Ποια ομάδα κερδίζει (09/05) το κολύμπι με τα δελφίνια στην Πούντα... Κάνα...;

 

 

Βόμβα! Ο Ηλίας Μπόγδανος ανακοίνωσε στην παραγωγή ότι θέλει να αποχωρήσει - Η απομόνωση του James και Νίκου και η μεγάλη σύγκρουση στην παραλία που ανατρέπει τις ισορροπίες στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Έναν νέο καβγά θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (9/5). 

 Η απομόνωση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη συνεχίζει να σχολιάζεται από τους άλλους συμπαίκτες, με την Καρολίνα Καλύβα και την Ελένη Χαμπέρη να έρχονται σε σύγκρουση. Η Ελένη παραδέχτηκε στους Μπλε και τους Κόκκινους ότι δεν την επηρεάζει το γεγονός ότι Τζέιμς και Νίκος βρίσκονται μόνοι τους στη ζούγκλα, με αποτέλεσμα η Καρολίνα να της κάνει λόγο για «χαμηλή συνείδηση». Άραγε, μετά από αυτό θα αλλάξουν ξανά οι ισορροπίες και στις δύο ομάδες;

Το σχόλιο αυτό πείραξε τη ξανθιά παίκτρια, με αποτέλεσμα να πει στην προσωπική της συνέντευξη «Δεν δέχομαι να μου πει κάποιος ότι έχω χαμηλή συνείδηση».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή (09/05);

Έχουμε στίβο μάχης ιδιαίτερα γνωστό, αφού είναι αυτός που διεξάγεται στο ποτάμι (όχι στην θάλασσα) και εκεί συνήθως τα αγωνίσματα βάφονται Mπλε! Πλέον όμως οι συνθέσεις των ομάδων είναι εντελώς διαφορετικές από το τελευταίο αγώνισμα ανάμεσα στους δύο αντιπάλους σ' αυτό τον αγωνιστικό χώρο.

Ο στόχος είναι ιδιαίτερα δύσκολος, με τους παίκτες να προσπαθούν να βάλουν τρία μπαλάκια σε τρεις τρύπες, οπότε η ταχύτητα δεν θα παίξει τόσο ιδιαίτερο ρόλο στο παιχνίδι!

Όσο για το έπαθλο; Πέρα από το φαγητό θα είναι και επίσκεψη στο πάρκο με τα δελφίνια στη Πούντα Κάνα.

Ποιος θα το κερδίσει; Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, το φαντασμαγορικό έπαθλο κερδίζει σήμερα η Μπλε Ομάδα. Έτσι οι παίκτες των Μπλε θα μεταφερθούν στο Πάρκο των Δελφινιών στην Πούντα Κάνα, όπου θα κολυμπήσουν με τα όμορφα θαλάσσια πλάσματα!

Δες το τρέιλερ:

 

Αναμφίβολα, ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένα από τα φαβορί του φετινού Survivor. Φαίνεται, όμως, ότι το τελευταίο διάστημα ζορίζεται και δυσκολεύεται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον μουσικό να κάνει αίτηση στην παραγωγή του Survivor να φύγει από το παιχνίδι, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να το επιβεβαιώνει σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

«Το διάβασα στο Ίντερνετ και το επιβεβαίωσα κι εγώ, ότι ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά πιέζει την παραγωγή να φύγει και η παραγωγή προσπαθεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, γιατί είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού» είπε χαρακτηριστικά ο personal trainer, με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής να αιφνιδιάζονται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι