Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του 58χρονου σύζυγου της Τέτας Καμπουρέλη

 

Πώς κατάφερε να ανοίξει τις θυρίδες; - «Μεγάλο κόλπο! Η λεία 5 εκατομμυρίων και ο αμύθητος ο θησαυρός, ο οποίος και αγνοείται - Σήμερα στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος -  «Ο σύζυγός μου είναι αθώος, του τα χρεώνουν όλα γιατί είχε θυρίδα δίπλα σε μία που ανοίχτηκε» - Δικηγόρος 58χρονου για ληστεία σε θυρίδα: «Έχουμε στοιχεία για την αθωότητά του» - Αποκαλυπτική μαρτυρία για ένα από τα θύματα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του 58χρονου που φέρεται να έκανε το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό, έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή «T-Live». Τόσο ο  58χρονος όσο και η σύζυγός τους, είναι γνωστοί στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας με εκείνη να έχει και τηλεοπτική παρουσία στο παρελθόν. Ο 58χρονος θα απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

«Μεγάλο κόλπο. Η λεία ήταν 5 εκατομμύρια» ευρώ είπε ο Πέτρος Καρσιώτης, στην Τατιάνα Στεφανίδου. «Χρυσαφικά, τιμαλφή και πολύτιμοι λίθοι. Μια κυρία, τα είχε φέρει από τη Βενεζουέλα! Αμύθητος ο θησαυρός, ο οποίος και αγνοείται» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο Βασίλης Γκουρούσης, ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη που συνελήφθη;

H αστυνομία έφτασε σε αυτόν και από το παρελθόν του, αλλά και  από το DNA του και συγκεκριμένα από τον ιδρώτα που βρέθηκε πάνω σε ένα άδειο κουτί κοσμημάτων μέσα σε μια θυρίδα. Η διάρρηξη είχε γίνει Αύγουστο όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν για διακοπές. Μέσα στις θυρίδες, βρέθηκαν άδεια κουτιά γιατί ο φερόμενος ως δράστης είχε πάρει τα κοσμήματα και τα μετέφερε μέσα σε τσάντα από laptop. Nα σημειώσουμε ότι ο ίδιος αρνείται ότι έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.

Πως όμως κατάφερε ο δράστης να ανοίξει τις θυρίδες; Την απάντηση έδωσε ο αστυνομικός συντάκτης  της εκπομπής Θεοδόσης Πάνου. Με ένα μικρό κατσαβίδι που βρέθηκε στη θυρίδα του, ο φερόμενος ως δράστης κατάφερε να παραβιάσει τις θυρίδες. Μάλιστα τόνισε ότι το καλοκαίρι υπήρχαν τεχνίτες για να φτιάξουν τις κλειδαριές των θυρίδων που ήταν παλιάς τεχνολογίας.

Άλλο ένα στοιχείο που οδήγησε την αστυνομία στον 58χρονο είναι ότι το καλοκαίρι έκανε πολλές επισκέψεις στις θυρίδες, φορούσε καπέλο και απέφευγε τις κάμερες μέχρι να φτάσει στο χώρο των θυρίδων, όπου δεν υπάρχουν κάμερες.

 

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος για το ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό.

Στο μεταξύ σε νέες της δηλώσεις η σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Η αστυνομία πρέπει να κάνει το ίδιο για να κλείσει η υπόθεση και καταλαβαίνεται ότι πρέπει να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται βρήκανε κάποιο ποινικό μητρώο» τόνισε η κα Καμπουρέλη μιλώντας στον ΑΝΤ1. Υποστήριξε ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται χαρακτηριζόντάς τα «τέρατα».

Όσο στο DNA είπε ότι αυτό που βρέθηκε δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας. Τόνισε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να βαραίνουν τον σύζυγό της. «Υπάρχει μόνο αυτό το DNA που λένε, δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας που γράφτηκε. Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα στον καθένα».

Υποστήριξε επίσης ότι χρεώνουν στον σύζυγό της όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε. «Εγώ άκουσα όλες τις κατηγορίες από τις πελάτισσες. Τα έχουν όλοι με την τράπεζα. Δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό ότι ένα κατσαβίδι, ένας άνθρωπος έχει κάνει αυτό το πράγμα», σημείωσε.

«Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη», κατέληξε.

 

Συντετριμμένη και με λυγμούς, η γνωστή αισθητικός μίλησε και στην Τατιάνα Στεφανίδου, υποστηρίζοντας ότι o άντρας της είναι αθώος.

«Δεν μου έλεγαν πώς συνελήφθη ο σύζυγός μου. Στις 19.30 πήγε να πάρει γιαούρτια και δε γύρισε ποτέ. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να λέω τι έγινε, ούτε πώς έγινε. Χρειάζομαι τη στήριξη του κόσμου. Θέλω να καταλάβετε και να σεβαστείτε την υπόθεση. Δεν έμαθα για τη σύλληψη. Είχα GPS στο αυτοκίνητο γιατί εξαφανίστηκε το αυτοκίνητο και ο άντρας μου, κάτι σαν απαγωγή. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ.

Επειδή όλη μέρα δεν ήξερα τι συμβαίνει βασικά, νόμιζα ότι έπαθε ατύχημα και τρελαθήκαμε όλοι στην οικογένεια. Δεν είμαι σε φάση να αναλύσω όλο αυτό το πράγμα και δε μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας. Και πρέπει να προστατέψω και τα παιδιά μου, γιατί ακούγονται τόσο άσχημα πράγματα. Πιστεύω στην αθωότητα του άντρα μου και θα δείτε ότι έχω δίκιο. Έχουν αναλάβει οι δικηγόροι και δε μπορώ να πω τίποτα άλλο» ανέφερε και σημείωσε ότι πήγε στη ΓΑΔΑ, επειδή την κάλεσαν.

«Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να κάνει αυτό το πράγμα; Δεν γίνεται. Δεν γίνεται. Και δεν έχουν και στοιχεία. Εννοείται ότι δεν πίστεψα στιγμή τον λόγο που κατηγορείται ο σύζυγός μου. Θέλω τη στήριξη του κόσμου και την στήριξη των καναλιών» κατέληξε.

 

Το πρωί της Παρασκευής 26 Μαρτίου, ο δικηγόρος του 58χρονου, Αλέξανδρος Βουλγαράκης μίλησε στο «Πρωινό»...

«Από την πρώτη στιγμή ο 58χρονος δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες. Ανέλαβα την υποχρέωση να βγω και να πω δυο λόγια στην εκπομπή σας, κατά παράκληση της οικογένειας , χωρίς να μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω έναν φραγμό σε αυτό που ζει η οικογένεια από όλα τα ΜΜΕ αυτή την περίοδο», δήλωσε αρχικά.

«Η αστυνομία έχει οδηγηθεί σε ένα αποτύπωμα μεικτού DNA σε ένα σημείο ενός πλαστικού κιβωτίου το οποίο βρέθηκε μέσα στην θυρίδα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο τραπεζάκι που εναποθέτουν όλοι οι μισθωτές τα κουτιά τους για να κάνουν τις επεξεργασίες στις θυρίδες τους. Αυτό το μεικτό δείγμα DNA, είναι μείγμα τουλάχιστον τριών ατόμων μπορεί και τεσσάρων. Στο σημείο εκεί λοιπόν βρέθηκε και δείγμα του κατηγορουμένου (...) Θα αποδειχθεί κατά την γνώμη μου, ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να βρεθεί εκεί το DNA του είναι από την ίδια ιδιοκτήτρια της θυρίδας η οποία με κάποιον τρόπο ακούμπησε σε κάποιο DNA αποτύπωμα του κατηγορουμένου», πρόσθεσε ο δικηγόρος του 58χρονου.

Μια αποκλειστική μαρτυρία για το ριφιφί στο Ψυχικό εξασφάλισε η Τατιάνα Στεφανίδου, το πρωί της Παρασκευής.

Όπως λέει ο μάρτυρας στην εκπομπή του Alpha, το ένα θύμα ήταν πελάτισσα της συζύγου του 58χρονου κατηγορουμένου, πριν από  τρία χρόνια, ωστόσο δεν είχαν κάποια περαιτέρω επαφή ούτε με τη σύζυγο, ούτε με τον φερόμενο ως δράστη. «Δεν είχαν κάποια συζήτηση περί θυρίδων και περί κοσμημάτων» σημειώνει ο μάρτυρας στο T-live. 

Πώς αντιλήφθηκε ότι έλειπαν από τη θυρίδα τα πράγματα της;

«Ήταν εκεί. Την ημέρα που πήγε στην τράπεζα για να πάρει και να βάλει μερικά πράγματα, είδε ότι ήταν άδεια η θυρίδα της. Εκείνη ήταν η πρώτη που το ανακάλυψε. Ήταν μεγάλο το σοκ. Ένιωσε πως αυτό που συνέβη ήταν σαν βιασμός. Πάρα πολύ άσχημο» αναφέρει ο μάρτυρας και συμπληρώνει, αναφορικά με το πότε πληροφορήθηκε ότι συνελήφθη ο συγκεκριμένος άνθρωπος: «Τη φώναξαν στη ΓΑΔΑ για να κάνει επιβεβαίωση αν τον γνωρίζει. Έδωσε μία επιπλέον κατάθεση. Είπε ότι τον γνωρίζει και δεν έχει ουδεμία σχέση με το άτομο αυτό. Στη δική της θυρίδα βρέθηκε το DNA, βρέθηκε ο ιδρώτας του».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο