το ποσό των 50.000 ευρώ;

Όπως ήδη σου ανέφερα, με τον Νίκο Κοκλώνη δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν θα του ζητούσα χρήματα. Δεν με πείραξε το γεγονός ότι φιλοξενήθηκε το θέμα στο περιοδικό σας –αυτό άλλωστε έγινε σε όλα τα ΜΜΕ- και δεν είχα σκοπό να φιμώσω κανέναν. Δεν μπορώ να το κάνω και να το ήθελα άλλωστε. Ο κόσμος με γνωρίζει μέσα από τη δουλειά μου χρόνια τώρα και είναι πολλοί εκείνοι που ξέρουν ότι από το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς του περιοδικού διατηρούσα στήλη ομορφιάς στο ΟΚ.

Όταν λοιπόν βγήκε το τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ για το περιοδικό λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει στα περίπτερα, κάποιοι πίστεψαν ότι λόγω της συνεργασίας μου με το ΟΚ, ήμουν εγώ εκείνη που κανόνισε να δημοσιευτεί το θέμα με εμένα στο εξώφυλλο και πίστεψαν ότι παραχώρησα συνέντευξη και έκανα και φωτογράφιση μέσα στο σπίτι μου, τη στιγμή που ο σύζυγός μου κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό. Έτσι, λοιπόν, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λάβω δεκάδες μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου, υβριστικού περιεχομένου, κι αυτό ήταν κάτι που μου δημιούργησε ένταση. Το μήνυμα στον Νίκο Κοκλώνη το έστειλα πάνω στην ένταση της στιγμής και ενώ ήθελα να καταλάβει ότι είμαι ενοχλημένη για το σποτ, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Ευτυχώς όμως συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και τα λύσαμε όλα.

Τι ειπώθηκε μεταξύ σας;

Δώσαμε ο καθένας τις εξηγήσεις του προς τον άλλον. Ο Νίκος Κοκλώνης έδειξε κατανόηση στην αντίδρασή μου και υποσχέθηκε να βοηθήσει ώστε να πάψουν αυτές οι φωνές που βάλλουν εναντίον μου μετά το συγκεκριμένο περιστατικό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»