Ποιος είναι ο Βασίλης Γκουρούσης, ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη που συνελήφθη;

 

 

Εξιχνιάστηκε το «χρυσό» ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Χαλάνδρι, που θύμιζε τη σειρά... #LaCasaDePapel - Συνελήφθη ο Βασίλης Γκουρούσης, σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας, Τέτας Καμπουρέλη - Τι λεει για τον σύζυγο της;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένας 58χρονος Έλληνας, σεσημασμένος για κλοπές και απάτες, συνελήφθη σήμερα για τη μεγάλη διάρρηξη θυρίδων που σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο σε τράπεζα του Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συλληφθείς είναι ο 58χρονος Βασίλης Γκουρούσης, σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη.

Πώς έφτασαν στη σύλληψή του

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά τον εντοπισμό βιολογικού υλικού (D.N.A.) του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο πολύμηνων ερευνών και ανάλυσης των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας προχώρησαν στην συνδυαστική μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού, της επισκεψιμότητας της τράπεζας, του είδους και του περιεχομένου των διερρηγμένων θυρίδων και του πιθανού χρόνου διάπραξης των κλοπών και προχώρησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 58χρονου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία, κατάστημα και σε θυρίδα που διατηρούσε στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας,
  • κινητό τηλέφωνο,
  • (2) αναδιπλούμενα μαχαίρια και
  • (7) κατσαβίδια, καθώς και
  • (680) ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών.

Σεσημασμένος ο 58χρονος

Ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων για αδικήματα όπως κλοπές, απάτες, υπεξαίρεση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 Σε ποιες κυρίες ανήκουν οι θυρίδες

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Star τέσσερις κυρίες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια είναι οι κάτοχοι των θυρίδων στις οποίες έγινε η ληστεία.

Η πρώτη θυρίδα ανήκει σε σύζυγο επιχειρηματία με τα αρχικά Κ.Α. και είχε μέσα μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 1.100.000 ευρώ.

Η δεύτερη θυρίδα ανήκει επίσης σε σύζυγο επιχειρηματία με τα αρχικά Κ.Τ. Τα μετρητά και τα κοσμήματα που είχε τοποθετήσει υπολογίζεται ότι είναι 1.500.000 ευρώ.

Η τρίτη θυρίδα ανήκει σε γυναίκα επιχειρηματία και είχε βάλει στη θυρίδα 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς και κοσμήματα.

Η τέταρτη θυρίδα ανήκει και αυτή σε γυναίκα επιχειρηματία με τα αρχικά Μ.Γ. Μέσα στη θυρίδα είχε 43.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. είχε βάλει στο «μικροσκόπιο» της έρευνας ιδιοκτήτες άλλων θυρίδων. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2020, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 58χρονος ημεδαπός για τη διάπραξη (4) διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο πλαίσιο πολύμηνων ερευνών και ανάλυσης των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας προχώρησαν στην συνδυαστική μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού, της επισκεψιμότητας της τράπεζας, του είδους και του περιεχομένου των διερρηγμένων θυρίδων και του πιθανού χρόνου διάπραξης των κλοπών και προχώρησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 58χρονου.

Ειδικότερα, σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης διαδραμάτισε και η εξειδικευμένη αυτοψία και διερεύνηση του χώρου των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε βιολογικό υλικό (D.N.A.) του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας που επέτρεψε την ταυτοποίηση του.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία, κατάστημα και σε θυρίδα που διατηρούσε στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας, κινητό τηλέφωνο, (2) αναδιπλούμενα μαχαίρια και (7) κατσαβίδια, καθώς και (680) ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών.

Σημειώνεται ότι η πρώτη καταγγελία έγινε στις 13 Νοεμβρίου στο ΑΤ Ψυχικού από μια γυναίκα, μέλος γνωστής οικογένειας των Βορείων Προαστίων, ενώ ακολούθησαν καταγγελίες και από σύζυγο γνωστού επιχειρηματία και δύο ακόμη από γυναίκες γνωστών οικογενειών της Αθήνας.

Είχαν ληστέψει το ζευγάρι το Μεγάλο Σάββατο του 2016

Ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου του 2016, τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στην τριώροφη μονοκατοικία τους στη Βάρη.

Οι ληστές ξύπνησαν και ακινητοποίησαν την ίδια και τον σύζυγό της υπό την απειλή όπλων. Το ζευγάρι είχε μιλήσει στην εκπομπή Tatiana Live και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν.

 

Καρέ-καρέ η ληστεία στο σπίτι της Τέτας Καμπουρέλη

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας, από τη ληστεία στο σπίτι της αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη, στις 30 Απριλίου 2016. Οι δράστες εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια και ακινητοποίησαν την ίδια και τον σύζυγό της, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να αμυνθεί αφοπλίζοντας τον έναν από τους ληστές. Τότε, συνεργός του κακοποιού πυροβόλησε εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε στο κεφάλι και τον γρονθοκόπησε.

 

Η Τέτα Καμπουρέλη δήλωσε στο gossip-tv.gr πως δεν ισχύει τίποτα απολύτως.

«Δεν ισχύει τίποτα απολύτως. Ήταν παγίδα, στημένο. Υπήρχε θυρίδα δικιά μας εκεί εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν έχω πάρει τη δικογραφία στα χέρια μου. Να μας αφήσουν ήσυχους, έχω να μεγαλώσω τρία παιδιά και τρία εγγόνια»

Ποιος είναι ο Βασίλης Γκουρούσης;

Ο Βασίλης Γκουρούσης είναι 58 ετών, επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός. Έχει το δικό του καφέ, παιδότοπο και σχολή χορού.

Έχει γίνει γνωστός στην κοσμική Αθήνα μέσω της συζύγου του, γνωστής αισθητικού και τηλεοπτικής περσόνας Τέτας Καμπουρέλη.

Είναι επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός. Ο Βασίλης έχει γνωριστεί με την Τέτα σε μικρή ηλικία μιας και ζούσαν στην Καισαριανή και έχουν τρία παιδιά και τρία εγγόνια!

Όταν γνώρισε την Τέτα Καμπουρέλη ήταν 17 ετών και εκείνη 14. Έμεναν και οι δύο στην Καισαριανή και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει, όπως έχει δηλώσει η αισθητικός.  Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και τρία εγγόνια.

Ο γάμος της Τέτας Καμπουρέλη και του Βασίλη Γκουρούση μετρά 32 ολόκληρα χρόνια.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών και εκείνος 17. Οι δυο τους έμεναν στην ίδια περιοχή και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, ωστόσο αφορμή για να ξεκινήσει η σχέση τους στάθηκε ένα χαμένο πορτοφόλι με περιεχόμενο 110.000 δραχμών και ένα γραμμάτιο που ανήκε στον σύντροφο μιας από τις μεγαλύτερες αδελφές της Τέτας.

Όταν ο Βασίλης επισκέφθηκε το πατρικό της για να το παραδώσει, την είδε καστανή και σγουρομάλλα να ξεπροβάλλει στο μπαλκόνι. “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά” θα παραδεχθεί η ίδια σε δηλώσεις της. Η πρόταση γάμου έγινε παραδοσιακά με τον Βασίλη να επισκέπτεται το πατρικό της ζητώντας το χέρι της από τους γονείς της. 

Ο αστικός μύθος λέει πως τα πρώτα χρόνια έγγαμου και επαγγελματικού βίου η Τέτα τα πέρασε δουλεύοντας νυχθημερόν στην πατρογονική οικία της με την φήμη της να εξαπλώνεται πολύ γρήγορα. Από την άλλη, ο Βασίλης Γκουρούσης ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις ανοίγοντας το δικό τους καφέ, έναν παιδότοπο, μια σχολή χορού αλλά και αναλαμβάνοντας τα τελευταία χρόνια χρέη θεατρικού παραγωγού.

Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τρεις γιους τον Παναγιώτη, τον Χρήστο και τον Αλέξη, οι οποίοι σήμερα είναι 25, 29 και 30 χρόνων – «κάθε φορά που καβγαδίζαμε μου αμολούσε κι από ένα παιδί», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Όταν το 2014 συμμετείχε στο τηλεοπτικό show «Just the 2 of Us», η Τέτα Καμπουρέλη είχε εξομολογηθεί και την κρίση που πέρασε ο γάμος τους λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

“Ο γάμος μας πέρασε κρίση, γιατί δούλευα πολλές ώρες, υπήρχαν θέματα με τα παιδιά, ό,τι συμβαίνει δηλαδή σε κάθε οικογένεια. Το «Just» μας ανανέωσε και τώρα ο άνδρας μου δεν φεύγει δευτερόλεπτο από δίπλα μου. (..) Δεν περίμενα πως θα ήμουν αγχωμένη και όταν ο Βασίλης με έβλεπε να στρεσάρομαι, προσπαθούσε να με καθησυχάσει. Δεν ζηλεύει καθόλου, ίσα ίσα με προστατεύει και δεν θέλει να χάσω τον αυθορμητισμό που έχω¨ είχε δηλώσει.

Οι δυο τους μέχρι σήμερα παραμένουν αρκετά μονιασμένοι και αγαπημένοι με την Τέτα Καμπουρέλη να στέκεται δίπλα του σε κάθε στιγμή όπως αυτή της επίθεσης που είχε δεχτεί πριν μερικά χρόνια ή το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τους προηγούμενους μήνες

Ο Βασίλης Γκουρούσης έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στην τηλεόραση. Πριν από τρία χρόνια είχαν πάρει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ «My Man Can»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται