Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε μια μακροσκελή ανάρτηση - ξέσπασμα!

  06/04/2021 13:41
Η Ιωάννα Μαλέσκου σε μια μακροσκελή ανάρτηση - ξέσπασμα!

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε μια μακροσκελή ανάρτηση - ξέσπασμα!

  06/04/2021 13:41

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, μιας και λόγω του «Love It» έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ωστόσο, η παρουσιάστρια προσπαθεί να τοποθετείτε για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Έτσι αποφάσισε να κάνει και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας την έντονη ενόχλησή της.  

Συγκεκριμένα έγραψε: «Συχνά διαβάζω (και απογοητεύομαι) σε φωτος μου με την Μπαλού σχόλια τύπου "Κάνε ένα παιδί, σιγά το σκυλί δεν είναι άνθρωπος, είναι ζώο.." και άλλα ρηχά σχόλια άλλοτε και εμπαθή. Μπορεί για κάποιους η λέξη "ζώο" να μη σημαίνει πολλά, όμως εξ ορισμού σημαίνει "ζωή" και για μένα ειδικότερα σημαίνει "η ζωή μου όλη"! Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε "ανθρώπους" ανάλογης πνευματικότητας και απόψεων, τουναντίον θα φροντίσω να μην έχω καμία συσχέτιση μαζί τους! Α και κάτι ακόμα, η ευλογία να αποκτήσεις παιδάκι (είτε γεννώντας το είτε υιοθετώντας το) δε συγκρίνεται με τίποτα και για τίποτα στον κόσμο! Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την ευλογία να δώσεις και να λάβεις απλόχερα ανιδιοτελή αγάπη από μια ψυχούλα με μουσούδα και ουρά!! Τρομάζω με "ανθρώπους" που δεν έχουν ούτε ζώα ούτε.. ζωή!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας