Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από την μουσική ακαδημία του #HoF

 

 

Το βράδυ της Παρασκευής 7/5 η Ελένη Φουρέιρα έκανε άλλη μια λαμπερή εμφάνιση στο stage του talent show.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που σε κάθε live μαγεύει με τις εμφανίσεις της χωρίς να διστάζει να πειραματίζεται με το Look της δοκιμάζοντας πολλά και διαφορετικά στυλ. Για τη σημερινή της παρουσία, η Ελένης Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα σε μωβ αποχρώσεις του οίκου Elisabetta Franch, με ένα μεγάλο σκίσιμο στα δυο πλάγια αφήνοντας να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το φόρεμα αυτό συνδύασε με κοσμήματα Danelian Diamond Club και παπούτσια Christian Louboutin. Το styling της εντυπωσιακής παρουσιάστριας επιμελήθηκε ο Γιώργος Καραπέτης, το make up ο Παντελής Τουτουνζής ενώ τα μαλλιά ο  Χρήστος Μπαϊραμπάς.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ως μέλη της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής βρέθηκαν πιστοί στις καρέκλες τους για να αξιολογήσουν τις επιδόσεις των σπουδαστών, οι οποίοι για πρώτη φορά πέρα από τα solo τραγούδια τους θα κληθούν να ερμηνεύσουν και ντουέτα. Η τελική τους βαθμολογία θα προκύψει από τον συμψηφισμό των δύο βαθμολογιών. Από το διαγωνιστικό κομμάτι των ντουέτων έχει εξαιρεθεί η Κόνη ως μαθήτρια της εβδομάδας που μας πέρασε. 

Κοντά στους σπουδαστές βρίσκονται οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος έχει πάντα το δικαίωμα να διασώσει από την αποψινή ψηφοφορία αποχώρησης έναν από τους τρεις υποψήφιους.

Απόψε ολοκληρώθηκε και η μεγάλη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μέσα από τα panikmusic.gr και Panik Music App για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα γίνει videoclip. Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή θα γίνει από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο.

 

Η παρουσιάστρια του House of Fame καλησπέρισε κριτές, καθηγητές και τηλεθεατές, περνώντας σε ανακοινώσεις για την πορεία του talent show αλλά και την διπλή αποχώρηση που θα δούμε στο επόμενο Live.

«Όσο φτάνουμε προς τον τελικό τα πράγματα αλλάζουν. Δεν θα υπάρχει πλέον ασυλία. Δεν θα υπάρχει μαθητής της εβδομάδας. Την επόμενη Παρασκευή θα έχουμε την πρώτη διπλή αποχώρηση. Έτσι είναι οι κανόνες. Αυτό σημαίνει ότι απόψε οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν θα είναι τρεις, αλλά τέσσερις. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως θα πρέπει να τα πάτε πολύ καλά απόψε», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Αμέσως οι συμμετέχοντες της Μουσικής Ακαδημίας έμειναν άφωνη με τα όσα άκουσαν μιας και τα περιθώρια πλέον στενεύουν αρκετά, όσο πλησιάζομε προς τον μεγάλο τελικό.

 

Kαι με μία ευχάριστη ανακοίνωση επέστρεψαν τα live concerts του «House Of Fame» μετά το Πάσχα, καθώς έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον σπουδαστή που θα γυρίσει το πρώτο του music video, από την Panik Records.

Στη μεγάλη ψηφοφορία, που έτρεξε από το Panik Music, την ιστοσελίδα και το mobile app της Panik, έλαβαν μέρος όλοι οι σπουδαστές που κέρδισαν τον τίτλο του σπουδαστή της εβδομάδας τους δύο πρώτους μήνες του «House Of Fame» και ηχογράφησαν τραγούδια στο Panik Room.

Νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με το τραγούδι «Μίλα Της», με τον νεαρό σπουδαστή να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Όπως έκανε γνωστό ο CEΟ της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, συνολικά καταγράφηκαν 250.000 ψήφοι από τις οποίες ο Στέφανος και το «Μίλα Της» πήραν τις περισσότερες, ενώ το γύρισμα του music video θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

Το «Μίλα Της», μία δυνατή ερωτική μπαλάντα σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Εύης Δρούτσα, κυκλοφόρησε το 2005 με ερμηνευτή τον Σάκη Ρουβά.

 

Οι τρεις υποψήφιες ήταν η Έλενα Δομάζου η Μαριάννα Κάρα και η Πηνελόπη Τσιακυρίδου. 

Έλενα Δομάζου - Ξανά μανά

 

Πηνελόπη Τσιακυρίδου - Αυτό που ξέρω 

 

Μαριάννα Κάρα - Born this way

 

Τα ντουέτα

Άρης Βανταράκης, Βένια Καραγιαννίδου - Αντικριστά

 

Μαριάννα Κάρα, Στέφανος Πιτσινιάγκας - Push Ups 

 

Jimmy Sion, Πηνελόπη Τσιακυρίδου - Όλα αυτά που φοβάμαι/How you remind me

 

Γιώργος Σπετσιώτης, Γιώργος Ντίνος - Διδυμότειχο Blues 

 

Έλενα Δομάζου, Γιάννης Αρβανιτίδης - Αδιάφορος

 

Τα solo

Κόνι - Reggateon 

 

Γιώργος Σπετσιώτης - Πάλι πάλι

 

Jimmy Sion - Personal Jesus

 

Γιάννης Αρβανιτίδης - Γιατί το μετανιώνεις

 

Βένια Καραγιαννίδου - Αλήτισσα ψυχή 

 

Άρης Βανταράκης - Η Στέλλα η Σμυρνιά

 

Γιώργος Ντίνος - Βράδια αξημέρωτα

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 10ο live concert του House of Fame με παρουσιάστρια την υπέρλαμπρη Ελένη Φουρέιρα και την κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τον Φοίβο, τον Γιάννη Πλούταρχο, την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Αρσενάκο, να αξιολογεί την ερμηνεία και την πρόοδο των σπουδαστών της μουσικής ακαδημίας.

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του House of fame, Ελένη Φουρέιρα, εκείνη που έλαβε τις λιγότερες ψήφους κι αποχωρεί, είναι η Έλενα.

 

Οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση